250

ч

преди 4 години

Аз не съм професор, но според мен идеалният вариант е научните институти да разработят и изпитат ваксина по възможно най бързият начин и всеки да си получи ваксина. Всичко останало е риск и празни приказки. Както видяхме - има починали и деца и последното, което ще направя е да пратя детето ми да се срещне с вируса, за да си изгради антитела.

249

Анонимен

преди 4 години

Бита карта.Това мога да напиша по темата за "доцента "...

248

Анонимен

преди 4 години

Много хора си мислят, ще "издържим" на това кино и после пак по старому... Да ама не, ще има и втора серия, още нищо не сме видели.....

247

Анонимен

преди 4 години

До Странен народНе знам от стадното мислене колко си далеч, но от граматиката те делят няколко парсека разстояние.

246

Tmipazi

преди 4 години

То бива, бива арогантност, но това минава всякакви граници. Дори не се замисля, че може да греши. Нагледали сме се на такива специалисти за които човешкият живот не струва пет стотинки.

245

Sata NATO

преди 4 години

Доцентът ви Мангъров вече е купен от Бойко и в момента се опитва да компрометира Православната църква. Пълен б0 ***, типичен лекар.

244

Ванката

преди 4 години

Доцент Мангъров явно 30 години не си е учил както трябва уроците! Можеш да говориш каквото си искаш на местно ниво, но научните статии, идващи от целия свят говорят друго! На такива хора, с болната амбиция да се докажат в тези рискови за Човечеството времена - просто трябва да им се отнеме трибуната и да отидат принудително в пенсия. Защото твърденията им са вредни за обществото и хората, като цяло. Още преди време, Борисов хубаво му го каза - "Ти ли ще решиш колко да умрат и колко да живеят".

243

До 291

преди 4 години

Не странен,а *** народ !

242

Анонимен

преди 4 години

Мангъров да стане здравен министър. А чучелото да ходи на каса в Била.

241

Анонимен

преди 4 години

До 290Когато не се правят масови тестове (обяснението следва) винаги ще отчиташ по-малко от другите, които правят масови тестове. Специално за тебе, който си скаран с математиката! При 70% зараза при тест (извадка) от 3 ще получиш 2 заразени и 1 здрав статистически. Когато не правиш тест резулата е 0. Нула като тебе! Какво те квалифицира да даваш съвети - липсата познание или мозъчната ти лоботомия? Заключението е не сме по добре, а просто нямаме истинската картина!

240

Странен народ

преди 4 години

Не вярват на Годжи,че положението е сериозно,не вярват на Мънгъров ,че не е !!!Абе вие какво изкате!!!Згелпен народ!!!Наистина ,нещо е е в ред тази нация и може би затова резултатът е кофти държава!!!Много сте зле!!!Има корона вирус,да сериозен е ,но има и причина тук да не се разрази толкова!И това не е карантината!!!!Но вие никога няма да проумеете защо!!!Изкам много минусиии!!!Гаранция ,ще съм далеч от стадното мислене!

239

Баи

преди 4 години

Доцента е прав обаче бьрка в едно - да отворят дискотеките за да могат младите да изградят имунитет а не цьрквите там ходят предимно по вьзрастните освен ако идеята не е по друга

238

Скептик

преди 4 години

Стига сте плашили хората, че има работещи да хранят тази държава. Значи всеки ден на работа може, но на църква било опасно. До вчера маските не пазеха. От днес пазят. Китай с тотална карантина, измъкване от кревата и пращане в болницата спря ли случаите. Вирусът повтарял. Ами ще трябва да се живее в тези условия. А ако се появи друг вирус?За момента държавата плаща заплати да не работят някои, които си мислят че са се уредили, но след година две ще продават къщи и имоти.

237

Анонимен

преди 4 години

В Швеция - 10 483 заболели и 900 починали, в България - 675 заболели и 30 починали. В Холандия - 25587 заболели и 2737 починали, в Англия - 84278 заразени и 10612 жертви. Сравенете и вижте разликата.

236

Анонимен

преди 4 години

Какво ни го навирате постоянно този доцент Мангъров. Той има още хляб да яде, за да стане професор. Да ходи да си гледа болните в клиниката. Мен ме интересува какво ще каже , например, проф. Кантарджиев, който е безспорно светило на българската медицина. Всички страни в момента взимат мерки, включително тези, които говореха за стаден имунитет като Англия и Холандия. А в Швеция имат десет пъти повече заболели и двайсет пъти повече умрели от България.

235

Анонимен

преди 4 години

Една подробност, която не е спомената - вирусът има (поне) три различни щама. Тоест и да изкараш единия, пак може да хванеш някой от другите два.Младите и здрави хора обикновено не го изкарват тежко, но няма гаранция кой как ще го изкара, това зависи от много неща. Безотговорно е да се призовават хората да ходят на църква или да се събират

234

Като жабите кога им

преди 4 години

Ако повтаря и потретя, значи така или иначе ще ни пипне, тогава защо ручахме жабетата?😃

233

Анонимен

преди 4 години

До 281Про *** си *** и си в Австрия колкото аз съм в къщата у Барселона

232

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Тия 15 милиона клиенти в Китай - просто са умрели - най вероятно

231

R

преди 4 години

Този вирус още го няма в учебниците...