64

Totenkopf

преди 4 години

Тази статия ни я пробутвате вече 3-ти път за 10 дни!!!

63

Мунчо

преди 4 години

Необходимо е НЕЗАБАВНО приемане на Истамбулската конвенция! Видеокамери във всяка стая и в тоалетните, тотално подслушване- само така ще победим домашното насилие!

62

Kreti

преди 4 години

казах и като свърши истерията с вируса да се изнася не мога да е гледам и дишам!

61

Kreti

преди 4 години

Снощи на гаджето ми и се разхлопа дъската реши че ще ме бие аз съм 110кг ако я ударя веднъж просто и ще е вкарам в болница. разкъса ми тениската скъса ми християнският кръст от врата, счупи един часовник , още един мой подарък, накрая реши да ми строши фотоапарата, моето хоби и я проснах на земята и хванах ръцете да не шава. От усилието да се усвободи си направи ръцете сини и сега се оплаква наляво и надясно че е бия!

60

учуден 2

преди 4 години

Днес имам свое семейство и се старая да възпитавам децата си с личен пример как трябва да се отнасяш към любимата си жена ( ако не ти е любима се разделяте за да не мъчите децата)

59

учуден

преди 4 години

Като чета коментарите се изненадвам колко елементарни и егоистични хора има сред нас. Като бях малък баща ми биеше майка ми и съм се опитвал да го спра ама 10г дете какво може да направи срещу 100 кг пиян мъж?! След това съм я питал защо не го напусне и я обвинявах. За наше спокойствие алкохолът го спря.В последствие разбрах, че често е така. Когато жертвата е застинала от страх е много трудно да направи нещо особено като знае, че полицията в най-добрия случай ще поговори с него.

58

ИСТИНАТА

преди 4 години

По-гадно същество от български мъж не е доказано да има - повечето са комплексари, грубияни, двуличници, невъзпитани, с алкохолна зависимост, всичко "знаещи и можещи", садистични, нечистоплътни, грозни. Има и изключения, но са мнооого малко.

57

бб

преди 4 години

днес много гледате инстаграми, филми, колежки и много си фантазирате. как така оная мъжа и взел айфон (пък на останалите 50 приятелки що да ги гледаш че нямат 5 лв в джоба), или новия мерцедес с-клас, водил я на карибите и тн. ами като искаш и ти така, слагай джуките и силикона и айде за риба за дебели чичковци и мамини синчета. не всички са родени със златна лъжичка в уста.

56

аз

преди 4 години

Законите в тази измислена държавижа, както и в евро-джендърските са направените против мъжа и само за жената и тези които се пишат триполови. В момента почти няма нормални държави, където да не приемет третополци, и да има равенство в половете, ама не сам на хартия. На другия край са арабите, дето ги пребивват и убиват с камъни, ама това е. Добре че дойде короната, малко да разчисти.

55

Зла свекърва

преди 4 години

Някой пак се старае да си изработи грантовете като пуска публикации за тази тема. Никой не знае колко са насилниците, ама се увеличават. Същевременно: в повечето семейства децата са щастливи, че имат повече време с родителите си. Семейството си е сладко нещо - имаш приятна компания винаги, дори по време на карантина. Има с кого да играеш, с кого да си говориш, с кого да отидеш до магазина, с кого да хапнеш нещо хубаво. Не е добре за човек да бъде сам.

54

Анонимен

преди 4 години

Тенденциозна, пълна с измислици и изопачена истина драсканица - типична платена нпо пропаганда! Нито домашното насилие се увеличило, нито то е разрешено от закона както се вменява по-горе. Очевадно е че едни човечета искат да усвоят милиони за безполезни системи и борба с вятърни мелници, просто тези хора се хранят от изкуствено създадени от тях проблеми! А тази медия за пореден път си продаде дупето и разпространява фейк нюз.

53

И аз да кажа

преди 4 години

С мъжът ми сме заедно от 35 г., имаме си и внуче /най-голямата ми гордост/.За цялото това време дори не ми е казвал, че ще ме удари. Интелигентен и образован човек е и не мислете, че мога да го правя на ***, или каквото ми щукне.Тайната? Не може да искаш повече, отколкото може да ти се даде. Научих я от нашите, които бяха заедно 60 години и може и да са се карали, но не сме ги чули да си повишават тон, а за бой и дума да не става. Това е. Нещата са прости, но от простотия стават сложни.

52

123

преди 4 години

Комшията си гледа детето сам.Жена му избяга при "голямата любов".Братовчедките ми се оказаха,че не са ми роднини:DКолежка има 3 деца от 3 *** различни.Приятел плати 60к лв. за ремонти по къщата на жена му.След няколко месеца се оказа , че има баджанак.Беше пребит от тъста и синовете му , го изгониха го уж от общият им дом, и той се обеси. Хммм, дали "модерните" жени не са за дърво?

51

Ганьо Балкански

преди 4 години

Няма ли край на короновируса.

50

ЖенаГанйо

преди 4 години

КАТ та налегне 100 кила мъж да та бии върви звънни!!***!!!От побойника са очаква да ми подаде телефончето !

49

Анонимен

преди 4 години

МВР се вълнуват от съвсем различни неща :) и не си губят времето с разни битовизми.Хората работят яко..... , я вижте само колко милиционери станаха милионери , банкери , бизнесмени и т.н.

48

bai onzi

преди 4 години

Да не излиза !!!!

47

Анонимен

преди 4 години

Някой жени това заслужават, моята я носих на ръце, във всичко и помагах и накрая се *** с някъв колега и се разделихме а имаме дете на 3 годинки! Сега очаквам да си прибере някой който да и чупи главата от бой защото домакинската работа хич не и спори!

46

Ганьо

преди 4 години

До Женая па тая. Я нали съм си *** та да питам:- Ти защо не звънна на полицаите, а чакаш на комшиите?

45

До 19

преди 4 години

Всички комшии.....да звънят.А после??????????Идва полиция и казват : ми няма такова нещо или после оттегли жалб. И после комшията виновен.Имахме колеги, които се развеждаха, щото беше публична тайна, че тя имаше любовник. Както винаги последен разбра мъжът й/работлив и свестен човек и на ръце я носеше. На второто дело успя да го убеди, че всички им завиждали, та затова искали да ги разделят.И после свидетелите станаха най-мразени и то от двамата. Та такива ми ти работи.