16

Скептик

преди 4 години

Милото. Да е живо и здраво. Да радва мама и тати.

15

Наивно Дете

преди 4 години

за какво *** и Татко ти Мислиш Плащат Данъци - ама като пораснеш, ако имаш малко акъл ще разбереш, за каква Финансова Пирамида говориме - тогава на тебе няма да има кой да ти даде!!

14

....................

преди 4 години

Докато бабка и деца правят дарения ,чичко БОЧКО се хвали наляво и надясно как България цъфти и прЕцъфтява....Да е живо и здраво детенцето,само дано не е под давление на родители с болни амбиции и.....жажда за 5 мин слава!

13

Тошо

преди 4 години

Браво....добър материал за размисъл.........лошото е друго....само едно дете от 100000..какво правим с останалите които са ги изхарчили за торти и играчки...те не чуха ли че сме в извънредно положение...! Жалко е, но поне знаем фактите, а те са ....тревожни, едно дете цяла болница няма как да поправи! ТИ все пак е нещичко ! Поздравления за Цвети, ти отсрами София, мила!

12

Анонимен

преди 4 години

За всички , които се чудят как да видят под вола теле.!Или нямате деца....или Бог да пази децата ви от самите вас. Всяко дете има спонтанното желание да помогне на някой или нещо. - дете, животно, кукла, ...организация. И от родителя основно зависи до каква степен то ще развие това качество, да разбере как това може да стане и да получи удовлетворението от доброто дело

11

Котки

преди 4 години

До коментарите:Бе нека лапето да се радва, какво ви пречи значи. Пък може мама и татко да му купят и нещо отделно. Вие някой път сте баси и негативните пичове.

10

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно съм сигурна , че детето го е направило само и искрено с желание да помогне Децата са чисти души, за разлика от кретеноидията която може да се види сред някои от възрастните екземпляри. Много се надявам, че те -децата ще успеят да се съхранят и ще правят нашето бъдеще различно.

9

Анонимен

преди 4 години

Побъркахте децата. За боя са тия родители, търсещи сензации. Не е работа на малките деца да слушат и да мислят за този аспект от реалността. Ама като у дома ги работят...

8

до 8 пешо

преди 4 години

Коментарите не са против детето, а против тези които го манипулират.Спомням си по време на комунизмът, имаше плакати----Децата от детска градина 9 са твърдо против Пършинг 2.....

7

Пешо

преди 4 години

Отвратителни коментари!!!Това детенце е направило нещо добро, което на никой от вашите болни мозъци няма да му хрумне и вие го оплюхте - СРАМ ЗА ВАС!!!А на Цвети -БРАВО ДЕТЕНЦЕ! Браво и на родителите, отгледали такова съкровище!

6

Анонимен

преди 4 години

Мама и тате на дарителчето очакват необходимото "внимание" от страна на болницата в случай на нужда. Все пак никой не иска да пишат за болницата му "дарители не бяха обслужени качествено"....

5

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам защо приемат от деца и стари хора!!!алчни,или сега им е паднало ,преди беше незаконно сега законно,лакомия

4

Анонимен

преди 4 години

Нашата Тунберг.Като порасне ще се почувства употребена от родителите си.Направете поне каквото е казал 1

3

Анонимен

преди 4 години

Давайте, давайте. А в същото време главочите карат Бентли, Майбах, Ламборгини.

2

Анонимен

преди 4 години

То и аз ако вършех всичко което някой ми каже, щях да съм ганьовец.

1

1

преди 4 години

Върнете парите на детето под форма на подарък!!!