5

Анонимен

преди 4 години

Ani tezi koito se varnaxa ot Italia,Frantsi rabotili po 3-5godini bez dogovoi s krediti kakvo shte praviat,shte kragat li?

4

тритяхту пътя

преди 4 години

на много хора им се вмени от телевизора ,че е нормално да имаш семейство,деца ,дом,кола, да ходиш на почивка ,на ресторант ,на кино ,на кафе и тн. и за това са в капан сега, алабала бизнесите ги фърлиха като стотинка във фонтан.

3

Анонимен

преди 4 години

ааахахахахаха! В Германия, Швейцария, франция, Европа1 дават парични помощи на фирми а в бегето кредити !Европа даде 1.5 милиарда евро заради коронавируса а управниците дават кредити. Нема такава държава

2

V

преди 4 години

Не е истина колко пари се харчат да се поддържат не реален брой магазини молове ресторанти . В Европа няма такова нещо.В пъти е по малък броят им. Какви виши технологии нали мафията герб ща счупи ако искаш нещо да направиш и то не е разрешено от Брюксел.През гербераско време няма нищо иновативно развито в България .Идеята на гербераса е да се поддържа 540 лж МРЗ за да може да се купуват бугатита и мерцедеси.Идете в заводите от комунизма ,нищо не е мръднало .Всичко пада покрива тече няма развитие

1

оОо

преди 4 години

И Капо ди тутти капи се включи... Ами ако всички дружно си изтеглим депозитите, какво ще стане с банковите кредити? Нали нашите пари раздават срещу отрицателни лихви по депозитите ни.