178

Kermit the Frog

преди 4 години

Време е да се маскираме!Време е да се костюмираме!!Започва Кукленото Шоууу!!!

177

Fenb

преди 4 години

Хайде към статистиката господа милиционерите да добавят:"Съставихме 100 акта на нарко-дилъри, 90 от тях са в ареста..." и т.н и т.н???!?!!?Но не, бай милиционер най-може да бие слабите и да глобява беззащитните....Покажете ми един глобен ром?!?! Там милицията не сме да гъкне...

176

Анонимен

преди 4 години

Не мисля, че са им важни парите от глобите. Аз подозирам, че всичките тия все по-налудничави наредби имат за единствена цел все повече хора да спрат да ги спазват. Идеята е, ако стане напечено, да могат да посочат "истинските виновници" за всичко, което се случва. Неслучайно през ден ни навикват по време на бривингите, постоянно им се привиждат тълпи от нарушители, които никой друг не вижда, организират ни вечерни аплодисменти от подопечните им болници и пр.

175

Чоко

преди 4 години

Само тормозите хората. Току що минах през Факултета и не видях нито един с маска. Защо не отидат там и да преизпълнят плана с глобите.

174

Яна

преди 4 години

Тези актове масово ще падат в съда.

173

Сашо от Варна

преди 4 години

Един дълъг Уи кенд за тия с "власт и пари"

172

Асенчо

преди 4 години

"Уикенда"....дали в Америка или в Англия казват - не уикенд а по български,през празника? Тия чуждопоклиници, българския език,култура и история за нищо ги нямат...

171

Анонимен

преди 4 години

скапаха престъпността, разцепиха бандитите

170

Анонимен

преди 4 години

Бъдете горди от постигнатото. Това са най-големите престъпници.

169

Анонимен

преди 4 години

Много важна новина. От това зависи бъдещето на страната,

168

Чикатин

преди 4 години

Много малко....само докато отида до магазина вчера и се върна видях поне 50 човека без маски.

167

Некадърен народ

преди 4 години

До Анонимен 175...ами раздавайте маски безплатно,като ги искате толкова...Като бях ученик и ни плашеха с химическа атака от Турция ни задължиха всеки да има в ученическата чанта маска.Имаше инструкции според които всеки трябваше да си направи маска в домашни условия и всеки имаше маска.Вие естествено не помните, но аз помня.Сега обаче ръцете са ви заврени в и не можете една маска да си ушиете ами трябва лично премиера да е ангажиран да ви търси маски.

166

Анонимен

преди 4 години

До ХммАз пък друго искам да видя - какво ще отсъди съда, като му губи времето за такава простотия тъжител, особено, ако хиха, кашля, сополиви се и пърди и залата.Като знае съдията, че като отмени една такава глоба, ще го чакат още 2000 дела пак такива, за обжалване :)Искам да видя как ще му отменят глобата :)

165

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 176Ти тряа си даскал, а?Такива запетайкаджии като тебе даже не могат да свидетелстват в съда, понеже са изпращяли.

164

Анонимен

преди 4 години

Браво на полицаите, че са съставили 90 акта. А парите ако не отиват за маски, значи си е жив грабеж.

163

до 175

преди 4 години

И в теорията на Маркс няма нищо безплатно. Къде го има това безплатното - на Плутон ли.

162

Анонимен

преди 4 години

Поне научихте ли се да пишете, докато "съставяхте" 90-те акта, или си го карате както едно време - диктувате на "престъпника", той най-вероятно е по-грамотен.

161

Анонимен

преди 4 години

ама не е до носенето на маски недоволството ,колкото до вършенето на нещо без да има особен смисъл и да задължават хората,както беше през комунизма,а сега при ГРОБ ВСЕ Е НОВ КОМУНИЗЪМ...ами раздавайте маски безплатно,като ги искате толкова...

160

Анонимен

преди 4 години

маските и глобите по градинки са за всяване на страх,чрез който да се накара хората да си стоят в къщи ,а не нещо толкова,че ще помогнат...важното е хората да се държат изкъсо и да се плашат...

159

ДДРОнег

преди 4 години

Властта предприема няк'ви мерки, колкото да покаже действие Смислени действия, т.е. реални смислени действия почти няма !!!