11

ivailo

преди 4 години

Даже на Майтапчийски и Боко вярвам повече , отколкото на тая статия...

10

турчина

преди 4 години

това е то,всеки ден се молят на така наречения бог а той ги наказва с ковид-19

9

Анонимен

преди 4 години

Tестовете им са менте. А иначе-бог да ги прости,не са имали достатъчно вяра.

8

Анонимен

преди 4 години

"Единият от починалите е бил болен от пневмония. Той дал отрицателна проба за коронавирус..."Циркът става все по-нагъл. Очевидно вече дори не е нужно да си заразен с коронавирус, за да те броят за жертва на коронавируса. Впрочем след проведено кратко проучване в мрежата се вижда, че е дал дори две отрицателни проби за коронавирус.

7

ПЕНКО

преди 4 години

НЕ СА ПОЧИНАЛИ , А СА СЕ: "ВЪЗНЕСЛИ" ;"ИЗНЕСЛИ"; "ПРЕВЪЗНЕСЛИ" ; ОТНЕСЛИ ;ЗАНЕСЛИ ; "ПРЕНЕСЛИ" --- ПО БОЖИЯТА ВОЛЯ И КЕФ !!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

"Миналия месец, когато украинското правителство затвори училищата и обществените места и спря транспорта, настоятелят на манастира митрополит Павел призова вярващите да се стичат в църквите, да не се страхуват от нищо и да се прегръщат дружески."БЕЗ КОМЕНТАР!

5

Анонимен

преди 4 години

Нали вярата пази?

4

Резил и безобразие

преди 4 години

Самият римски папа чете словото си пред празен площад, а вярващите го гледаха по телевизията.Нашите инати калимявки обаче си показаха рогата и се писаха по-светци и от папата!

3

Задължително!

преди 4 години

Сега правителството да задължи онези наши чернокапци, които даваха причастие с една и съща лъжичка, да препишат по 10 000 пъти този материал, за да успеят да вникнат в смисъла му и да си направят изводи. После публично да се покаят, да се извинят на целия български народ и поне по 5 години всеки един от тях да иде да работи като санитар в болница, за да изкупи греха си.Църковните шефове отделно да решат какво наказание ще им наложат съобразно с каноните на църквата.

2

Анонимен

преди 4 години

що така тавариш Сидеров или Путин така е наредил

1

Анонимен

преди 4 години

Четат ли онези с малкото мозък от БПЦ?