35

Вирус

преди 4 години

Разбойници всички на църква

34

Анонимен

преди 4 години

БЛС за Великден: Останете си вкъщи, отново ще ви аплодираме!Колко сте долни, скапани " лекари" и колко сте пропаднали , ***, щом пляскате и аплодирате и одобрявате това, че хората не посещават Божия Храм на Големите Християнски Празници, а си седят страхливо у дома!

33

Анонимен

преди 4 години

БЛС за Великден: Останете си вкъщи, отново ще ви аплодираме!Престъпници в бели престилки, това са българските скапани " лекари" и " медицински персонал"! Ако е нямало много хора за Празника Цветница, то не че не искат да ходят на църква, а защото в Църквата, която Божий Дом и Храм , НЕ може да се молиш с ръкавици на ръце и с маска на лицето! Да се моли човек с маска на лице и с ръкавици в Божия Храм - това е грях, това е НЕУВАЖЕНИЕ към Църквата, неуважение и към човека и човешката личност!

32

Анонимен

преди 4 години

" БЛС за Великден: Останете си вкъщи, отново ще ви аплодираме!Молете се от домовете, зоват лекарите "Атеистични Бо.клуци и псевдолекари, проклети да сте! Проклет да бъде и Мутафчийски!Не е работа на лекарите, псевдолекарите, военните, журналистите и всякаква обществена па.пла.ч да казват как да празнуват Вярващите Великден! Определено вярващите ще празнуват Този Свят и Най- Голям Християнски Празник Първо в Храма Божий , където ще има и Света Литургия, а после ще са у дома - на трапезата.

31

Ъ

преди 4 години

Надявам се тази свещичка от снимката да е за хронично болния и вече споминал се параьит БЛС!

30

Здравна каца

преди 4 години

В такъв случай, върнете ми парите за здравни осигуровки, за последните 20 години.

29

Анонимен

преди 4 години

Не може, попа има крещяща нужда от нов Ролекс!

28

д-р Ох Боли

преди 4 години

Абе нашата работа е да лекуваме хората, а не да им казваме как да живеят.Какви са тия простотии?! Да си ходят хората където си искат, а ако накрая стигнат до нас, ще си свършим работата. Само да не опрете до мен! Патолог съм. :-)

27

до 33

преди 4 години

Ми направи и давай на хората. Те така, както мериканците печатат пари от въздуха, така се правят и маски, защитни костюми, лекарства, от въздух. А знаете ли какво е лошото ако се напечатат прекалено много пари?

26

БЯЛАТА МАФИЯ

преди 4 години

Нямаме нужда от аплодисментите ви !Само на онези от вас, които са честни и не лижат задните части на властта в един зле режисиран театър ще кажем :"Благодарим, че ви има !"Другите сте търговци на здраве, а не доктори !!!

25

Sata NATO

преди 4 години

Тия *** се подиграват с населението...

24

Анонимен

преди 4 години

Уважаеми проф. Мутафчийски,Сериозен проблем у нас е фактът, че въпреки симптоматиката се хоспитализират само онези от болните, които са твърде зле, когато заболяването е трудно лечимо. От 720 боледуващи 500 са оставени на домашно лечение. Защо единствените ефективни засега лекарства на хининова основа не се предоставят чрез личните лекари за лечение на боледуващите и в домашни условия ?

23

Койчо

преди 4 години

Аз искам да ме аплодират всички началници на държавни болници които са милионери

22

Анонимен

преди 4 години

Сериозен проблем у нас е фактът, че въпреки симптоматиката се хоспитализират само онези от болните, които са твърде зле, когато заболяването е трудно лечимо. От 720 боледуващи 500 са оставени на домашно лечение. Защо единствените ефективни засега лекарства на хининова основа не се предоставят на личните лекари за лечение на боледуващите и в домашни условия ?

21

Mdaaa

преди 4 години

До 12Тихо бе, кой ти е казал, че мнението ти значи нещо изобщо? Я беги у лево при твойте гълъбчета...

20

Ммм

преди 4 години

До м"М" като тъмна кубинска напитка, нали? По "правописа" съдя.

19

м

преди 4 години

БРАВО ЛЕКАРИ ВИЕ СТЕ БЪЛГАРИ ХОРА СЪС СЪРЦА ТОВА Е ИСТИНАТА И Я ПРЕДАВАТЕ НА ХОРАТА С ПРИЭИВА ДА СТОЙМ В ДОМОВЕТЕ ПО ПРАЭНИЦИТЕ ДА НЕ ХОДИМ НА ЦЪРКВА ДА НИ СЛАГАТ поповете АЛОМИНИЕВАТА ЛАжИЧКА В уСТАТА ЕДИН СЛЕД ДРУГ ДА НИ ЭАРАЭЯВАТ ДА СИ ОСТАНЕМ В КЪЩИ И ДА СИ НАПРАВИМ ПРАЭНИКА ПОМОЛИМ ЭАПАЛИМ СВЕЩ В КЪЩИ А НА ВАС ЛЕКАРИТЕ МЕД СЕСТРИ ШИФЬОРИ НА ЛЕНЕЙКИ ЛЕКА РАБОТА НА ПРПАЭНИЦИТЕ ПО ВЕЛИК ДЕН

18

Ямболски цървул

преди 4 години

Вие сте най-скъпо платената професия ,дали сте хипократова клетва,и ще ме призовавате да си стоя в къщи,за да не ви отварям работа да ме лекувате.Добре.

17

Ямболски цървул

преди 4 години

Значи ви е страх да приемате пациенти?Аз съм военен и утре ,ако стане война ще призова врагът да си остане в къщи.

16

Анонимен

преди 4 години

Лекарите(мнозинството) бързо се превръщат в най-мразените хора след политиците.