7

Анонимен

преди 4 години

Кой е тоя Погба? В Юнайтед? Да, те не са много силни напоследък, но имат своите моменти. Виж аз този "Погба" не го знам. Някоя резерва ли е? Има един тъмничък, който се муси от пейката дали не е той? Не ми изглежда да е важен играч и без него си изкараха сезона.

6

име

преди 4 години

Пази боже, сляпо да прогледа

5

Koe

преди 4 години

До АнонименСамо един пълен картоф, ще тръгне да си слага медалите да си ги мерят. Това е за деца до 12г възраст. Големите хора се усмихват и продължават деня си.

4

Анонимен

преди 4 години

Греъм Сунес, пичаги е казал на Погба да си сложи медалите на масата да броят. На Сунес няма да му стигне една маса. А вие вземете малко прочетете за Сунес, че се излагате, като ония футболисти дето си сменят дрехите с жените си!

3

Анонимен

преди 4 години

Ами и аз не го знам кой е, нито единия нито другия, и не защото не гледам футбол ами сега тези първенства не са съревнования между отбори а съревнования между спонсори - който извади по-голямата пачка той има най добрите играчи, а навремето клубовете си тренираха играчите и съревнованията показваха кой е най-добрият клуб, като школите по бойни изкуства в Китай.

2

Ельоменат

преди 4 години

А кой беше Погба? Влачеха го в Юве , а като дойде в Юнайтед стана известен само с прическите си

1

кой ли

преди 4 години

Такъв като тебе- нищонеправец