30

на който ме се мре!

преди 4 години

Да ходи туй лято на море!~

29

ГАДОРЯН

преди 4 години

Аз пък си карам колелото извънградско. Не е забранено за щастие. Кефа е неповторим. Страхотна форма се поддържа и имунитет. Жалко че няма фитнеси. И скоро май няма и да има.

28

Тиква

преди 4 години

Правилно, който няма мозък ще слуша Тикви и Пъпеши, аз всяка сутрин бягам в Барселона никой не ме бара, паника имат само страхливи и глупави хора.

27

Анонимен

преди 4 години

И почвам да бегам, бате.

26

Анонимен

преди 4 години

Най-малкото единия е с анцуг и маратонки. Другия с униформа и снаряжение. Но не сме видели продължението. Снаряжението включва и радиостанция. Ако не знаете? Та, полицая го чака цяла смяна. И няма смисъл да гони. Няма да се учудя, ако тарика след това е имал проблеми с бъбреците.

25

Усмивка

преди 4 години

Евала на пича

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Няма да могат да спрат народа. Но после ще го извозват с военни автомобили до крематориума. Та давайте мангърковци! Атакаааа! То отдавна сме му обърнали гръб на естествения подбор. Да компенсираме е време.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Германците, южно корейците и китайците "народ"ли са? Те защо не го пробват? Спазват стриктно указанията. Нщма нужда да ги бият като индийците. Искаме стандарт, ама с нашия си манталитет. Е, такъв филм няма!

22

Анонимен

преди 4 години

Ако народа не се подчини и си се върне към живота си ,отворят си всички фирми ресторанти барове салони и т н .....как ли ще имат възможност да им попречат или арестуват.

21

Анонимен

преди 4 години

До OffКато те сложат карантина 28 дена, или близките ти се споминат друга песен ще запееш. Но сега ти е смешно. Китайци само една Коледа изкараха, ако не четеш новини. Данните за повторно заразяване в Южна Кпрея също не са потвърдени. Та продължавайте да умувате. Лошото, че с Вас сме в една "кошара". И ще плащаме гяволъка Ви заедно, и в буквален, и преносен смисъл. Бъдете здрави. За умни.....

20

Striker

преди 4 години

Еваларка на бегача! :))) С нищо не пречи на никой, спортува си на открито, аз също тичам, това е здраве и на никого не пречи или излага на риск!

19

Анонимен

преди 4 години

Тариката първо ускори рязко и задържа,после започна да ускорява постепенно,и като видя че тюфлека е толупин и здаде,даде газ и го издуха като последният левак.Ха,ха.

18

Анонимен

преди 4 години

Много сте ми смешни тия, които казвате "заради такива ще седим затворени до не знам си кога". Това показва само, че сте коне с капаци и не можете да мислите самостоятелно. Ще седите затворени докато сами не излезете. Не чакайте да дойде някой да ви закичи с медал, че сте "най-послушното куче".

17

От 15

преди 4 години

Дори и в САЩ биха го пратили на оня свят за неподчинение при задържане.

16

Off

преди 4 години

Ако мерките се спазват перфектно, стоенето в къщи ще продължи няколко Коледи подред.

15

До 12

преди 4 години

Европейците живеем в мир и просперитет от десетилетия.Малко хора останаха преживели война.Дисциплината се развали,всички станаха егоисти.Повечето са и безрасъдни.За това трябват твърди мерки-и да определено стоп патрона в случая би респектирал тичащото кeлешче.Дали ако този спортист бе роден в СА или пък в Китай,дали щеше да се надбягва там със служители на реда?

14

Анонимен

преди 4 години

Браво, пича надбяга полицейщината!

13

Анонимен

преди 4 години

И героя като излезе нахилен и натрениран от плажа, патрулката го чака на асфалта. С няколко превъзпитателя вътре.

12

Анонимен

преди 4 години

Ако му бе пратил един стоп-патрон в *** или праснал тейзър нямаше да се смеете!

11

Анонимен

преди 4 години

Тоя майна бая здраво бяга.Ашколсун *** момчето,жив и здрав да е.