66

Анонимен

преди 4 години

74, пропуснал си някои факти които няма как да се отрекат, например когато Тръмп наложи ограничение на оризнишките полети от миз..ерната им оризна *** към (главно) Калифорния. Тогава демоН-кратските фъ..шкии го наричаха расист, рипаха като изоглавени. Сега рипат по СЪЩИЯ начин, само че с "обратен знак", защо не бил спрял проникването на вируса в САЩ. На тея подчовешки отпадъци каквото и да направиш, каквото и да НЕ направиш, пак ще намерят начин да плюят и да те обвинят. Б..ОК..ЛУЦИ!

65

Анонимен

преди 4 години

Байдън е корумпиран о.ли..гофрен. Бърни е психясал комуноид с куха чу.тура. Хилари е опасен престъпник. Кандидатите им които се отказаха набързо са абсолютни кукуригута, открито обявяващи се за деморализация на обществото, потъпкване на семейните ценности и какви ли не други ур..ордщини...Кой ве мили демон-кратчета, кой ще бие ВЕЛИКИЯ Тръмп?

64

Анонимен

преди 4 години

В Ухан имаше над 6 000 международни представители, които следяха за ситуацията. и това беше още в края на ноември. Тръмп да не се прави на ощипана мома. Нарочно пусна вируса да вилнее в САЩ под влияние на бизнес лобито и сега си мие ръцете с други. Типичен англосакс.

63

Анонимен

преди 4 години

67, Оня, ааа тъй ли викаш? Кой ще го смени, демецнията Байдън? Бахахахахаахахахаха, те демоНкратските фъ.шкии не можаха с комуноидния въшляр Бърни да го свалят, камо ли с *** като Байдън. Успех все пак! :D :D :D

62

Анонимен

преди 4 години

Трябваше да го направи много отдавна. Това са поредните закостеняли стожери на световната корупция.

61

Ай бегай

преди 4 години

...эа Китай раэбирам - комунисти, непукисти и виновни че са иэтървали вируса в цял свят. Но "велики," сили и техните лидери да се крият от отговорност пред своите граждани, при положение , че носят отговорност към целия свят... Не СЭО,не Китай - Америка със своите претенции эа първа икономичестка, воена и т.н. сила, би следвало да е отговорна эа късната реакция по целия свят. Тръмп е просто докаэателсво , че в Aмерика всичко е въэможно-Човече като него да е най-отгоре...

60

АЙ бегай

преди 4 години

Да ги ожалиш горките американци, със всичките им служби шпиони и милиарди эа шпиониране на целия свят, тръгнали да се оправдават, че СЭО не ги е свтнала навреме. Добре че наш Бойко с 5 лв эа раэуэнаване успя навреме да раэкодира данните и да вэвеме мерки. Не китайците, а американците, евреите и англичаните трябва да носят отговорност, эащото е невероятно техните служби эа масов шпионаж да не са били наясно.

59

Срам за Америка

преди 4 години

На тоя клоун все някой му е виновен. Срам за Америка. Отвратителен тип и те не разбират каква вреда им нананся. Трябва да си вземем обратно парите за самолетите. Тоя фалирал "бизнесмен" не ги заслужава.

58

Анонимен

преди 4 години

До 65Какво са направили ли?Един красив ЛУСТРОСАН ке ***!Ей това са направили!

57

Дан сан

преди 4 години

Go Trump! След като накаже с безпаричие некадърниците от СЗО и СТО да идва реда и на НАТО!

56

до 61

преди 4 години

Преди да плямпаш отиди да видиш робите какво са направили.Гледай преди да напуснеш този свят невеж и с робска дребнава душичка, да отидеш и в провинцията им навътре и ще видиш, че който иска прогресира!Робско е насаденото ти от масмедиите съзнание и опит да произведеш нещо по смислено от деградивно завистливи изречения!

55

Анонимен

преди 4 години

Тр.олът с интелект на патица по Бейжински е болен от птичи грип, русофобия и червена пъпка.

54

Варна

преди 4 години

Този Тръмп ще обърква целия свят. Представям си в бизнеса си какъв е бил.

53

Анонимен

преди 4 години

Да не плямпа само, ами да се маха. Думите да се последват от дела. Иначе си остава едно розавобузо плашило.

52

Анонимен

преди 4 години

Китай е изграден върху есплоатацията на милиони роби. Робският строй се срутва, когато робите усетят свободата. При нас е траело 500 години.

51

Анонимен

преди 4 години

Вашингтон никога няма да спечели срещу Пекин, докато е въпрос на време Пекин да спечели срещу Вашингтон и това подлудява краварите, които искат целия свят да им играе по cвиpkaта.

50

Анонимен

преди 4 години

Америка стана от глобална, локална сила. Сега чакаме да се махнат от европа и да се скрият в дупката си. Никой не ги зачита за фактор вече

49

Анонимен

преди 4 години

Правилно решение ще бъде. И двете организации са прокитайски. УСА трябва да обяви нови правила н играта. Иначе само ще загуби.Ако го направи ще бъде истински бизнесмен.

48

Анонимен

преди 4 години

Не само че Бейджин и Шанхай където живее висшето партийно ръководство, мистериозно не ги докосна вируса от Ухан, но и днес си отварят отново пазара за диви животни, все едно че нищо не е било! Не само СЗО се прояви като маша на Китай, а и ООН не направи нищо полезно. Тези организации трябва да се зарежат и да се формират нови. Тръмп направо да действа!

47

Сандокан

преди 4 години

Свършила е специалната материя от която печатат зелените хартийки.А иначе ако питаш Тръмп, той ще ти донесе вода чак от Сахара...