254

авторитет!

преди 4 години

До Мунчоселския *** ***, нека да запази мълчание!Да слуша и да записва, това което интелигентните хора говорят, защото няма да я докара до никъде сам.

253

Hetf ud,djd

преди 4 години

България бори короновируса.

252

Анонимен

преди 4 години

Манипулация!

251

ПроСоТо

преди 4 години

имало "около 400..(ЧЕТИРИСТОТИН)!! теста,които требало да бъдат потвърдени....И за това лампазения не бил щял да посмее да твърди,че.."Имало намаляване на заболелите"..400 теста!!!!..-За ШЕСТ милионна България!!!..Е,много съжалявам,..много моля да не бъда "демонтиран",но такова СКОТОУМИЕ ,и то от "лампаз",ТУРЕН УЖ да са "бори с короната",..просто е обидно !ОБИДНО!...ОБИДНО!!!!!...впрочем ,Тиквун ОТНОВО се насади "НА СЯНКА"....Макар че не виждам какво чака?..-

250

Анонимен

преди 4 години

Що ли не провеждат брифинга в затвора, като част от културно-масовите прояви на пребиваващите.На участниците да се осигури престой в общи помещения, да могат да обсъждат стратегията. Да се спазва (не)социално дистанциране.

249

Анонимен

преди 4 години

Това е по-лошо от риалити шоу. Едно, че е режисирано, ами ако някой следеше рейтинга досега да е свалено.

248

Мунчо

преди 4 години

Аз на картофоглави не вялвам!

247

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен272- как да е....36 годишен с черепно-мозъчна травма почина от...Коронавирус! Имам чувството, че ако ликвидирам тъща си, няма да има дело и ще я напишат и нея умряла от короната!

246

Анонимен

преди 4 години

.........четирима са в София.

245

Анонимен

преди 4 години

Прави впечатление,че в България починалите от Ковид19 са сравнително млади.В Германия и Италия средната възраст на починалите е над 80 години.

244

Теодор

преди 4 години

Вижте как почва статията :) Щото не върви да напишеш: 7 нови случая или само 7 нови случая или спад на случайте или нещо друго. Ето защо го наричат "инфовируса" или "медийния вирус". Защото ако днес са 14 случая ще напишете двойно повече случай на корона вирус или ако пък са 10 случая ще напишете почти 50% ръст на заболелите за ден. Манипулатори мръсни!!!

243

Анонимен

преди 4 години

Мъж починал от белодробна емболия в Пазарджик, но един кафяв сайт вече го причисли към умрелите от коронавируса. И това въпреки, че пробите му са отрицателни!Къде е каскет Гешеф да се самосезира за всяване на страх и паника?!

242

Робин Худ

преди 4 години

Възрастните хора на 70г. от хранителните магазини си купуват само 1 салам и хляб. Управниците да помагат на хората. Виждам много такива хора. Кризата се усеща. Не ви ли е жал за тях? Те са плащали данъци всичко и накрая ги оставяте на съдбата с африканска заплата???

241

РАДИНИ ВЪЛНЕНИЯ

преди 4 години

Какво ме интересува колко са починалите - мен ме вълнува да не се отложи парадът на красная плосшчад...

240

майтап,бе Уили!

преди 4 години

какво ли щеше да каже Тодор Живков ,ако беше жив - "Това ,дето сме го имунизирали по времето на социализЪма,сега даже не можете да го разболеете!" ...На фона на това ,което става в Западна Европа,май е вярно!?

239

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Тоя цял ден виси по екраните .И да си гледа работата ,да прави операции, а не да забърква,, разтвор,, от короновирус ,ковчези ,трупове и на млади ,вагони с умрели и да дезинфикцира народа със страх и ужас .Подличико !

238

Анонимен

преди 4 години

Вярвам само на доц. Мангъров

237

Доц. Полк. Мангъров

преди 4 години

Когато обявиха извънредното положение преди един месец, ген. проф. Мутафчийски заяви че пикът на заразата щял да бъде след две до три седмици, тоест в началото на април. Сега твърдят че пак щял да бъде след две-три седмици, само че след Великден. Като мине Великден ще ревнат, че сега най-много трябва да се пазим на Гергьовден. После ще дойдат летните почивки, празници и така до Нова година. С две думи извънредно положение до дупка! И масчиците разбира се...

236

факт

преди 4 години

при 1 случай днес не бива да говорим за намаляване,защото предстои препотвърждаване на още 400 случая и едва ли ..ще са по-малко:)))))))ами трудно ще са по-малко от..1, господин псевдогенерал:)))))))))))))

235

Бойко Методиев

преди 4 години

Как сте бе маскаджии? Дишате ли с пълни гърди, дишате ли?