49

Анонимен

преди 4 години

Хора, този на снимката е чужд агент, спрете да го боготворите! Преди време работата му беше да разруши неверен, от десет години работата му е да разрушава и саботира държавата и бизнеса, какво не ви е ясно ??? Още ли вярвате на сладките му празни приказки и беззъбата усмивка?Събудете се!

48

Анонимен

преди 4 години

мен ме вълнува дали заедно с хиподрума ще ни докарат и коне....-.)но имайки предвид опита с vw ни хиподрум, ни коне ще видим

47

Анонимен

преди 4 години

Самозабравил се политически пътник, който се мисли за ким чен!

46

ГЕРБ

преди 4 години

С теб сме Бойко, смажи социалистическите влечуги !!!

45

Анонимен

преди 4 години

До ЩирлицВ затвора ли имаш интернет?

44

Анонимен

преди 4 години

Мерките, теглилките, хилките. . . Тока е когато PhD-та се срешнат, седнат, поговорят, кимнат и всеки фане трено за вкъщиКо е пренасял у фрколето тоьо дека сам со дисагите е пренасял у дръжавата на другия

43

Щирлиц

преди 4 години

Почти го е докарал като дон Корлеоне,остава само да каже: бене,бене.

42

Шопо

преди 4 години

Нали шием маски,бе Бойче? Що разменяш храна за нещо,което сами шием?

41

Анонимен

преди 4 години

Боко Тиквата е толкова нелеп, че ако бяха сложили само една тикват, без бокото за премиер щеше да свърши сега повече работа.Албания е с по-малко случай, и има стратегияе такава, че ги задържа, случаите, в Албания имат план за две катастрофи едновременно. Епидемия и Земетресение. Втората държава, Латвия също я изпреварихме по брой. Поне тоя мутрафон да харчи парите за телефон по ефекпивно. Кво обсъжда с АбуДаби,тия там харчат на ден това което Боко краде на година.

40

Barba Ganios

преди 4 години

...toia se skina da tarsi zaemi .ama veche nikoi ne mu se vrazva !!! Prosto s tazi "ikonomika " niama kak da gi varne !!!Darjavata e oficialno vav *** !!!

39

Анонимен

преди 4 години

Двама "демократи" обменят опит.

38

Тонката

преди 4 години

Борисов4 идва скоро:):):)Треперете другари:):):):)

37

Анонимен

преди 4 години

А Васо Черепа обсъден ли е и кога ще се връща, че Гешев го чака с нетърпение, повдига обвинения на невинни хора от напрежение. Сигурен съм, че лично ще го чака на летището, даже може да отиде и да го вземе

36

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаСкрий се бе голтак.

35

Брудос

преди 4 години

Гледам ли тази самодоволна, самовлюбена и сякаш изразяваща презрение към всички по-нисши същества физиономия, интуитивно си спомням за филма "Кръстникът". Не помня никакви подробности, нито как завърши действието. Може и да е несправедливо, все пак това е нашият премиер и много тука из нашия форум са готови да му се хвърлят в краката.

34

Тонката

преди 4 години

до 34 Аз да седя вкъщи с маска ли бе?:):):)Иска ми се и на мене да си играя една изолация за 1 месец,но работата не ми позволява:):):)Новата S8 ти ли ше ми я купиш?:):):):)

33

Анонимен

преди 4 години

Това ще е мега яка схема-отърваме ги от застояли ферментирали фурми, дестилираме ги и им продаваме 70% спирт за дезинфекция :-)))Нема да ги жалите - те пари имат!

32

Анонимен

преди 4 години

Интересно втория самолет с какво са го натоварили на връщане,да не е с оная специалната ваксина? Така де някой да е чул Марадона да се е разболял от коронавирус?

31

Стоянов

преди 4 години

Ние правим маски, министърът на Австрия ми се моли - Бойко дай ни маски, тоя ми се моли, оня ми се моли... всички ми се молят. И понеже аз няма какво да ги правя тия маски , въвеждам закон "МАСКИТЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ" !!! Обаче пак много ми останаха - на самолета и в ОАЕ - подарък!

30

Хаджи Генчо

преди 4 години

Когато не инспектира разните строежи из родината, Бойко стои в кабинета и му е скучно. Тогава той звъни на някого си на оня край на света и обсъжда с него .И разбира се винаги има нещо за обсъждане и то е решаващо за икономиката, борбата против короната и все в този дух. И медиите , разбира се, ни го предлагат като топ новина. В България са стотици хиляди онези , които са на работното си място, изпълняват задължението си и никой не мисли че това е някакъв подвиг. Но че Бойко е звънил! вър