54

Върл Левскар

преди 4 години

Едно е ясно : Не сме победили вирус " Луда крава ", а гоним нещо от 19та година.Позитано 20 пез 2020г. Там и птичи грип ще се върне .Запомнете !

53

Калеко Алеко

преди 4 години

От офиса на ген.Решетников на "Позитано 20" пак включиха зациклилата си радиоточка, сега очакваме и Беквокалиста им от "Дондуков 2" да подхване рефрена ... !!!

52

До 54

преди 4 години

На мен пък Плевнелиев ми е най-гнусен.

51

Анонимен

преди 4 години

Аууу, как не Ви е срам в Днес да пускате това страшно чудовище вечер - хората няма да спят

50

Каза

преди 4 години

ДЖАБА ХАТЯНИНА с розова маска

49

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам що е толкоз не в час. Добре онзи съпартиеца и, съсела, и има зъб и не я държи в час с тенденциите в европейския парламент, ама нехранимайкото и, е на пъпа на световния икономически анализ, и да я остави не информирана, да се излага като дърта свекърва, е не го разбирам.

48

Анонимен

преди 4 години

Отстъпки,преференции,облекчения....Нинова, къде живеш мила?Пазарната икономика за тебе беше само онова външнотърговско дружество,което Ти приватизира.Жалка популистка,ще си останеш докрая на твоите крадливи 28 г.

47

Чочо

преди 4 години

Както каза един по - долу , ако БСП бяха на власт нямаше да знаем , че в България има коронавирус , само щяхме да се чудим защо линейките се редят на опашка пред болниците ,а задните им входове са задръстени от катафалки .

46

Bad Company

преди 4 години

То не беше, Сидеров, не беше Каракачанов, не бе Курнелка..........На който популист му свършат козчетата в ръкава и хоп!! Веригите!! Веригите са виновни!! Ах, тези "*** западни"!! А всъщност веригите супермаркети се държат най-коректно в момента. Независимо от затрудненията стоките са налични и цените не мръднаха. Освен това качеството и контрола е гарантиран. И........"Смилянски" боб от Китай там няма за разлика от всеки зеленчуков пазар.

45

Анонимен

преди 4 години

В Испания големите вериги не работят по празници и в неделен ден. Като ходих във Франция видях че и там лидъла затваря неделятя, толкова ли е трудно да се приеме и в бг.Ако големите магязини затварят неделята, то и някой от малките ще започнат да зятвярят.

44

Анонимен

преди 4 години

"Техноимпекс" дари ли нещо!около карантината?

43

Еди Койси

преди 4 години

Как ще си купувате месо от големи вириги те зареждат от големи ферми а във фермите ги хранят със гранули и химия

42

Кака Мара

преди 4 години

Тази кукувица всеки ден току снесе някой запъртък.

41

Анонимен

преди 4 години

Никога повече няма да гласувам за герб,никога!

40

4epa

преди 4 години

МАЛЕЕ ПОПОЛИЗАМ,МАЛЕЕ ПИР ПО ВРЕМЕ НА 4УМА !!!!!!!!!!!!!!!!!

39

Как Сийка

преди 4 години

Мо Нинова,мо,пак не си в час и ти като президента си - правителството,по което така усърдно плюеш и храчиш не е победено,а победена си ти и твоята куха платформа ! Напротив - правителството се старае в екстремни условия да бъде на висота,а ти се стараеш само да всяваш смут уж мноооооооого загрижена за всенардното положение,но забравяш една малка подробност : много години ви гълтахме праха и се наситихме на увещания и обещания - айде,холан,сложи си още две маски и си трай!Отдавна не си интересна

38

Един българин

преди 4 години

Нинова, на Бойко крат.уната му е празна. И да му фраснеш в главата мобилния дето държиш,полза няма.

37

Да да ама не

преди 4 години

За огромно мое съжаление,тази девойка е права в случая.Уви,дадоха се безгранични права на Б*ла,К*уфланд и недоносчето на К*уфланд - Л*ДЛ.А нима нашите домати не са по-вкусни от турските?Или агнешкото ни не е хубаво?За Великден си намерете някой овчар,отруден стар човек,и си купете агне от него.ПО-вкусно е от това от веригите.Гарантирам ви от личен опит!Правя така от години,и не съжалявам!

36

Анонимен

преди 4 години

Тук е права Нинова! По най- нагъл начин с измама ни прибраха тировете, а ние им се молим за неща отдавна въведени в Полша и Унгария! И защо трябва да работят събота и неделя? Никъде на запад няма такова нещо. Защо служителите им бучат смени и да се претоварват повече от тираджии?

35

Бацето до Нинова

преди 4 години

Другарко,много си секси с тая маска. Обичам те, Ела да ме накажеш по тъмно.Твой Бойко