12

Анонимен

преди 4 години

Най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят!Vive la Republique! Vive la France!

11

direct

преди 4 години

Макарон да му мисли след карантината ! Положението тук вече минава границата на търпението. М**а

10

Анонимен

преди 4 години

Този изяде макарона.

9

ZDF - Германия

преди 4 години

Интересно защо в Германия стигнаха до резултат, че едва 15% от населението може да се зарази ВЪОБЩЕ от този вирус, и не повече от 0,37% от заразените биват поразени. Имайки обаче всички от заразените съпътстващи заболявания. / телевизия ZDF /Тоест 1 на 10 000 или в средно голямо немско селище от 100 000 човек - 10 възрастни си отиват от сезонния грип COVID19. А това е дори ПО-МАЛКО от всеки друг грип.Дали немците разсъждават така открито защото нямат проблем с едни жълти жилетки.

8

МонДьо

преди 4 години

Публикувайте я тази реч! Но за да видите докъде са се на*кали и как са го обърнали на популизъм.-обеща маски и тестове за след месец-заемите за фирмите са обезпечени на 90% от държавата, но частни банки ги дават и не рискуват своите 10%! Та се разбра че малките фирми нямат достъп.-баламосва бедните (разбирай арабонегрите) с помощи, защото пак ще почнат да си търсят правата с палежи!-похвали пожарникари, лекари, полицаи и тн. Именно хората които бяха млатени по протести до преди месец!!

7

Разгневен

преди 4 години

Този е абсолютен мр....к! Народа е изоставен от правителството- няма маски, няма тестове. Пълна трагедия! Ще страдат още французите, горките... Това от Франция ми го сподели преди половин час приятел, живеещ там и възмутен от речта на президента. Два пъти му крадат от пощата пратени от България пакети с маски...

6

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да я удължи..жена му е в рисковата група :D

5

Анонимен

преди 4 години

Карантината ще падне, когато световните господари разрешат.Навсякъде!

4

Анонимен

преди 4 години

Публикувайте му речта да види народа как се говори, как се убеждава, подкрепя и колко им помага държавата. Тук сричат и се запъват политиците като водещ по БТВ - срам е това и неграмотност!

3

Анонимен

преди 4 години

Ужас!! Този явно не е слушал Мангъров и Сайдеров:)

2

Франсе

преди 4 години

Само дето глобата е 135? и я налагат само в краен случай... на нахалитети. Отделно тва за карантината на франсетата: няма маски и тестове. Всичко е мейдин Чайна и глобализма доказа пагубното си действие. Та стойте си в къщи!!! Така или иначе всички ще го изкараме този вирус... кога и къде само Бог знае!

1

Анонимен

преди 4 години

Значи в България трябва да бъде до 11 юни.