41

Митко

преди 4 години

И защо свалихте новината, че получихмв в крайна сметка 12 тона фурми?!

40

Скептик

преди 4 години

"Бартера е добър"Че кое му е доброто. Сякаш месото и зеленчуците не ги внасяме. Чумата по Прасетата забравихте ли. Или тук имаме огромни стада овце? Или лука и чесъна е Български. Или доматите?

39

Ангел

преди 4 години

Тиквата добра сделка няма как да направи .Това е човек който цял живот е бил на държавна хранилка и разбира от бизнес колкото Горанов от справедливо ДДС !Като килограми нещата изглеждат много добре. 1 кг месо е 10 лв а 1 кг маски са поне 50лв . НО ОАЕ бяха сред страните излъгани от Китайски компании с некачествени консумативи .Още преди 1 месец редица страни изреваха.Сега сещате ли се какви са тея медицински материали .ОАЕ така или иначе щяха да ги хвърлят ,но сега взеха 32 тона храна за тях

38

Малакас

преди 4 години

Бартера е добър!!! Браво на Борисов!!!

37

ЧЕРЕП

преди 4 години

Каква търговия.....какви 5 лв ??????? Идва самолета за мене . а това е някой да не каже . че е черен курс за сметка на БГ

36

oxlo

преди 4 години

te sa gladni imat neft nemat gradina i dobitak...pomagali koy na kogo. Nikoy ne si pradava hranitelnite zapasi.

35

Справедливост

преди 4 години

Прости, ***, нещастни хейтъри, само да ви знам кои сте ще ви извия врата, долна комунистическа ***.

34

Анонимен

преди 4 години

Нямаме никакви основания да мразим арабите! Те в тази криза ни помагат в момент в който Европа забрани износа на лекарства и медицински облекла към България! Да, съгласен съм с мнението, че арабския свят при необходимост ни помага и специално ние българите не сме имали проблеми с тях и дано продължи междуправителственото приятелство и за въбедище.

33

Анонимен

преди 4 години

Шейха казал на Бойко ще ви дарим каквото искате , лекарства, респиратори и пр. Но нашият Премиер не искал да се почувства все едно проси и настоявал да праща храни и от там нататък дали в ОАЕ ще ги използват или изхвърлят това си е техен проблем!Дали един от вас си задал въпроса : защо евреите, християните и мюсюлманите имат си празник който наричат велик ден( голям байрам) в койт ядат агнешко месо и защо вярват в небесният Бог и дали няма да се окажат един ден различни варианти на една вяра!!

32

Анонимен

преди 4 години

Ще пратят медицински консумативи и един олигарх.

31

Хемус

преди 4 години

Отидоха агънцата при арабите,те ще ни дадат свинско

30

Изроди

преди 4 години

Има семейства, които гладуват в момента, ***! А тоз 32 тона храна на арабелите. Евала аааааа Хаха, цирк.

29

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Айдеее, отидоха агънцата при арабите. Сигурно ще ни пратят домати.

28

БАНко

преди 4 години

ДАЛИ СА БЪЛГАРИ , НЕ БЪЛГАРИЯ

27

Анонимен

преди 4 години

И още нещо да ви кажа уважаеми неблагодарен народ : най много хлорохин се произвежда в арабския свят, те го използват срещу разпространената у тях Малария, именно те дариха и даряват на много бедни държави в света същото лекарство, включително и на България, освен това Кувейт ни спонсорира новият терминал на летище София преди години, но какво да ви кажа още , ние ги мразим те постоянно ни помагат нямам думи !!!

26

Анонимен

преди 4 години

И още нещо да ви кажа уважаеми неблагодарен народ : най много хлорохин се произвежда в арабския свят, те го позволват срещу разпространената у тях Малария, именно те дариха и даряват на много бедни държави в света същото лекарство, включително и на България, освен това Кувейт ни спонсорира новият терминал на летище София преди години, но какво да ви кажа още , ние ги мразим те постоянно ни помагат нямам думи !!!

25

Анонимен

преди 4 години

Арабските държави нямат нужда от храна ?Не зная къде си работил и в коя област (напр. разузнаване), но от качествена храна няма да се откажат.Ширпотреба си правят сами, но .А за пшеница например, нали няма нужда да отварям дума, макар и вече да нямаме обеми в нужното качество.И вода за петрол можем да им продаваме. Само да избягаме от долара и да се върнем на бартера.

24

Активист на БКП

преди 4 години

Българите умират от глад ,а ГЕРБ купуват памуци и дамски превръзки ! Срам !

23

Анонимен

преди 4 години

Работил съм дипломат в няколко арабски страни и позволете ми да ви кажа следните болезнени истини: 1. Много от арабските страни са доста по напред от нас не само в икономиката, но и в много други сфери като науката, селско стопанство и пр.2. Преди ерата демокрация 10 -ки хиляди българи са изкарали хляба в арабския свят,3. Не забравяйте че именно от там е започнала цивилизацията- науката и основните религии са тръгнали от там4. Нямат нужда от храна просто Бойко настоя да им върне жеста

22

Карантиньос Велики

преди 4 години

При тази дърпаща икономика, не са ли малко тези 32 тона?! Ние можем да изпратим най-малко 320 тона......няколко пъти.