105

До 111

преди 4 години

Нося маска навън,но вкъщи не.Желателно е да не се излиза и да си стоим вкъщи.Децата не боледуват,а основно хора на възраст,от това следва ли,че вирусът има изберателна способност?Докторите се занимават с нещо за което не знаят нищо,но трябва да отчитат дейност,а хората да са опитни зайчета. В началото не беше опасно сега чакаме ада,а да всяваш страх без основателни доказателства какво е?Ниски заплати и пенсии,висока корупция и смъртност от години,не закъсня ли извънредното положение?

104

ПроСоТо

преди 4 години

До Абеше "1",сега па си "А"...Всъщност си НУЛА....Аз дори немам думи за дивотията ти!...За какво "облизване на лъжичката" бълнуваш?..И то "СЛЕТ" един ден?!..лизачеството може и да ти е "втора" или основна професия,но..ХОРАТА СА ДРУГИ бе!

103

Анонимен

преди 4 години

Интересен казус. Как се протестира в такава ситуация?

102

А

преди 4 години

До ПроСо То 108. Днес ще те тестват и тестът ще покаже, че си здрав. Да ама слет един ден ще отидеш на черква и ще оближеш лъжичката, с която попът те пречестява и вече не си здрав. Или искаш през час да те тестват. Елементарен си.

101

А

преди 4 години

До Анонимен 106. Не си в час. Вирусът иска един подход на действие, а на фронта _ друг. Между впрочем при бомбандировки не вярвам и ти да се изтъпанчиш насред площада, ами ще се скриеш в миша дупка. Елементарен си!

100

От село

преди 4 години

Не бъркай репите с тиквите.

99

иво

преди 4 години

*** народ

98

Съвестен

преди 4 години

До БАЧКАТОРАми върви по паркове и градинки и си стой там ,защото ще заразиш невинни хора и въобще няма да ти тежи на съвестта,защото я нямаш, а това е много ,много цивилизовано!

97

Д-р ОхБооли

преди 4 години

"На демонстрацията присъстваше и лидерът на ПП Възраждане Костадин Костадинов, който беше сред водачите на протестите с искането на оставки заради водната криза в Перник."Накратко: Костя яхва всеки протест само и само да се домогне до заветната власт, която ще му помогне да изплати къщата. Ех Костя много сте на патриотарския клон. И за теб няма място. Хахаха

96

ПроСоТо

преди 4 години

та:.."лампазените" ,разчитайки на вашия СТРАХ, ви НАРОЧИХА за "болни" ВСИЧКИТЕ!!!!!..помислете :-Туриха ви насилствено в "собите" и ви хранят през "пенджера"..Здрави,прави,нема значение..Единственото РАЗУМНО действие сега е тестване на възможно най-голям брой хора..ТОТАЛНО!..И който се окаже "съмнителен"-да попадне под ограниченията,а който няма никакви признаци,да не се ограничава!Не може "да си изгориш дюшека за да унищожиш няколко бълхи в него"!!!!!Това е БЕЗУМИЕ!..ГАРАНТИРАНО ОТ герп!!

95

Русофил

преди 4 години

Браво на Костадинов в фашистски времена излезе да носи отговорност,ред трябва да има но не и диктатура на ГЕРБ.Този СМЕЛ българин е платил на ГЕРБ полицай 20 000 гаранция да бъде свободен.Всички на улицата

94

Анонимен

преди 4 години

Не знам, ако с тая *** се наложи на война да се ходи.Те сега се изпокриха да пазят жалкият си животец, а ако почнат бомби да падат, не ги търси. Ще се окопаят като къртици.

93

Пешо

преди 4 години

За съжаление Костадинов се оказа един от изпълняващите плановете на Кремъл за размътване на водата в Европа, като цяло.

92

ПроСоТо

преди 4 години

ще отбележа,дано поне некои от вас вденат:-Причинителите на респираторни инфекции се разпространяват до 3 метра ПРИ КИХАНЕ и до 1 метър ПРИ КАШЛЯНЕ.НО АКО ЧОВЕКА Е БОЛЕН!!!!!!..Ето защо предпазните маски са задължителни,но за БОЛНИТЕ!!!!Здрав човек,дори и да е вирусоносител,няма как да ви "зарази",АКО НЕ КИХА И НЕ КАШЛЯ срещу вас!!!!Страстните апели да си миете редовно ръцете стават за ВЪТРЕШНИ,КОРЕМНО-ЧРЕВНИ инфекции.разбира се,личната хигиена е препоръчително/задължителна за всеки.

91

Анонимен

преди 4 години

Да ги проверят защо протестират - защото вярват в каузата на протеста или защото са им платили.Да ги заведат да целунат в устата някой заразен. Ако откажат - в ареста.

90

Кучкар

преди 4 години

А Костя Копейкин пак дошъл на протест от Варна. Мислех, че е в затвора.

89

Анонимен

преди 4 години

Дайте излезем ние дето одобряваме карантината че голям бой ще ядат.

88

Анонимен

преди 4 години

Никога няма да го махнат извънредното положение-така хубаво им пасна на управлението

87

asd

преди 4 години

До ivailoТова било началото - с 4 човека... Ами краят ще е слевдащия път с трима човека. Кой ви плати да мътите водата? Лекари, професори, мед. персонал всеки ден ни се молят да си спазваме нещата, вместо ние да им козируваме и да им целуваме ръцете.

86

Анонимен

преди 4 години

Това са някакви палячовци. Някой им е дал по 10 лева на ръка да се съберат там .