12

павликени

преди 4 години

павликени , левски, бяла черква,плевн отдавна българите са малцинство. ромите там не се закачат , защото няма как да дойдеш на власт без техния глас.

11

Анонимен

преди 4 години

Това павликени нещо като столипиново ли е?Няма ли контролни пунктове там?

10

Чобанов

преди 4 години

Хубави хора, от Павликени!Аз имам една хубава сопа!Мога да я преотстъпя безвъзмездно на държавата!

9

от Павликени

преди 4 години

Така е. Ние българите, които доказано с генетични проучвания живеем по тези земи от повече от 10 хиляди години, които живеем на пътя на всевъзможни епидемии идващи от изток, сме знаели как да се пазим! За това ни има и до днес и дано ни има и след 10хиляди години!

8

от Павликени

преди 4 години

Тоя нарушител сигурно е наследник на роми от насила заселените в Павликени през 1961година, след решение от 1958 година на цК на БКП за такова заселване.Ние местните знаем как са избирали място за заселване дедите ни. В самото селище е трябвало да има поне 3 извора, а около него поне 10 извора. Околните извори са се поддържали от младежите да не се затлачват. Около тези извори фамилиите са изграждали заслони. И при епидемия, всяка фамилия е напускала селището и отивала на своя свещен извор.

7

Светозар

преди 4 години

И двамата са индийци, не ги жалете.

6

Анонимен

преди 4 години

Фактът, че карантираният не ви е отворил врата не е правно основание да го обвинявате, че е нарушил карантината. Той няма да я отвори по никакъв повод, докато не изтече срокът!

5

R

преди 4 години

е хубаво, ама за да отиде да се подпише нали ще отскочи до районното и хоп - нарушаване на карантината, някой да обясни логиката на мярката

4

Анонимен

преди 4 години

До До 1Дай да си говорим истината :)

3

!?

преди 4 години

Каква е причината да наруши карантината?Ако е ходил за бира, да го почваме с ругатните. Аворче, факти искаме,а не клюки от мегнана.

2

Чиновник

преди 4 години

Те такива ceлски тарикати, сега ще разберат по трудния начин, че нещата не стават така, както те си мислят.

1

Анонимен

преди 4 години

Ае никой не може да казва на балканския селянин какво да прави. Законите са за баламите. И така 30 години.