14

без контол

преди 4 години

На пазара през 2 метра в Кауфланд през 20 сантиметра.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Герберастите са изгадняли за пари като вълци !Не думай?Ама герберастите първи върнаха надвзетите субсидии.БСП-то кога ще ги върнат и кога ще размислят за 8-те лв субсидия, нали бяха против субсидиите за партиите?

12

Анонимен

преди 4 години

Дъртите нали умирали от глад от къде пари да пазаруват всеки ден по тези пазари?

11

Само питам

преди 4 години

Актовете полови ли са?

10

Анонимен

преди 4 години

заразата идва от позитано , а не от пазарите

9

Анонимен

преди 4 години

До (-_-)А може ли да се замислиш, че дори в момента с тестването в Банско се доказа, че няколко човека са носители на вируса без да предполагат.Разнасят го на воля и такъв човек ако срещне на пазара баба ти , дядо ти или *** или баща ти може да е фатално, защото не си е сложил маска, защото не е подозирал , че разнася заразата.Затова за този вирус здрав е относително и има безсимптомни които разнасят вируса.

8

Анонимен

преди 4 години

Герберастите са изгадняли за пари като вълци !

7

Вай вай вай

преди 4 години

Колко е доволна Йордечка! И през маската й личи. Непослушни зарзаватчии! Женоооо, жено, хората са изкарали пролетен зеленчук - малотрайни марули, репички, лук.Не е самоковски компир, дека може да го сецаш половин година от чувал в чувал.Докато се натуткате с родни щандове в чужди вериги - трудът на хората ще е изгнил....А нещо НАП, там за луксозните коли, а?

6

Анонимен

преди 4 години

В крайна сметка има застраховки и се правят според бизнеса. Ако закъса плащат му. Неможе всички ресторанти затворени... Никва помощ... На на тея да им купим зарзавата с държавните пари.? АлоооВчера даваха един по ТВ продавал 20т домати... Я НАП да провери дали е платил данъци и на кого е продал 20т домати.

5

Анонимен

преди 4 години

Писна ми да слушам за защита на българските доматаджиии? Нима всички останали, които работим и произвеждаме стоки или услуги не сме потърпевши от вируса? Защо държавата щяла да им купува доматите? Ами да купи на всяко производство стоката тогава? С какво те са повече от всички други? Не стига дето са освободени и от данъци, защото били земеделски производители ами и компенсации. Крайно НЕСЪГЛасен съм.

4

Анонимен

преди 4 години

Всяка сергия - танк! Всяка туршия - снаряд срещу герберския фашизъм!

3

Анонимен

преди 4 години

Само 5 ли бе? Слаба работа... я ми пратете НАП, НОИ и ДАНС как така ще има малък бизнес?

2

Пълен абсурд

преди 4 години

Свършите се крадците ,престъпниците и мафиотите сега най голямите бандити са обикновенните хора а правата им са натикани в ъгъла !

1

Анонимен

преди 4 години

на пазара в люлин не спазват никакви правила, така може да заразят хиляди невинни хора, но на търговците там не им пука за нищо, плюят на правителството и главния прокурор (