70

бедния българин

преди 4 години

точно така, затворете тия пазари ще ям зелена салата на 2 лв, от големите вериги са пъти по - евтини. НЕ на българските продукти!!

69

анонимен

преди 4 години

Пускате по 10 човека но на пазара си е лудница. Едни са струпани на една сергия други се връщат защото са забравили нещо да си купят. Възрастните хора дистанция почти не спазват за тях да се блъсне в някой е привилегия. Имат прозорец за пазаруване но и след него много от тях са на пазара.

68

1212

преди 4 години

Какви са тези измислени цени?Цени от пазара Красно селоДомати 1 кг от 3 до 5 леваТикшиюки 4 леваКартофи пресни от 5 до 6Краставици под 2,5 за кг нямаМоркови 2 лева кгБанани 2,60Ябълки 2 левавръзка лук пресен 0,5 до 1лук 2,5 и нагореПриятни празници

67

Баце ви Барба Буда

преди 4 години

К'ви салати ,че ми ядете бе ??? Нема салати , нема ракия , нема нищо !!! Има Барба Буда , Пунта Мара и яжте ми дръжката ....

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен----------------------------------По-скоро монопола на българския производителен селянин,който се готви.

65

Анонимен

преди 4 години

АНТИ,Не си материалист, ама все банани и тоалетна хартия са ти в главата. Кого залъгваш?

64

баба мара

преди 4 години

има ли разлика между българските и вносните плодове и зеленчуцу всичко е бъканоот нитрати защо да купувам българското след като не е полезно преди години сеизринах от репички и оттогава не ги купувам

63

House M.D.

преди 4 години

А каква площ ще бъде отделена за българските кактуси?

62

пешо

преди 4 години

Кой ходи на тези"пазари" пълни с прекупвачи от борсата купуващи стоки пред разваляне на ниски цени???Какво освен *** може да си купи човек там?

61

АНТИ

преди 4 години

60, не ми трябва къщичка в северна Бг, на изгодна цена.Не съм материалист.Не съм алчен за имоти.И при соца и сега си останах безпартиен, но сегашното не се търпи !

60

Анонимен

преди 4 години

То се видя колко са ценни тия къщи - из цяла България се рушат и ги продават за жълти стотинки.

59

ФАКТ

преди 4 години

Властта се гаври с народа. Всекиму според заслуженото ... Щом народът търпи ...

58

Анонимен

преди 4 години

плащам всички данъци, а какво получавамАма си ревльо...

57

Бау

преди 4 години

Всеки ще се опита да изкара някой лев отгоре. Няма значение, че останалите ще страдат... Така разсъждават много много хора.

56

Анонимен

преди 4 години

АНТИ,Аз нямам нужда да строя вила. Мога да си я купя. Ако искаш, мога и нишан да ти дам - специално из Северна БГ са за нищо пари. Можеш да си вземеш къщичка за няма и 5000 евро. Е, ако и това ти е много, нямам вече как да ти помогна.

55

Анонимен

преди 4 години

В София на пазарите стоката Не е от директен производител ! - всички зареждат от Борсата ! и сега какво пъщят тея вулгарни Препродавачи ? - още преди кризата Хората спряха да ходят при тея нагляри !

54

АНТИ

преди 4 години

Ако при соца се беше впуснал в такива мисли-------------------------------------------------------------------При соца си построихме къща, някои си построиха и вили, а при уродливия капитализъмплащам всички данъци, а какво получавам ?

53

Анонимен

преди 4 години

ако толкова ги е грижа за възрастните ни родители, защо същите могат да си позволят само един хляб и два кремвирша със съмнителен произход?

52

АНТИ

преди 4 години

До така е по-добреЩом опрашат ги герберугите,бръкни във празния си джоб,сами да се спасяват другите,за теб остана хляб и сол.

51

Анонимен

преди 4 години

Червения вълчи капитализъм, по-добър ли е от соца ?Ако при соца се беше впуснал в такива мисли, другарят майор досега да те е закопчал бе, пиле шарено.