12

Ами, да...

преди 3 години

КОНСПИРАЦИЯТА Е НАЛИЦЕ.ВЕЧЕ ЯСНО НА ВСИЧКИ, ЧЕ ЯДРЕНАТА ВОЙНА Е НЕМИСЛИМА!!ОСТАВАТ САМО БАКТЕРИОЛОГИЧНИТЕ. МЕТОДИ НА ВОЮВАНЕ. ТАКА, НАРОДИТЕ ИЗМИРАТ---А ТЕХНОЛОГИИТЕ ОСТАВАТ. ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!КОМУНИСТИТЕ СА ПРОСТИ. ТЕ БОРАВЯТ С КРАДЕНИ ИЛИ КУПЕНИ ТЕХНОЛОГИИ, КАТО РУСНАЦИТЕ СЛЕД ВСВ!

11

Е, КАК ТАКА..

преди 4 години

БОЛЕСТТА ТРЪГВА ОТ УХАН.... И ИЗВЕДНАЖ СЛЕД 1-2-МЕСЕЦА ИМАТ ПЪЛНА ГОТОВНОСТ И ЗА ВАКСИНА....??????!!!!ТОВА НЕ МИРИШЕ!НАПРАВО СМЪРДИ НА ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОСТАНОВКА!АЗ--НЕ ВЯРВАМ НА КОМУНИСТИ!А, ВИЕ.....?????????

10

Треа ги издавим

преди 4 години

тея *** както в Индонезия ги удавиха 60те.

9

Котки

преди 4 години

До 8 ЯдосанСериозно, откакто е почнало всичко това китайците толкова много лъжи избълваха... И са хванали и аз не знам как СЗО за мъдьете и онези повтарят каквото Китай каже, вече взе да изглежда глупаво отстрани. Няма опасност, има опасност, не носете маски, носете маски. Китай лъжат от самото начало, още откакто криеха и вируса и жертвите, как да им се вярва сега?

8

Колев

преди 4 години

Не мисля че бих разрешил да ваксинират детето ми с китайска ваксина. Нито пък с руска.

7

Ядосан

преди 4 години

Спрете да вярвате на китайските комунисти!!!!!

6

до 4 до факта

преди 4 години

Това грип ли е?

5

ИСТИНА

преди 4 години

Yves Lеvy и Agnеs Buzyn, тая е обвинявана в конфликт на интереси с фармацевтичната индустрия, също така тя напуска министерския пост 02. 2020 г. за да се включи в изборите за кмет 03.2020 г. от партията на президента Макрон, който е работил във френската банка на семейство Ротшилд (Rothschild & Cie Banque). На 24 януари 2020 г. във Франция бяха регистрирани три първи случая на COVID-19. тогава Agnеs Buzyn, казва че рискът да се внесе вируса е практически нулев" и разпространението му слабо ...

4

ИСТИНА

преди 4 години

Лаборатория Р4 в Ухан е френско-китайска, френски учени са помагали на китайците, французите имат такава лаборатория от 1999г. Директор на френските учени е мароканския евреин Yves Lévy, който пък е женен за еврейката Agnès Buzyn (баща й в Полша се отървава по чудо от Холокоста), която става министър на здравеопазването през 2017 г. им скандални факти въф френската уикипедия за тая ...нали се сещате, че играят с Бил Гейтс и някой техен човек е подхвърлил вируса в Ухан.

3

факт

преди 4 години

Китайците за сега лекуват по-успешно този грип, отколкото англичаните.

2

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Тоя китайски институт по бионауки в Ухан да не е същия, от който изтърваха прилепа с вируса? Същият, който бил на 200 м от пазара за диви животни?Предпочитам да си пробвам имунната система с вируса, отколкото с китайската ваксина. Нямам и доверие на тия. Лъжат повече и от Мутафчийски.

1

Анонимен

преди 4 години

Е точно китайска ваксина няма да ползвам.Със сигурност голям процент ще са дефектни.Нали бяха пратили на някакви холандци ли бяха испанци ли 200 хил теста всичките дефектни.Показват положителна проба.Ама няма тва онова-мушкато да тестват и то положително.Ще изчакам някакви по-меродавни производители.