21

KOMENTAR

преди 4 години

Просто избиват болните хора както го е правил Хитлер.

20

Анонимен

преди 4 години

Китай спрямо вируса. Остава целия свят да приложи китайските методи.

19

до 19

преди 4 години

вЕрвай си, наивник!

18

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

до леле-лелеВ цайтнот си ти, не света.Още не си разбрал, че всички държави ще преминат, искат - не искат, през своя пик.Това е вирус. Няма как да бъде спрян.Италия и Испания вече преминаха.Втора, трета пета вълна дори да има ще бъдат много по-леки и незабележими.Това е като при земетресение.Най-силен е първия трус. Останалите са затихващи.Русия е ваксинирана с БЦЖ и няма да има много умрели като САЩ.Дори американците го потвърдиха това.

17

Анонимен

преди 4 години

Какво искат да победят? Свободата на народа?

16

Лошо

преди 4 години

Не е лесно да се спрат протестните действия във Франция, Испания и Италия....и др.

15

Анонимен

преди 4 години

Тия явно здраво тровят храната.

14

Анонимен

преди 4 години

Да ама 10 000 000 маски раздават безплатно да ходят хората на работа, а пък тук ни ги продават,ама то пък и никой не работи вече..

13

леле -леле

преди 4 години

Какъв пик е минал в Италия, Испания, САЩ, Франция. Тепърва стартират Русия, Турция,Англия, може би втора вълна в Азия. Ха - Ха - Ха, всичко предстой. Г -20 са пълен блокаж. Света е в цайтнот. Разберете го! Стига писали глупости.

12

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера публиката на днес.бг - всички искат да емигрират или са емигрирали но пишат в бългаски сайт. Всички са недоволни от България въпреки че вече са емигрирали или искат да емигрират. Може бе друга голяма част са емигрирали и понеже не са били доволни са се върнали пак тук но продължават да са недоволни! Сега мнозинството пак иска да се зарази - като се зарази ще каже че щаба е виновен...

11

маската

преди 4 години

защо ме триете като ви пиша истината, че политиците са ***? Писах да се слагат маски и тогава трихте. После политиците узряха и дойдоха на моя акъл. Или целта ви е точно истината да триете, нали?

10

Факт

преди 4 години

До ПепиАми, заровени са ,Пепи ! Така заравят на куп социалистите !

9

Факт

преди 4 години

Където управляват социалисти , там е голямата трагедия - десетки хиляди умират като мухи, не им стигат чувалите, направо ги заравят в големи ями, без знак , не ги броят, лекарите им почнаха да *** наравно със социалистическия народ ! Италия е също социалистическа - там е същия мор ! Еееех, социалисти , за ч.е.п за зеле не ставате ! Усмъртихте си народите !

8

Пепи

преди 4 години

И къде са тия 166 000 заразени ???

7

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Испания е преминала своя пик на епидемията и точно, както доц. Мангъров предвиди сега броят на новите заразени ще започне да намалява.В Италия е същото.Великобритания, Франция, САЩ вървят към своя пик.Къде сме ние с тези неадекватници от Щаба и правителството ?За 1 месец карантина - срината икономика, половин милион безработни само от туризма, цял народ затворен и заграден с КПП-та ...И след всичко това сме още на изходна позиция с 1% заразени.Утре оставки на Щаба и нов щаб !

6

Анонимен

преди 4 години

До 4 - и защо нашите да са некадърници???? Испания и Италия се "справиха" много зле направо слаб 2. От такива некадърници като теб е опасността....

5

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Италия, Франция и Германия,Престанаха да ги броят

4

Анонимен

преди 4 години

Испания ще се справят въпреки тежката ситуация там. В България да видим как ще го бъде с тези некадърници на власт.

3

Анонимен

преди 4 години

Добре, че Бойко печели всички избори и сега реагира навреме...Пак си бетонира мястото на Премиер.

2

До 1

преди 4 години

Чакате добро с Боко Тик**аРазбирач