10

Анонимен

преди 4 години

"Сън в лятна нощ" на Гешев се нарича това безумство. Момчето е умно и се е занимавало с природонаучни науки. Познавам го. Не се оставяйте някакви набедени ушеви "прокурори" да си приписват несъществуващи терористични актове. НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ ВЪВЛИЧАТ В СТРУЯТА НА ОТКАЧЕНИ ПРОКУРОРИ ЗА ДА ТРУПАТ ТОЧКИ В УСЛУГА НА МАФИЯТА.

9

Митко 19см

преди 4 години

...няма в българския език---Уелкъм ту днес.бг

8

Рукола

преди 4 години

Ако някой се интересува от ислямска държава, ето основновното в резюме: бг оръжейни заводи изнасят "продукция" през пристанище Бургас, финансирането е непряко през Саудитска Арабия.

7

Андрейчо

преди 4 години

Защо не побавите още годинка-две процесът срещу него,та да му се размине ?! Да изгние в затвора!!!

6

Малко грамотност?

преди 4 години

Ако са взривни вещества, мерят се в количество.Ако са взривни устройства, мерят се в брой."Брой взривни вещества" няма в българския език.

5

Анонимен

преди 4 години

При Бай Ставри.Веднага!За дълго.

4

ПроСоТо

преди 4 години

Бре!..."Създаване на смут и страх в населението"?!?!..Не беше ли по-подходящо да го обвинят в.."Опит за клатене на правителството и редът в Територията"?Защото ако е верно,то обвинението може да бъде САМО "ПРИТЕЖАНИЕ на забранени вещества"....Обаче като гледам арсенала му,тоя НЕПЪЛНОЛЕТЕН ще да е по-голям спец и от женералите от "Арсенал".....макар че малко съм разочарован,че не са .."намерили наркотични и упойващи вещества" на тавана му...Но ..може и това да чуем,знае ли чиляк?

3

ИнженерХекматиар

преди 4 години

В МЛАДИТЕ НИ Е НАДЕЖДАТА ДА НИ ОТЪРВАТ ОТ ЕСЕСОВЦИТЕ

2

Анонимен

преди 4 години

Заглавие-образец за журналистика!Интересувал се, *** му-едва ли не, просто проявил любопитство, каква пък е тая държава?Събрал взрив да срути цял блок, ама иначе интереса му бил чисто семантичен.

1

Доналд Т.

преди 4 години

Да го осъдят, заслужава най-тежкото наказание! Но ако момчето имаша един свестен адвокат, той щеше преди това да даде под съд нашата (Бойковия) държава, че поддържаше с оръжие Ислямската държава. Това беше няколкократно констатирано и от редица медии тематизирано...Спря войната там, рязко намаля и производството на оръжие, дано се намери някой от бившите работници и го потвърди ...