32

Анонимен

преди 4 години

Еми трябва. Тея вече не се издържат.

31

някой50501

преди 4 години

До seira А какво ви пречи да ги изметете?

30

Анонимен

преди 4 години

Гледайте клипчето в тубата Държава в Държавата. То е правено края на деведесетте . Ето тези хора от клипа сега ни управляват .... Мултигруп! А Боко е техния лакей, бърше им гов ната и им ближе ***.

29

Анонимен

преди 4 години

Вижте данните. Затворени фирми и молове. Спрени бизнеси и закрити работни места. А Борисов ни дава по 4500 лв ........ Заем! Безлихвен!

28

Анонимен

преди 4 години

Въпреки че стотици хиляди ще останат без работа, някои хора ще продължат да стоят в чисти бели одежди, с чанти за 10 000 евро в ръка, върху червени килими - гарантирано от СИК. Демокрация "at its finest", сър.

27

Анонимен

преди 4 години

Засега в България най-добре са защитени хората с най- ниски заплати - работещите в обществения сектор. Те са около 600 хиляди, което е 1/4 от хората на заплата и около 15% от осигуряващите се. Повече от половината от тях са учители, медицински работници и работещи в пощите и транспорта, т.е. държавни служители според някои и трябва да ги съкратим. Най-добре според тях е да започнем съкращенията с лекарите.

26

Да не си безработен

преди 4 години

Тази жена очевидно не знае коя част от безработните са хотелиери по морските и планинските курорти и коя е заета с производство и храни такива опростачили се гербери като нея. Хотелиерите са около 24% и тяхната печалба остава у самите тях. "Клати нещо си" живеят от приходите на производствениците - тези, които сега полиция, жандармерия прокурори гонят като диверсанти, понеже са останали без работа и се чудят какво да правят. Мин.Танева пък иска да ги цани за аргати в земеделието...

25

Анонимен

преди 4 години

До ааЩе раздават пари ако можеш да докажеш, че печалбата ти е спаднала с повече от 20% спрямо миналата година, а как да стане това като всички тарикати бизнесмени се изкарват, че работят на загуба едва ли не?

24

Анонимен

преди 4 години

Колко да са?Тези, които произвеждат авточасти примерно какво да правят?Да продължават да работят и да правят компоненти за коли, които в момента никой не купува.БМВ и Мерцедес не работят.Продажбите на Фолксваген се очаква да спаднат с 3 милиона автомобила.Значи ние да направим части за коли, които няма кой да купи защото не сглобява коли в момента.Аз не мога да разбера защо се правите на по глупави отколкото сте!?

23

Анонимен

преди 4 години

значи за година 840 хиляди а за 10 години 8 милиона и 400 хиляди!!! 8 милиона безработни????????? какво правите бе герб айди сваляйте забраната и да отварят ресторантите искате 20 милиона безработни ли? това ли искате???????

22

Геноцид

преди 4 години

То като намалеем с няколко милиона след някоя друга годинка, остатъка ще се нахранят от държавата с по една паничка на три дни. В крайна сметка защо всички държави целят да унижощат малкият и среден бизнес ако не да вържат остатъка оцелели на държавна хранилка. Тези дето останат ще чукат камъни, като робите едно време, за да получат малко супа на всеки 3 дни. Робството се завръща в световен мащаб драги ми смехурковци, а вие си вярвайте, че сте свободни.

21

Надървен

преди 4 години

Тази е грозна, но изпитвам перверзно влечение към нея, целия се одървям и за секунди се празня

20

Анонимен

преди 4 години

закривай това министерство

19

Анонимен

преди 4 години

За това в крайна сметка е измислен вирусооо!

18

аа

преди 4 години

мога да ви кажа че не знам малки фирми които да се занимават с тази мярка. В началото имаше голям ентусиазъм, ауу ще раздават пари и после всичко утихна за два дена. И започнаха съкращенията

17

Анонимен

преди 4 години

Кака Ангелина като отиде на нос Калиакра като и огрее Слънцето малкото носле ще хвърли безплатна сянка до Мичурин за радост на почиващите с ваучери от министерството.

16

има бакшиши

преди 4 години

До кадровикза сметка на туристите!

15

Анонимен

преди 4 години

Държавата мисли за всички! Като майка е! Дава чували с пари на всички! Какво повече искате?

14

кадровик

преди 4 години

До МинистърътНяма заплати - няма туризъм!

13

кобила

преди 4 години

Конски сурат! Туризма запада поради вирус! Интернета надделя над пътуването!