59

Георгиев

преди 16 години

Суходол е отворен по устна заповед и план на кмета и СОС. Няма никъде официално решение. Така че с полицейска блокада от една седмица се потъпква правото на 3000 души - да се придвижват, да изповядват религията си. В Суходол и пиле не може да прехвръкне - минах по Околовръсното преди час - трагедия - полицаи, щитове, патрулки, джипове...Днес се случва там, на 12 км от Парламента. Ами утре този кмет и вътрешен министър могат да го направят и в самата столица, само да си намерят добра причина. Ще го направят както направи Луканов, ще има някой от тях да вика танковете.Смразяващо е - бях студент когато с колегите отидохме на шествието на Екогласност, заедно блокирахме Парламента, та комунистите да си отидат и т.н.Запомнете: идат на власт ченгета-популисти, най-страшните *** между Хуго Чавез, Луканов и Маргините.

58

По- Реалистът

преди 16 години

До предния реалист - ти не си потърпевш, за това нямаш право на мнение!!! Отивай в Суходол, тогава - пиши!

57

Реалистът

преди 16 години

Няма каво да се оплаквате, ако няма полиция в суходол сега *** щеше още да си е в София. Така е правилно, трябва да запушат устите на всички в суходол и всичко да си върви по план. Хем София чиста, хем жителите доволни. А след няколко години ще си имаме завод и суходолците ще се успокоят. Дотогава им предлагам да имигрират, инче ще ядът бой от палки...

56

АБат'

преди 16 години

Да ви е честит, като си го избрахте. Сега управлява София с ДИКТАТУРА - утре България. Ще се намерят достатъчно "умници" да го изберат - аз обаче ще се присъединя към статистиката и ще емигрирам. Честитутка!

55

до 51

преди 16 години

То по твойта глупава логика - като не им харесва на софиянци, че няма къде да си изхвърлят ***, да се преместят другаде?Да не би суходолци да са виновни, че София за толкова време още няма завод за отпадъците?А конкретно по статията - да живее "демокрацията" в БГ, ето какво ни чака след тройната коалицийка.

54

преди 16 години

i treta kategoriq si ti be tupan neobrazovan..hodi da visi6 po skeletata na stroejite...

53

преди 16 години

selqnite v provinciqta mar6!!!!!!!!!!!! 2 miliona selqni ...da si hodite po rodnite mesta i da ne mi pravite zadrustvaniq petuk ve4er svine..i ne davaite komentari za sofiiski problemi...moje da daate za haskovo slivien i ne znam si o6te koi grad..curvuli mirizlivi..do6li mi ot pi4kurovo i mi jiveqt v ednostaini v lulin prodali zemite a i glas nadigat..mi6ki..koga stanahte sofianci be...

52

Kolega

преди 16 години

....abe to i produljenieto na metroto shteshe da bude gotovo do kraq na 2007... DA AMA NE...sega da vidime fabrikata za *** dali she stane dokato se pensioniram eventualno prez 2037 .... ;)))

51

sas

преди 16 години

Като не им харесва на суходолци да се преместят другаде.Истината е,че в Суходол цените са далеч по ниски от тези на другите квартали.Та това е идеята на суходолци- да вдигнат цените на имотите си.Не че нещо им пречи сметището.Подкрепям действията на ББ относно ***.

50

niki

преди 16 години

EHO, NA KAKVO PRILI4A TOVA ? 10004OVEKA V SUHODOL SRESHTU 2 MILIONA GITELI NA SOFIA. MNOGO LOSHO VI SE OTRAZI DEMOKRAZIATA....SUHODOLZI. OT 44 GOD. DO 90 GOD BUKLUKA NA SOFIA SE E SKLADIRAL V SUHODOL, SEGA OBA4E, "TE" NE SA SAGLASNI ? SUHODOLZI SA 3 KATEGORIA HORA...SUPER EGOISTI !

