48

Анонимен

преди 4 години

До Кух дефицитСъщото го дърдорят някои българи в Канада които не знаят грам английски и очакват канадските здравни органи да проговорят на български. Но независимо от всичко не се връщат да живеят в България. Винаги някой мрази ***, а пък той *** не мрази, честен и почтен, умен, кадърен и винаги гениялно прозорлив.

47

Анонимен

преди 4 години

До 47 / 49Я обяснете защо има сериозен недостиг на кръвна плазма в българските болници?

46

Баи

преди 4 години

Силно обрьщение на джонсан - вероятно наи големия британски политик след - чьрчил Благодарение на него - британците напуснаха фарса наречен - есДали ще се распадне като - сив - предстои да разберем вероятно след края на пандемията

45

Анонимен

преди 4 години

47, какво им обясняваш на тролингените, те са тук да спамят и да вземат центове.Нито разбират, нито искат да разберат.Има един кеpпeдeн, който дрънка денонощно за стадния имунитет. Такова като него просто са избрали да си дрънкат глупостите, както повечето кибици.

44

Анонимен

преди 4 години

Блестящи са постиженията и съветите на английската здравна система, след като успя да разболее с covid19 половината кралски двор и половината правителство. Тях ги лекуват добре, но обикновените граждани ще дадат десетки хиляди жертви. Ние не се справяме толкова добре!?

43

Кух дефицит

преди 4 години

Уникално *** българомразец трябва да е този който нсрича английската здравна система по-добра от българската. Там за консултация със специалуст се чака с месеци, ако изобщо GP-то те прати. За операция се чака с години. Точно затова тяхната система им разреши да се оперират и в някои европейски страни, защото английската система няма капацитет.Всички българи като си дойдат в отпуск, за няколко седмици си правят прегледи и лечения, за които там ще им трябват години, ако изобщо им ги назначат!

42

Анонимен

преди 4 години

От какво е бил болен?

41

Въпросчо

преди 4 години

До шляпалникаЗатова ли умират с хиляди , защото им е перфектна здравната система ? Ти, другарю , от кой обор излезе ?

40

Анонимен

преди 4 години

До Мангър 41Марш обратно при стадото!Стадното съществувание е присъщо на повечето български *** и ***, исторически доказано като начин на поведение и мнанталитет през вековете та до днес.:)))))))))))))))))))))))

39

Мангър

преди 4 години

Марш обратно при стадото!

38

Анонимен

преди 4 години

До Последни грижи. 37Е, да де ама десетки хиляди англичани няма да получат животоспасяващите грижи, които Джонсън получи..........Всеки българин ще бъде качен на хеликоптер като Караянчева, нали!? А колко са българските хеликоптери линейки? Английските са над хиляда! Аслъ сте жалки и смешни и уникално ограничени за да не го разберете!

37

Анонимен

преди 4 години

Ако излезнат верни китайските данни, че преболедувалите остават с траен стерилитет, това решава тотално проблемите и с преселеността и замърсяването и всичко. Кой се разболял, разболял. Кой не - не! Затова Китай взе толкова крути мерки и се заразиха само в една област.

36

Анонимен

преди 4 години

До Последни грижи. 37Добре се справят като вземем в предвид мащабите на страната и буквално милионите болни дишащи на акумолатори и приемаще средно по 5 медикамента дневно за да живеят. Повечето възрастни българи като тези отдавна напуснаха реалма на България! Казват ти да се лекуваш в къщи но в момента в който кажеш че не можеш да дишаш линейката е до вас за 5 минути.

35

Последни грижи.

преди 4 години

Е, да де ама десетки хиляди англичани няма да получат животоспасяващите грижи, които Джонсън получи. На болните им казват по телефона да си седят и да чакат да оздравеят. Когато много зазлеят ги карат в болница за да ги включат на респиратор, преди да умрат на следващия ден. После - да идва следващия, оказваме последна помощ на всеки!

34

Анонимен

преди 4 години

До шляпалника 34Да...ама той няма да пребори глупостта.......А българския традиционен лаянярец кога? Питам за една червена Надежда.

33

Анонимен

преди 4 години

До Христо Христов 26Здравната система на острова - виц с 4 думи..............Здравната система им е на светлинни години пред тази на българските хронични *** и ***. Всичко е абсолютно безплатно и много добре организирано.

32

шляпалника

преди 4 години

Да...ама той няма да пребори глупостта.

31

(-_-)

преди 4 години

Не усещате ли постановката? Нима не разбрахте, че китайската настинка е толкова опасна, колкото и сезонния грип, дори по-малко? Айде разровете се и вижте данните. Колко хора са загинали през годините и по каква причина. Колко случая на зараза трябва да има, за да се обяви извънредно положение и така нататък.. В един момент ще ви светне, че нещо въобще не е наред.. Ама надали, пак ще си пуснете брифинга да ви облъчват с трупове.. Да де, ама трупове има всеки ден! По 300 само в България..

30

zoro

преди 4 години

Нещо за 5G да каже.Голям цирк се разиграва,преди да чипират хората..България,Армения и щат в Индия Керала се съгласили за цифрово проследяване на контактите на хората..Уж за добро...Едно световно правителство ще се сервира..Хората с чипове под кожата..Рай за богаташите-стадото ще е под контрол..Сега правят загрявка..

29

Sherlock Holmes

преди 4 години

Не му вярвам и на една дума на този Джонсън, този е професионален лъжец. Не вярвам даже и да е бил истински болен.