37

Баи

преди 4 години

Нещо тук цензурата голяма - преминаваме кьм - зрелия социализьм маи прав излезе - живков като каза , че скоро ше го построим

36

Анонимен

преди 4 години

Аве аз ви казвах че освен протеин и RNA, тоя вирус се оказва че има и мозък, убива само простосмъртните, "звездите" и политиците ги отминава набързо. Примери са не само този от снимката горе, ами сещате ли се за Том Хенкс с кадъната?

35

Анонимен

преди 4 години

а 28 дни карантина ще има ли за него, или тя е за простосмъртни само

34

Интересно

преди 4 години

Как всичките слуги на глобалистите оздравяват за дни, включително и българските депутати. Как така пък един мафиот, национален предател и враг на човечеството не се спомина при положение, че големият процент от властимащи са на по-напреднала възраст. Ама и овцете не се замислят, ами си вярват сляпо на евтина пропаганда.

33

Мяза на

преди 4 години

Чупа-Кабра

32

Анонимен

преди 4 години

Никой не знае истинското му състояние, а и никой не може да потвърди нищо, дори да е вярно, че се е заразил.Всичко намирисва неприятно лошо на лош пасквил.Ако питате мене, това си е чист пропаганден трик, както е било много често. То не бе новичок, не не българска следа, руска ядрена заплаха и какви ли още не измишльотини. Ингилизите са умели яланджии, не от вчера лъжат и мажат.

31

Анонимен

преди 4 години

Бай Боре с тая фризура е развъдника на вирусите.

30

Стилист Капанов

преди 4 години

"Борис Джонсън напусна болницата"Да се чете "Вирусът панически напусна Борис Джонсън като му скива прическата"

29

OMG_Lucker

преди 4 години

Е няма възмездие за тоя д3бил.

28

Стилист Капанов

преди 4 години

"Борис Джонсън напусна болницата"За къде се е разбързал, за фризьор ли?

27

Сандо

преди 4 години

скори се да не го обесят задето не реагира толкова дълго време

26

цирк буш

преди 4 години

заразен,онзи ден вече бил в интензивното а днес вече преборил "вируса"машалааа цирк буш пасти да яде всеки който е имал близки в интензивно отделение знае за какво става на въпрос!!!....пропагандата и дезинформацията са ужасяващи накрая ще си платят съответно за целия цирк!!!...пропагандата е по зле и от северна корея!!!

25

Иван

преди 4 години

Латиноамериканси късометражен филм за простолюдието с щастлив-поучителен край!:)- главният герой не отдава значение на коварната болест и заради негови закъсняли решения умират хиляди хора.-сцена 2. Главният герой се разболява от коварната болест и дълго се бори за живота си,взема си поука!-сцена 3. Главният герой оздравява и се покайва!Епилог. Простете избиратели на главният герой та той сам едва не плати за грешката с живота си!:)

24

м...да

преди 4 години

E ,сега ще е 345-тия оздравял .Браво.!Подобри статистиката ,но като се има предвид ,че в момента мъртвите в UK са над 10 612 ,а-сериозно,критично състояние са над-1559 от 73323 активни случая ,се замисляме ,доколко добра беше идеята за стадния имунитет ,като се има предвид ,че системата на британското здравеопазване е така направена ,че да погребва или инвалидизира повече хора.

23

Анонимен

преди 4 години

Какво ви дреме ?! Слънчака Ви зове !!:))

22

Анонимен

преди 4 години

плазма

21

Анонимен

преди 4 години

Искрено се надявам ,да върнат визите за Българите !!!

20

Ееее...

преди 4 години

То така и баба знае.

19

Саки

преди 4 години

Тоя и Меркел, като застанат един до друг и ги различавам само по височината им

18

Боко Тиквата

преди 4 години

Абе Борката Джонсън се оправи по-бързо от Кирчо Каптагона !