199

Бръм

преди 4 години

Господин Борисов, вместо да рецитирате справки, що не питате финансовият министър, данъчните какво правят по въпроса... а заправих... то преди години имаше пак едно шоу наречено снимаме къщите около София с дрон и ще ги питаме откъде са им парите хаха

198

6

преди 4 години

Еми махни НСО и направи малко икономия. Дрислата от НАП с 6 бона заплата щото много е наш човек а . Еми дайте малко надзат бе не ми гледайте кесията.

197

Винету

преди 4 години

Всяка седмица ви казват. Следващите две седмици са критични. И така до Коледа.Ще видите, че и другата седмица пак ще ви кажат: Следващите две седмици са критични. Изтърпете мъничко

196

fory

преди 4 години

Браво,Брисов започван да си мислч дали в БАЪЛГАРИЯ НЕ ЖИВЕЕМ С ТРИМАТА Роналдо.Голям и глупав,

195

Борнео

преди 4 години

И в БарЦелона има къща като на Роналдо, ама изчезна от хоризонта заради ковид-а, мигрантите също и т.н.

194

Анонимен

преди 4 години

Е айде сега, аз имам Мазерати на 1 година, а съм програмист, не бизнесмен. Да не говорим, че компанията ми плаща част от автомобила и част си го плащам аз. Не всички тези коли са собственост на бизнесмени.

193

до запознат

преди 4 години

Явно не си запознат, като 90% от хората и плещиш глупости. Тойотата е Секвоя а не Ленд Круизер, ама то щом модела не знаеш, е ясно че и цената не знаеш. Важно е на по ракия да обсъждате някакви неща пред блока нали?

192

хаххааааа...

преди 4 години

Мечтател..........................

191

:)

преди 4 години

Не караше ли Венетка (щерка му) такова возилце в САЩ? Бяха я арестували за превишена скорост?!?!?

190

дърт

преди 4 години

До Винету 208А къде по света "демокрацията" НЕ е фасадна?

189

Винету

преди 4 години

Ако аз утре си купя Бугати веднага ще докладват на главния пожарникар и той веднага ще разбере. Каква ни е тогава разликата със Северна Корея? Че ние сме близнаци.Винаги сме били псевдодемокрация, фасадна демокрация, на по *** език-шменти-капели.

188

АНКЕТА

преди 4 години

При управлението на кой български политик имаме по-ясно изразен култ към личността?Бойко Борисов(+) или Тодор Живков(-).

187

Пфуу

преди 4 години

Ами да ги конфискува тоя кво само реве тука всички трябва да са бедни само тои богат.

186

Анонимен

преди 4 години

до 207 Че новата Тойота Круйзър струва 100 бона без екстри...с екстрите колко да струва? Още 50 бона. Кви 484 бона те гонят?

185

Запознат

преди 4 години

Държавата му плати 484 хил.лв за бронирания чисто нов Ланд Крузер който Тиквата управлява сам .

184

Велин

преди 4 години

Даде ли *** на Гайтански, даде му пари от ББР 150000000 лв. що да не кара Бугати, Ролс Ройс, Майбах и други. А той говори ли зад гърба ти че си к...ф. КОРУПЦИЯТА Е ПЪЛНА

183

Анонимен

преди 4 години

Добре ,казваш за "Бугати" ,но нали имаш ДАНС-може да се провери как се купуват такива коли ,и защо не поставиш въпроса за милиардерите на родна почва ,и то в евро ,долари и паунди , предполагам ,че и те се знаят ,кажете ги да се поучим как се прави бизнес, и ни да се замогнем ,така и държавата ще има повече приходи и няма финансовия да се оплаква ,че хазната е празна ,та да разберем как при заплатки ,тук да преди 5-6г , от по 500-600 лв ,"кадърни" бизнесмени станаха милиардери????

182

агитпроп

преди 4 години

По заповед на министър Ананиев, днес Господ Бог не работи. Обръщайте се към Бойко Борисов, Гаутама Буда, пророка Мохамед, Бабаджи и други.

181

АТАКИСТ

преди 4 години

Ипоновската велможа навестява раята с тойотката, давай й акъл от колата как да си върши работата с овчия си мозък и тя му се кланя! То бива простащина....

180

Bg

преди 4 години

Къде ни хвърля в трета глуха с тия бугатита!Интересното е как се разпределят милиардите от "Елаците ".По Конституция подземните богатства принадлежат на народа.