67

Петко Тодоров

преди 4 години

Пика идва.Маскирайте се и го чакайте зад дувара. Палячовци.

66

Баровеца-СФ

преди 4 години

Една голяма глупост или далаверка е да се затворят пазарите на открито! Що за държава сме,когато наистина трябва да сме държава !!!

65

Платените еничари,

преди 4 години

като Матеев, ще говорят от сутрин до вечер лъжи и най-невероятни глупости, с надеждата някой да им повярва. Целта за тях винаги е била, България да бъде единствено пазар за техните продукти. Общественото мнение се обработва систематично и постоянно. Българския производител трябва да бъде унищожен.

64

Анонимен

преди 4 години

Сега лятото като станат домашните зарзавати, даже и до магазините няма да ви ходиме. Хвърляйте направо всичко.

63

Доко

преди 4 години

Докато се пените, министъра на докторите забрани пазарите да работят, щото щяли сме да се заразим от вируса, както пазара е на открито, разбираш ли... А във веригите са ***-до-*** хората, вентилацията на халето върти ли върти вируса, ама там не моем се разболеем, разбираш ли...

62

Анонимен

преди 4 години

Ами да това означава, айде по-живичко

61

реалист

преди 4 години

Купувам си домати по 18лв като се доредя и като го ям ми влиза директно в кръвта

60

Анонимен

преди 4 години

Миналото лято по сергиите на пазари виждаме някакъв продава хубаво розово българско домати с цена 3,50 лв. наистина вкусно, на следващия ден при същия на същото домати цената е 4,50 лв. в края на седмицата го продаваше вече за 6 лв. килото. А аз му казвам все едно месо си тръгнал да продаваш, тогава свинското горе-долу беше на тази цена. А той ако искаш никого не моля.

59

до програмисто

преди 4 години

У кореком имаше тублерон а не марципан косе босе

58

Анонимен

преди 4 години

Програмист,Който иска българско, ще намери. Просто не е евтино, щото е хубаво. Ето защо "българският месест, вкусен домат" го няма по магазините - щото никой няма да му плати парите :)Българинът е евтин човечец - "всичко евтинко е хубаво", па ако ще да е с вкус на силаж. Затова ще ядеш холандски картофи, египетски лук и полски ябълки :)

57

реалист

преди 4 години

Бг стоката ако си я ядем ние не ни я проверяват в чужбина ще стане с нетипични размери форми цвят и мирис но ще ни казват че няма забранени вещества у него

56

Анонимен

преди 4 години

"всички вносни стоки трябва да бъдат изхвърлени" - чудесно!

55

Адам Смит

преди 4 години

Като не им харесват условията в България да се изнасят. Нали такива са принципите на пазарната икономика, капитализЪма и демокрацията. Ама нееее, вкопчили са се тука като пиявици и кърлежжи и смуучат като черни дупки.

54

Програмист

преди 4 години

Преди всичко беше Българско, ама ревяхте за корекомска стока. Сега не щете вносното, искате българско.

53

Анонимен

преди 4 години

Вносните плодове и зеленчуци наистина са безвкусни и са като пластмасови. Например чери доматът има особен вкус на препарати с които е пръскан и натуряван, но е гордо поставен на щандовете в хипермаркетите. Българският месест, вкусен домат там не намира място защо ли?

52

Анонимен

преди 4 години

Качествените наши плодове и зеленчуци отдавна се изнасят за чужбина, там просто плащат повече за тях.

51

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ТЪРСЕТЕ И КУПУВАЙТЕ ДИРЕКТНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ ИЛИ ВНОСИТЕЛЯ!ПРЕКУПВАЧА САМО , СКЛАДИРА , РАЗВАЛЯ И ОСКЪПЯВА СТОКАТА!ТОВА НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО ПРЕЗ ТИЯ ГОДИНИ??!АМАН ОТ БЕДНИ И ЗАБЛУДЕНИ ОВЦЕ!!!!!

50

Програмист

преди 4 години

До 54Имаш предвид Валери Николов. Не, той беше свързан с ВИС-1, няма общо с магистралните грабежи.

49

Анонимен

преди 4 години

Много ги е страх хипермаркетите дошли в България на урожяй/печалба. Защото ако започнат да продават качествени български плодове и зеленчуци калпавата и безвкусна, пластмасова, дървена стока ще залежава по щандовете им.

48

до програмисто

преди 4 години

Фантастико е на един където забогатя с магистралните грабежи едно време и сега е честен бизнесмен