12

До Котки

преди 4 години

В тубата има много нагледен филм. Семейство дето глътнало химикал за обезпаразитяване на златоперки със същия състав. Едно докторе обяснява с рисунки с видео какво се случва. В крайна сметка изводът е предозирането на субстанцията е опасно щото всеки човек е различен и има различни здравни проблеми. Затова прием става като следят пулса и кръвното и имат 10-тина илача в запас да реагират. Ама си мисля ако човек е на умирачка сам в къщи ще среже хапа и ще гълта. Те май изкупиха вече всичко.

11

Чешмяната вода

преди 4 години

Съдържа хлор. Лови само онези дето искат да са вечни и пият само Минерална.

10

Котки

преди 4 години

До 10 ЛекарБлагодаря, най-после да получа отговор.

9

Котки

преди 4 години

До 7 Да попитамАз тва го питам в тия коментари из статиите от 1 седмица и вместо отговор само минуси получавам. Имало не знам си колко си хиляди блистера вече, вече не е кът, какво пречи тия с леки симптоми да им дават и на тях докато са вкъщи... НЕ КАЗВАМ хората да се самолекуват, всичко трябва да се контролира от лекар....просто защо трябва да се чака докато човека е на ръба не знам... Някой ако знае моля да обясни.

8

Анонимен

преди 4 години

За сметка на това доходите ни са 8 пъти по -малки!

7

Да попитам

преди 4 години

Хлорохин-а спомага за по-бързото оздравяване от коронавирус. А се прилага само когато си хванал пътя.Защо тогава не се разреши в аптечната мрежа?

6

хах

преди 4 години

До Баи Ти си бил много т.ъп бе!!! Можеш ли да осмисляш написан текст?! Слязъл е от линейката при постъпването си в болницата. При направените кръвно-газови анализи се вижда че насищането с кислород на кръвта му е ниско и се налага командно обдишване. Да не мислиш че интубирането се прави на човек в съзнание бе, мал.оумник пр.ост?! Затова е ПОСТАВЕН в медикаментозна кома, докато трае апаратното обдишване. Аман от прости ид.иоти!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Тоя преди да влезе в болницата, колко хора е заразил? Или щото е бил по-кекав само той е отнесъл короната...

4

Баи

преди 4 години

*** льжите за промивка на мозька в тая статия - сам слязал от линеиката докато бил в комаТои си дишал *** те го сложили на апарат

3

nikoi

преди 4 години

Edna zapetaika imate i ste ya obarkali v zaglavirto

2

Анонимен

преди 4 години

Само Бай *** продължава да твърди, че вирус няма и всичко е измислица на БойкоБорисов и ГЕРБ...

1

Смях

преди 4 години

Радиацията в АЕЦ - а не прощава на гражданите на Козлодуй. Удря ги право в кратуните!