51

муспи

преди 4 години

Колко много коментарии, остри и радикални против всеки дивак, само не против евреите?! А тези азербайджано тюрки докарват диваците от пясъците, Африка и Азия заедно с вирусите им. Правят го с лекота, защото никой и не им пречи - робството е доброволно!

50

Анонимен

преди 4 години

Да си признаят - искаме да вземем едни 10 милиарда и да си одим.

49

Анонимен

преди 4 години

Daa vsichki schte sme na minus nooo GERB na pliuc nqkolko desetki milqrda ne zabravqite i schte vi dava krediti

48

Анонимен

преди 4 години

Opredeleno GERB schta katastrofira qko

47

Доктор

преди 4 години

Колапсология е социалистическата Визия за България ! Тя е учение за логиката на нещата когато комунист дойде на власт - катастрофа , мизерия, глад и ....червеи ! Това е движението на младите комунисти начело със селянката от с. Крушовица. И главн консултант - "икономическия гений" Румен Гечев , с помощта на който това движение бързо,бързо ще ни върне в първобитно-общинния строй ! Този строй свърши преди 30 г. но гейшата Нинова иска пак да ни го даде !

46

Отчаян

преди 4 години

Абе "хора" докога все ще отцеляваме... Живейте,ама май не ви стиска... Жалко за децата... Правим им "мечешка услуга"!

45

Анонимен

преди 4 години

Някога по света няма да има болести, пари също! Животът ще е много по-дълъг от сегашния. Хората също ще са поне 10 пъти по-малко от сега. И наистина животът ще е прекрасен! Поне след 1000 години :))))

44

Zombie apocalypse

преди 4 години

Вместо теория на колапсологията, видни учени от БАН и паникьорският щаб са предложили друга теория, с по-скоро локален, отколкото глобален характер. Нарича се теория на развития герберизъм и основният й постулат гласи: "Тиквата е голяма, но куха".

43

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

До КОНСТАНТИНОВТАКА СИ Е АМА НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГО РАЗБЕРЕ ЩОТО АКО БЕШЕ ОБИКНОВЕН ГРИП ДО СЕГА ДА СМЕ ГО ЗАБРАВИЛИ.

42

пояснявам

преди 4 години

До КОНСТАНТИНОВАко наричаш ООН задкулисие ще се съглася,Там се приемат и разписват договори от всички правителства и се изпълняват.Всички документи и за бежанците даже ги има в сайта им.

41

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

СЛЕД КОРОНА ВИРУС ВСИЧКИ ЩЕ СМЕ НА МИНУС

40

пояснявам

преди 4 години

Прeди гoдини eднa шaйкa oт БAН изкуфeли кумaняги нaчeлo c Ивaн Aнгeлoв рeши алкохолен и секс туризъм дa рaзвивa,oбрaхa нaрoдa и зaляхa бeтoн пo курoртитe!Ceгa другa шaйкa милициoнeри oт Cимeoнoвo рeшихa,чe щe e пo лecнo Мeркeл дa ги хрaни и кaтo прeдцитe cи шумкaритe мaндри дa грaбят и cтрoят кумaнизъмa.Имaшe eдин гeний,титaн нa кумaнизъмa Любeн Кoрнeзoв кoйтo oт трибунaтa нa пaрлaмeнтa зaяви:"Cрeдcтвaтa зa прoизвoдcтвo нe трябвa дa пoпaдaт в ръцeтe нa тoя кoйтo мoжe щoт нe мoжeм дa гo кoнтрoлирaмe"!И oтдeл кaдри ДC нa БCП ce рaзвихри и нaзнaчи нoвитe кaпитaлиcти милициoнeр

39

пояснявам

преди 4 години

До Социал/комунистНарича се милиционеро-кумонизъм!

38

Социал/комунист

преди 4 години

Е сега вече ще разберете какво означава истинския капитализъм....

37

Екофешън, екофашизъм

преди 4 години

Ето ви нагледно последствията от тежката културна болест на Запада, наречена постмодернизъм. Всяко куку вече си въобразява, че може да си измисли любима реалност и да я натрапи с истерика и активизъм на истинския свят. Колко било хубаво да се спира икономиката (нищо, че милиони остават без работа и хиляди ще умрат от глад и стрес), как се била връщала дивата природа (хайде тогава всички обратно при въшлясалите вонящи кожи в пещерите). На тези им пука не за човечеството, а само за фантазиите им.

36

Анонимен

преди 4 години

"ОоооЧервените глууупци са тука.Добър вечер другари, време да се плюнчите.Приятно изхождане."Г.овнено жълтия троол се изаказа.

35

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Вирус има, но опасността от него е силно преувеличена в световен мащаб.За щастие има учени като доцент Мангъров, които не се страхуват да говорят истината, не се продават и не се поддават на заплахи.Целта ?В световен мащаб очевидно се цели чипиране на населението и налагане на тотален контрол над него.У нас освен изпълнение на заповедите на световния елит, нашите *** във властта вияхда във вируса отлична възможност да откраднат десетки милиарди.Който ви каже друго за вируса ви лъже.

34

Анонимен

преди 4 години

ОоооЧервените глууупци са тука. Добър вечер другари, време да се плюнчите.Приятно изхождане.

33

Анонимен

преди 4 години

Американците са само на 230 трупа от цифрата 25 000 умрели!Хайде, можете още! Go, go, go, go, go, go, go!

32

Анонимен

преди 4 години

По-голяма катастрофа от овладяването на управлението на страната от мафията няма!Ние просто сме си катастрофирали от повече от десет години!