38

smoke_chiba_chiba

преди 4 години

"Комунизмът свършва там където свършват чуждите пари. - Маргарет Тачър" Кратко и ясно.

37

Анонимен

преди 4 години

Комунизма наистина води до бедностПреживяхме го!Еднакво бедни бяхме!Само комунистическата върхушка живееше в охолство!След това същите станаха капиталисти!Затова и днес сме бедни.Короната ни довърши.

36

Кокакола

преди 4 години

Във Венецуела, както и в Куба, има наложено търговско ембарго от страна на САЩ, затова имат проблеми.А бежанците, като се изморят да се катерят в планината, винаги могат да си направят чайче от едно определено растение.

35

Анонимен

преди 4 години

Сталинизмът винаги води до мизерия.

34

Анонимен

преди 4 години

Америка е главния виновник за беднотията в Венецуела,блокираха парите на страната които са в американски банки за да могат да свалят Мадуро и да сложат на негово място пионката, Гайда

33

До Богомил 37:

преди 4 години

Можеш ли да обясниш защо преди Чавес Венецуела беше най-богатата страна в Латинска Америка, а сега е най-бедна.===========Отивай да се лекуваш, ако е възможно да намериш психиатър при КОВИД-19.Във Венецуела винаги е имало огромно разделение между бедните и богатите. Именно Чавес подпомогна бедните като насочи много средства от печалбата на нефта именно за бедните.Да ама вие твърдите, че за Норвегия това е нормално, но за Венецуела било "комунизъм"

32

До 26

преди 4 години

Като искаш доказателства, че това е истина, чети и гледай испаноговорящи медии, никой не е длъжен да ти ги предоставя на теб специално !

31

ИСТИНАТА

преди 4 години

Не знам за някакви си там венецуелци, на другото полукълбо.Знам само, че ако ЛЮСНА един мощен шамар на Сузанитка, ще стане кълбо от фон дьо тен и ще умрат повече хора от респираторни проблеми, от колкото от ковид-19.Истината.

30

Богомил

преди 4 години

До Анонимен 27Можеш ли да обясниш защо преди Чавес Венецуела беше най-богатата страна в Латинска Америка, а сега е най-бедна. Защо добивът на петрол спадна 6-7 пъти далеч преди да започне падането на цената? Обясни и защо от миналата година Венецуела внася бензин и има купони за бензин - по 40 литра месечно на автомобил? Обясни и защо дъщерята на Чавес живее в САЩ и има около 700 милиона в зелено? Обясни и защо за 20 години чавизъм има 300 000 жертви на режима? Анализирай това ***!

29

info205

преди 4 години

https://***/3eNpHQ5 След Брекзит и Борис Джонсън ще привлече Венецуела във Великобритания, имало нефт за крадене.

28

info205

преди 4 години

И пак да повторя. След Брекзит, Венецуела ще се присъедини към великата крадлива Великобритания. https://youtube/watch?v=rtZuh3m2LB0 *след youtube сложете // в линка . c o m

27

ЙОАН 17:24

преди 4 години

При тези цени на петрола същото ще бъде и във "великата" Рассия след 1-2 години...

26

пецата

преди 4 години

преди една година в днес-а пишеха че във венецуела има страшна хуманитарна катастрофа и че хората нямат какво да ядът , сега се оказва че са си живяли нормално и сега дойде кризата с коронавируса но пак са си нормално и ако ги сравним с нас сме много по зле от тях въпреки тяхнатс уж "гражданска война" през последните 2-3г

25

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да беше управлението във Венецуела, те пак щяха да бъдат в криза.Тяхната икономика е заложена на добива на нефт, а от години цената му пада, в последния месец се срина.Там никога не са живели добре, а е имало дива експлоатация от олигарсите на САЩ,които правят луди печалби за сметката на мизерията в Ю. Америка.По времето на Чавес имаше по-справедливо разпределение на печалбите и те живнаха.Сега ги чака мизерията на Никарагуа който и управлява.За най-голяма жалост това е истината.

24

noname

преди 4 години

Новина, дето трябва да всява паника. Нищо от това, дето е написано не е доказано.

23

българиН

преди 4 години

до 19 Комунизъм в България НИКОГА НЕ Е ИМАЛО! Беше СОЦИАЛИЗЪМ! Че другарите управлявали ни тогава.Се наричаха "комунисти" на партийните си събрания на ЦК на БКП по между си.Е друга тема! То и ние ни "управлява" др Борисов повече от 10 г вече. Но не станахме на 100% Гербери всички нали?! -:) Я ходи да спиш вече и стига си се пенил че пръскаш със слюнка компа си! -:)

22

Анонимен

преди 4 години

До xaxsasСАЩ не могат да ги удрят с ядрени бомби защото ще унищожат и Флорида и Тексас.

21

българиН

преди 4 години

до 8 Щото не ни пускаха да "пътуваме" "лошите комунисти" тогава в капиталистически държави.Та и в Гърция пътувах лично през 1981 г с бяла лада 2105 тогава! Ама Ти от къде да знаеш я?!-:) Днес лъжете младото поколение Не живяло и видяло реалността тогава.И го манипулирате както си искате тук "помнещите" времето тогава "антикомунисти"! След 1989 г 80% от населението,след години съжали че даде властта в ръцете на СДС! Но беше късно!

20

xaxsas

преди 4 години

Венецуела си държи на своето. Отказват да продават петрол долари и преследват съдбата на Афганистан с единствената разлика, че тях САЩ не може да ги нападне защото цяла Латинска Америка ще се вдигне срещу грингосите.

19

До 12

преди 4 години

Брей само убийци и рецидивисти бягали преди 89та. Абе да не ви държат в някое мазе хипнотизирани с години? Да не сте останали от някоя програма на КГБ полуживи зомбита?