24

мед сестра

преди 4 години

А защо не ни кажете и придр заболявания на тази бабушкера дето "геройски са се сражавали" за нея? Първо тази е с АХ- годините си казват !Второ -я астма я хобб на базата на ах и тн.Хайде стига не на нас тия шарени пилета ги хвърляйте!

23

Емигрант

преди 4 години

Има една категория хора,които библията ги оприличава с животното КОЗА! Защото козата е символ на тъпо,упорито и своенравно добиче,което не се подчинява на пастирът си,а си търси високи места по скалите,от където най често може да падне и да се пребие!Или пък се завира в драките,където я дебне вълк!Май напоследък България се напълни с такива кози!Постоянно блеят,всезнайничат и не се подчиняват на никой и на нищо!Толкова по зле за тях!Ще напълнят нечия вълча уста!

22

Анонимен

преди 4 години

ТАСС излиза със статия, че Русия за последния месец е изпратила в Сърбия 11 самолета с медицинска помощ и лекари и сега Вучич е поискал още защото не могат да се справят.Само за вчера има над 400 регистрирани нови случая и сърбите искат още 3 хиляди защитни облекла за лекарате си от РусияА Сърбия ни е съсед и като население е колкоото България , а там заразените се в пъти повече , както и починалите

21

Анонимен

преди 4 години

До бай хВажни са данните , че починалите в България през януари и февруари 2020 година са по-малко от починалите през януари и февруари 2019.Първите два месеца на тази година смъртността при българите е с 2% по ниска от предходната.

20

бай х

преди 4 години

всичко започва през месец февруари в разгара на грипната епидемия.... според коментари на различни лекари , тези симптоми на новия грип ги е имало още през късната есен но никой не е обръщал внимание и не е знаел за нов щам грип ....Това че китайците го изследваха и откриха първи , не означава че е тръгнал от тях

19

seira

преди 4 години

УПРАВРЕНИЕТО НА ГЕРБ - ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Още през ноември миналата година до февруари тази година имаше огромен брой заболели и починали от ОРЗ и пневмонии. Интересно, че щабът не направи справка за броя заболели в т.ч. хоспитализирани и преболедували в домашни условия в този период, при все, че има информация както в регистрите на болниците така и при джипитата, дори няма коментар по този въпрос, а и журналистите не настояват за такъв.

17

Анонимен

преди 4 години

Аз имам изкарани няколко пневмонии. Последната в казармата и като тръгнах към ВМА бях с около 40 градуса температура. Помня до момента та в който ме приеха. Събудих се след 2 дена и бях на системи. Вливаха антибиотици. От това следва , че трябва да се лекува навреме и да имате достъп до квалифицирани доктори.А както виждате жената била носила маска и т.н. Не помага седенето в къщи и носене на маски. Това помага на Бойко да е цар и да краде безнаказано и да се оправдава с вирус.

16

Анонимен

преди 4 години

Щаба казва, че правели по 200 теста на ден. От тях реално откриват по 20-30 нови случая и с останлите трябва да обхванат всички със симптоми в тежко състояние както и контактните, и потенциално заразените. Всичко това с останалите 170-180 теста за цяла България :D Месец вече мина, кво правихте до сега господа експерти и кво очаквате да стане без масово тестване? Да седим под карантина 5-10 години ли?

15

Анонимен

преди 4 години

По служби и учреждения се продължава с психиката - "те токово животно нема", но ще видим. Маски не се носят. За какво глобяват само хора по улиците. Указанията не се спазват...

14

Анонимен

преди 4 години

Ако мога са кажа нещо положително за статията това е, че стара жена с хронично заболяване (отслабващо имунитета), е прескочила трапа. Дано всички останали в сходно положение са третирани като бабата - пенсиониран мед. работник. Зашото излизат едни статии за едни подмятания по кабинети, където я няма репликата скачат като лъвове

13

Анонимен

преди 4 години

Февруари Мутафчийски и Кунчев обясняваха един през друг, че няма да ни стигне. Друга беше политическата обстановка, тогава имаше бум на грип Б. Моето дете от 19.12 изкара някакъв вирус със 6 седмици сухо кашляне, който за 800лв по различни лекари и изследвания никой не го разбра какъв е. Оставям на вас да си помислите дали на 08.03 е дошъл вируса у нас, или няколко месеца по-рано.

12

Анонимен

преди 4 години

Каква драма, каква статия само ... сега да пуснат и един филм по случая.Аййй стига с тези вируси вече

11

До 13

преди 4 години

Меемет, успокой се...

10

Анонимен

преди 4 години

"Дни преди Великден чудото на Евелина Цакова се случва" А тези, които са се прибарли преди това пак ли е великденско чудо или? Питам за един наивен религиозен приАтел.

9

ss

преди 4 години

сега така ще извъртят нещата че държавата фалира заради коронавируса а те я бяха опоскали и се чудеха накрая какво да правят и сега им дойде като попоръчка този вирус да се оправдават с него следващите 100 години и да опоскат още каквото може. И после ми корона вируса ни съсипа, не вие сте крадливи некъдърници и вие съсипахте държавата, или забравихте стачките и далаверите дето ви лъсваха преди короната....

8

Анонимен

преди 4 години

Преди 5 год. изкарах пневмония и ме бяха приели в болница - точно по това време - изписаха ме след 6 дни точно на Гергьовден. Скучах и гледах телевизия по цял ден в болницата, пиех кафе и се разхождах в градинката. За малко не умрях от скука. Но за да влезна в новините, ако ме питат ще кажа, че едва не умрях - вижте ме какъв герой съм! Победих най-смъртоносната болест! Аз съм велик!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Гейберската пропаганда не спира.

6

HeinrichHimmler

преди 4 години

И сигурно пак оня от Банкя е виновен че си npocтo на rьон

5

HeinrichHimmler

преди 4 години

Статия писана от слугите на Боеко, смърди, че чак миришеше .. докато ние сме в карантина свитата на мутрите разпродава бъдещето на нас и нашите деца! Идва криза, в която България отдавна е, но досега беше прикривана от крадещата ***. Сега обаче всичко ще излезе наяве в доста по-големи размери. Препоръчваме хората без работа - върнете се по родните места на семействата си, за сейте реколта и се гответе за най-лошото, защото мутрата от Банкя няма за приоритет да ни спасява!!!!