36

Анонимен

преди 4 години

Браво! Дано и у нас стане така! А не всички софийски гета, населявани от дивни пpoвинциалисти да ми тръгнат по селата на Великден да ядат престарели овце, които наричат агнета и да пият нула пъти дестилирана "домашна" разкошна ракия, да се изпозаразят на софрите по 50 души и после- обратно в гетото. Нека не забравяме в кои квартали са концентрирани заразените в София! Само по крайните.

35

Анонимен

преди 4 години

36 и 37 не знам защо си пишеш сам и си отговаряш.Това стоене вкъщи и гледане на брифинги не ти се отразява добре.П.П Искрено се надявам това извънаредно положение да го удължат поне още 6 месеца.

34

Хмм

преди 4 години

Остави ги. За всяко решение проблем ще намерят. И да им го обясняваш като не искат да го разберат си е техен проблем. Единственото което ме притеснява е че заради такива като него ще удължават още извънредното положение. На който не му харесва да живее в общество, да ходи в гората

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Какво се оплакваш от ББ? Нима искаш режима на Путин в Москва,в Гърция и Сърбия абсолютните забрани да мърдаш,или в Италия на 3 дни веднъж да отидеш до магазина,да те дебнат по джи ес се *** с кю ар кодове,и да знаят къде си,кога си излязъл до магазина,или на работа?!?

32

Анонимен

преди 4 години

А борисов направо е чудесен - неграмотен, арогантен, самовлюбен селякк.Страхотен е и си го заслужавате.

31

Анонимен

преди 4 години

Ехххх имали сме късмет, че само 5 века сме били под робство с този манталитет и мислене."Лошо, лошо, ама може и по лошо".Никога не бих си мръднал пръста за такива отпадъци.Заслужавате си да си стоите 10 години по къщите и да ядете по команда.

30

Хмм

преди 4 години

Аз също съм доволен от Борисов. Очевидно трябват такъв вид лидери. Здравния за *** за зеле не става, но Борисов кърти. Ако не спазваме сегашните сравнително леки забрани, ще дойдат по строги. Не знам как хората не го разбраха. А за църквата както казах в друг коментар, не е директна линия към Господ. Ако го нямаш в душата ако ще и на Божи гроб да отидеш, все тая

29

Анонимен

преди 4 години

До ХммБорисов се справя прекрасно. Не съм гласувал никога за герб,но каквото можа направи правилно. Браво на него.

28

Анонимен

преди 4 години

ясно е че евреите стоят зад това. кой друг ще забрани на християните да се движат на великден

27

Хмм

преди 4 години

Имам приятели в Сърбия и ми казаха, че сега ще забранят на всички да излизат от четвъртък до вторник. Австрия чак сега отваря малките магазини където тук си работеха нон-стоп. Това е само да потвърдя, че можеше и да е много по-страшно положението.

26

Тиражия

преди 4 години

Между другото от един месец вече караме без да плащаме. Няма тол няма мол, извънредно положение било. Ама тва само тея дет знаем. Никой не ни закача. Иначе ,ако идеш да вадиш тикет ти взимат парите, никой нищо не казва. А вий чакайте да ви върнат пари от винетките.

25

Тиражия

преди 4 години

Ей голям кеф е ся. Само ний сми по пътищаата. Караме кът луди, по 15 часа на ден, няма задръствяния няма нищо. Е малко ми липфсват селянджърите с двайсет годишните премиуми дето ми сфяткаха га ги засичам на магстралата, ама иначе е готино.

24

Браво

преди 4 години

Така се прави, а там са по набожни от нас 100 пъти ! Ама бойчето нали иска на всички да се хареса и не затвори храмовете. До 3 седмици ще е ад под небето .

23

Жжж

преди 4 години

Бе не давайте акъл на Бойко че и тука ще го направи краля слънце

22

Еврошанс

преди 4 години

До ЧиновникКой ти каза, че има вУрУс?

21

ПроСоТо

преди 4 години

Гърция получи много финансови "инжекции" от НЕИЗТОЧНОПРАВОСЛАВНИ "институции"....Сега просто е длъжна да подскача по гайдата им.Нищо чудно и да забранят изобщо Православния Великден..

20

Гоше

преди 4 години

А тук всички селчипегоси чакат Четвъртък, за да напуснат София и да си идат по селата....

19

Вашият Премиер

преди 4 години

До Анонимен 14Как да не дават пари, знаеш ли колко парички имам?!

18

God

преди 4 години

Направо да забраняват Гърция, че нещо не ме кефят.

17

Шпонката/Тонката/

преди 4 години

До Анонимен 15Защо не?