12

До Дедо

преди 4 години

Дедо,дедо, верно си дедо.

11

Наблюдател

преди 4 години

Направете им тест и за СПИН.

10

Анонимен

преди 4 години

И какво като имат жилища няко? Кметът Кадиев е много любезен и приятен мъж. Да си налягат парцалите жилищаимащите. И аз имам жилище там и какво от това?

9

Dedo

преди 4 години

Сичката пасмина там требе да са тества, щото е развъдник на зараза. В Австрия от Тирол тръгна заразата по целия свет. Така че, или тестове, или масова евакуация с дезинфекция и изгаряне на курорта, за да не сее зараза. Хотели, мотели, сичкото да се опече.

8

Анонимен

преди 4 години

До мдамМного ясно че мога да те задължа стига да искам , ***. Имаш късмет че не зависи от мен. И няма ти кажа как бих го направила. Въпросът е че някой се опитва да бъде толерантен а някои *** просто се възползват от това. Не е честно спрямо коректните хора, ако някой ги зарази. Но кой сега седнал да мисли за другите. нали трябва да начеше собствената си краста? коронавирусът просто изкара наяве в какво са се превърнали хората.

7

Анонимен

преди 4 години

Всеки да си прави каквото иска и държавата е отговорна за всички и ще плаща ако някой пострада!

6

мдам

преди 4 години

Много ясно, че няма как да ме задължите. Палячoвцu!

5

Анонимен

преди 4 години

Няма не искам. Какво е това нещо? И какво е това Не Можем да ги задължим? напротив - можем и трябва да го направим. Понякога се налага да се прилагат непопулярни мерки защото не може да се разчита на някои хора да постъпват отговорно. Вече стана повече от ясно. Даже някои го правят напук. Някои ги е страх , разбирам,но това означава ли да ги пуснат безконтролно и ако има болни да започнат да заразяват. Така че - всички трябва да се тестват.

4

Анонимен

преди 4 години

Масово тестване, пък с приоритети не е масово, а приоритетно.И при условие, че основното качество на журналистиката, е умението да борави правилно с думите, не зная какво въобще правите, но сигурно е случайно. И със сигурност, ще ви мине скоро.

3

До: Халиф Мезути

преди 4 години

Ами ти бе, многоумнико, какво разбираш ти от тестове?!?! Лекар ли си, какъв си?!?! Лекарите казват, че не са точни, но заради такива философи като теб, дето се информират от фейсбук, ни обясняват от сутрин до вечер за тестовете, та тестовете.

2

Анонимен

преди 4 години

Откъде да знаят дали няма да ги заразят по погрешки или за да излезе статистиката.

1

Е и?

преди 4 години

Ами ако искат. Много чудно, че не искат да си направят неблагонадежден китайски тест за антитела...