14

Битият си е бит...

преди 4 години

Г-н кмете, очевидно Банско и Цеко Минев не се ползват с обичта на премиера. Вие бяхте любимци на Цв.Цв., той беше скиор. ББ си псдаше по младите булки, но вече годините го налегнаха и е на диета...Затова ви стовари полицаи и жандармерия и ви показа какво може да направи бивш пожарникар и СИКаджия.Не дразнете питбула, има време да сторите това, ама не сега.Дори тестовете да покажат, че в Банско заразените не са повече от тези в напр.Дряново,Вършец, но нито мин.Маринов,нито Годжи ще признаят това

13

Анонимен

преди 4 години

да ви изпратим назад или напред във времето таман там няма да има вирус, само да не се натъкнете на Гоце в по-ранните му години, че нещо е много изнервен

12

Анонимен

преди 4 години

Срам за Марк Жирардели, известен с българското си име Цеко Минев, при положение че вадят пари с труда на банскалии, Делян Пеевски да купува тестове. Я гласуват за него, я не!

11

бай Стамат

преди 4 години

Значи, не е нужно да се тества цялата община.Изследвайте даскалицата, попадията и кмета.Ако те имат антитела, значи има обществен имунитет.Теория на мрежите.

10

Анонимен

преди 4 години

и да тестват все тая, това е гнездо на заразата и трябва да се изрине до основи и да се възстанови природата

9

Анонимен

преди 4 години

Тествайте през 10 дена цялата община и така до септември!.За какво ви е това тестване?

8

Анонимен

преди 4 години

Значи кво излиза в град обявен за най-опасен ,най-затворените с коронавирус ,от 150тествани 7 по някакъв начин са срещнали коронавируса!Това са 5%!!!А,какво да кажем за градове и области с по 2-3 заразени и вероятно с 0,01 % от населението се е срещнало с вируса,държавата блокира икономика,тормози населението им с излишни забрани,това си е за съд и то Страсбург!

7

Анонимен

преди 4 години

Ше ги спукат от тестове може и всеки ден.

6

Анонимен

преди 4 години

Заразата дойде в България от чужбина и продължи да идва и досега. Блокадата на Банско беше ненужна. Трябваше още преди повече от два месеца да се направи това, което направиха в други държави - реална карантина за всички идващи от чужбина под надзора на държавата на специално отделени за карантината места. Ако го бяха направили, нямаше да има нито един заразен на територията на България, а заразените дошли от чужбина щяха да са в пъти по-малко.

5

Анонимен

преди 4 години

Шест хиляди теста за Банско!Еми то в цялото село Банско няма толкова хора,даже и в цялата община!

4

Анонимен

преди 4 години

БАНСКАЛИИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗАХА,ЧЕ СА СТРАШНО *** НАРОД...И НЕКА ПЪРВО ДА ИМ НАПРАВЯТ ТЕСТ ЗА НАЛИЧИЕ НА МОЗЪК В ГЛАВАТА.АМА С КАКЪВ АКЪЛ ТИ ОБВИНЯВАШ ТУРИСТИТЕ ЗА НАЛИЧИЕТО НА НЯКАКЪВ ВИРУС. ХОРАТА,ОТ КОИТО ЗАВИСИ ЖИВОТА ТИ,ПОМИНЪКА ТИ,ХЛЯБА ТИ.АНГЛИЧАНИТЕ СА ВИНОВНИ!СЛЕДВАЩИЯТ СЕЗОН ЩЕ ВИДЯТ ТУРИСТИ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.ДО ТОВА ВОДИ АЛЧНОСТТА И ВИСОКОМЕРИЕТО НА ЕДИН САМОЗАБРАВИЛ СЕ НАРОД!

3

ssss

преди 4 години

ще лъсне голата истина.. болни няма... вдигаме карантината и си имаме герой

2

Т.Шак

преди 4 години

А когато тестовете покажат, че е нямало нужда да се затваря цял град, тогава кой ще понесе отговорността?

1

Анонимен

преди 4 години

Не, не са започнали масово тестване.