49

Иво от Бургас

преди 16 години

Моето мнение е, че е глупаво в този момент да изпадаме в спорове "кой кого храни","кой какви земи си купил,пък та за колко пари" и прочие.Това е целта на режисьорите на този план за спасение на столицата."Реших,казах и точка по въпроса"."Ама...уважаеми господин КМЕТЕ....ти ни излъга". Истините са няколко:1. Хората от Суходол са лъгани много и дълго.2.Борисов също ги излъга преди 2 години.3.Преди да се произнесе съдът,защото се водят дела по спора, в никоя правова държава не може да се случи такова своеволие от управник, та бил и той НЕДОСЕГАЕМИЯ Борисов.4.Като споменах държава, такава в случая липсва.Екоминистерството мълчи по въпроса с екосъобразнаста при отварянето на сметището, затова пък министерски съвет излезе с КОМПЕТЕНТНО решение.Може би при евентуален гаф ще кажат,че са били подведени.( Министър Чакъров предвидливо не е присъствал на въпроснто заседание на МЪДРЕЦИТЕ).PS: Това си е бива диктатура с учудващо ме равнодушие от страна на суходолци и незаинтересованост на демократичните партии.Явно и техните казани им миришат.Аве Бойко,евала Борисов.

48

преди 16 години

Boiko e pi4 !!! nema go rugaete !!!

47

преди 16 години

БОЙКО БОРИСОВ Е ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ !!!!!!!!!!!!!Надявам се да прочете това и да си спомни за опашатите лъжи които пускаше преди време !!!!!!!!!!!ЛЪЖЕЦ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

46

b0rislav

преди 16 години

*** се прегледай в психодиспансера и ако си добре викай "ура"!:)

45

Rali

преди 16 години

Навремето суходолци изкупиха на безценица земите около сметището и настроиха къщи на 300 м от него. Тогава си мислеха, че са много хитри. Сега сметището им пречи.

44

преди 16 години

Щом като общините били изхранвали София, както един умник каза, тогава всички с провинциална лична карта, да ходят да си живеят в работещите общини и да се сърдят на тоя многознайко. А на всички от Перник, Суходол и тем подобните му близки до София градчета, които само идват да бачкат тука, да замурсяват пък после да протестират и да не искат да помагат...да им бъде ударен черен печат за ненавлизане в София..и ако се опитат да влизат неправомерно в София, да бъдат пращани на каторга.

43

преди 16 години

Ей софиянец... я помисли малко преди да пишеш глупости! За какви пари, за какво "мерси" ми говориш? Кой кого издържа в тази държава? И дали ако не са тези 90 % общини гладни ще умрете. Ако столицата произвежда нещо - то това е предимно сива икономика - че кой ли там работи за парите, които по документи му се водят заплата? И накрая какво става с парите, събрани от данъци? - мижави пенсии, мизерни подаяния за здравеопазване и образоване...НО ИЗЛИШЪКА ОТ БЮДЖЕТА ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА СОФИЙСКОТО МЕТРО???

42

зоран

преди 16 години

Работниците от Кърджали в Софийската фирма живеят в София!Това е парадокса!Както и да е, щом ви харесва системата, тънете в ***, смрад и задръствания...

41

пак за Зоран

преди 16 години

Пък на теб кой ти дава право да се изказваш по този начин. Че ние ако не си харчим парите, ти ли се чувстваш по-достоен да ни ги харчиш ??Ако кърджалии са наети да работят по този проект от Софийска фирма, то те сигурно ще си харчат парите после в Кърджали нали ? Пък и осигуровките им там отиват.Корпоративния данък естествено се плаща в общината на регистрация на фирмата.Леле как обичам така като вземе някой друг да ми заявява най-официално, че нямам право да си харча парите, наглост наглост. Но така или иначе - ние НЯМАМЕ право да си харчим парите, защото те се разпределят по бюджета и издържат както вече казах 90% от останалите общини. Искаме или не - това е така. Вместо едно мерси да чуем, то само ругатни се сипят по наш адрес.

40

преди 16 години

ми сигурно няма достатъчно добра друга фирма в Кърджали. Знам ли. Какво значение така или иначе ?Аз като изкарвам пари от проекти от западна Европа, пък плащам данъци в София, може би ще е по-добре да ги плащам в Залцбург ли ?Това е икономиката, харесваш или не.