83

Анонимен

преди 4 години

Логикста е такава, че разпространението се задържа изкуствено, а когато/ако мерките се премахнат, всичко ще почне отначало.

82

Анонимен

преди 4 години

Ама много е модна тая истерия с вируса. И всички държави се копират една друга, май само Швеция е черната овца. Той е толкова смъртоносен, че сигурно 1 човек не си е отишъл само с ковид, обикновенно изреждат по 5 реда болести след заглавието - почина от коронавирус

81

Анонимен

преди 4 години

13 март- 13 април:Равносметката: България: 685 заразени, 71 излекувани, 32 умрелиТурция: 61049 заразени, 3957 излекувани, 1296 умрелиСърбия: 4054 заразени, 400 излекувани, 85 умрелиГърция: 2145/269/99Румъния: 6633/914/331С.Македония: 854/44/38Русия: 18328/1470/148САЩ: 573827/33754/22950

80

Анонимен

преди 4 години

От много години не е имало изванаредно положение по е аз не помня,но са умирали по хиляди от вироси и грип,или плевмония!!!

79

Чочо

преди 4 години

Днес срещнах доста улични кучета със странно изражение . Запитах едно какво им става а то ми отговори :- Нищо брато , ама се чудя защо толкова много хора са с намордници - да не са почнали да хапят, а беее да не се прожектира филма " Смяна на местата " ?

78

Печало

преди 4 години

Говнаpия да се свърши, иска ми се, но няма. Лошото винаги остава, а хубавото си отива.

77

Анонимен

преди 4 години

Аз смятам че животът в извънредно положение е много по-добър!!!!!!!

76

Анонимен

преди 4 години

Ние ще се забавим безвъзвратно, ще съсипем слабата си икономика, ще съсипем държавата си и ще се заличим като държава и нация!-----И това ще един светъл ден на планетата.

75

Lan

преди 4 години

70, на запад боледуват и ЩЕ го изкарат! Ние ще се забавим безвъзвратно, ще съсипем слабата си икономика, ще съсипем държавата си и ще се заличим като държава и нация! Ние НЕ правим като тях!

74

Анонимен

преди 4 години

Господи помилуй нас грешните! Амин

73

Е кво има толкова

преди 4 години

Добре де, не ви ли харесва извънредното положение??? Цените паднаха, мошениците търговци фалираха, децата ще израстнат без наркотици, дискотеки и алкохол, спокойствие, тишина, хигиена, няма трафик и селяндурщина, няма топ бабаити....!Само вечерен час трябва да сложат и всикчо ще е наред!

72

Скептик

преди 4 години

Онези дето си мислят че държавната заплата им е гарантирана и хихикат и ръкопляскат на всяка репресия над самонаети и наемни работници да си имат наум, да не дойде време да се редят като безработни, да продават мезонети и балкони.... То палачинката се обръща.

71

Бай Ставри

преди 4 години

До Анонимен 67Като затвориш чалготеките, кафенетата и моловете и пуснеш глоби на раята да си стои у тях и да носи маски навън има някъв ефект. Не че българина спазва и ако администрация и болници и прочие услуги не бяха български сигурно щяха хората да се тестват по-често и да се вземат по-адекватни мерки, не болни хора или такива със съмнение за коронавирус " да се оправят" сами. Въпреки, че като по чудо този път мерките макар и побългарени и крути са правилни.

70

Анонимен

преди 4 години

до 79 Тя короната след като си е заминала ние още 1 месец ще сме в извънредно положение. Само гледай жалкия цирк на Тиквата Годжи и сие!!

69

Анонимен

преди 4 години

Кога ще карантинират София? Там е огнището на заразата. Трябват мерки, като дезинфекция на всички публични пространства и строг контрол на КПП тата, не служебни бележки и телевизионни изявления. Има етажни собствености с по над 300 обитателя. Някои да е чул от кои квартали са или да е видял тези места да се дезинфекцират и карантинират.

68

Анонимен

преди 4 години

Слънцето изгря и в Италия и Испания новите случаи намаляха. В България също. Само стъкмистика ще ги вдигне. Вирусът си отива, спете спокойно, деца !

67

SSS

преди 4 години

Stay home!Stop spread!Save lives!

66

Пандемия УханскаЧума

преди 4 години

Ужаст!

65

Анонимен

преди 4 години

До сега не съм чул ченге да е болен ама двама имат антитела значи вируса е тук поне от новагодина

64

Ели

преди 4 години

До АнонименБолните от Банско се броят към Благоевград. Не е ли очиизвадно?