10

Жоро

преди 4 години

Нищо ново,поредния *** като всички тираджии

9

Ивайло

преди 4 години

"Пашата обича смелите"

8

ss

преди 4 години

нормално за тираджия ! Едно време караха наркотици, после цигари, после талибани а сега маски ... Ама те милите никога не са виновни ! Ако не са те какво ще ядем ! Ако не са те кой ще ни трепи по пътищата ! За жалост нашите тираджии са на години от международните шофьори !

7

L.

преди 4 години

Ако целта на шофьора е била да ВНЕСЕ маските, то е успял. Сега те са конфискувани и предполагам ще се раздадат на нуждаещите се. Това, което НЕ Е успял е да направи пари от вноса.

6

патенцето Сатюрнен

преди 4 години

Тираджияга трябва да бъде награден !Помогнал е за справяне с извънредното положение у нас .

5

Анонимен

преди 4 години

Добре, човече, тогава защо не си си в Турция да шиеш маски и да си вземеш 5-те безплатни маски от аптеката като там е толкова хубаво?

4

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Ами, Да, Ердоган ги раздава и безплатно на гражданите, Пращат ти СМС - със код, и отиваш в Аптеката и със този код ти дават 5 броя - Безплатни Маски , Турция е 82 Милиона - това са - 410 000 000 броя безплатни маскиХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

3

Анонимен

преди 4 години

Всичко живо шие Маски в ТурцияВсичко живо ги поръчва от Китай.

2

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Цял свят реве, че няма Маски,Турция направи цяла индустрия,Всичко живо шие Маски в Турция,И произвежда Инхалатори и лекарства,Старото летище - Ататюрк в Истанбул - става огромна Болница - със собствена писта за самолети и хеликоптери.Турските ВВС - превозват маски и инхалатори за Англия, Италия, САЩ, Македония, Албания, Румъния Браво Ердогане

1

Анонимен

преди 4 години

Да ги беше скрил в наркотика ид,,иот