27

Анонимен

преди 4 години

Няма да могат да изпреварят Русия.

26

дедо Ташунко

преди 4 години

И те да станат първи по нещо, най-после. Имат да плащат стари и днешни грехове.

25

Анонимен

преди 4 години

Когато империята отслабне идват варварите и я унищожават. В този случай варварите великобританската империя са коронавирусите.

24

:):)

преди 4 години

До Валентин ТодоровТоя вирус е расист и секстист! Напълно 'неправилен' вирус -демокрацията му е обидена! Даже мислят да му наложат санкции - или поне на мястото откъдето е тръгнал, нищо че няма пряка вина!

23

Хили лайкли

преди 4 години

когато патогена е истински - великата английска медицина нищо не може а?!И да покажат как излекуваха нелечимия Новичок!

22

Валентин Тодоров

преди 4 години

Не негроидната раса е изложена на по-голям риск,а нейните представители заселени на север от естествения им ареал, без да имат еволйционните приспособления за предпазване от прегряване, преохлаждане и респираторни заболявания които белана и жълтата раса са развили за повече от 70 хиляди години .Например в САЩ хората с хронични белодробни проблеми сред чернокожите са с 52% повече от белите при еднаква база.Това са факти,които по принцип не се споменават като "политически некоректни".

21

Ескимос

преди 4 години

Какво е корона вирус? За 1 път го чувам Днес! Може би вирус с корона или корона с вирус, самият вирус изглежда като Корона!?

20

Неук

преди 4 години

Все си мислех че негроидната раса, не е етнос, но сега разбирам, че съм грешал.

19

м...да

преди 4 години

Още докато Борко пееше мантри за стадния имунитет ,ми беше ясно ,че натам отива работата.Скоро ще четем в новините за ,,новият печален рскорд на UK''.

18

Аха

преди 4 години

Тео, не си внимавал по биология. Не оцелява бай-силният, а най-приспособимият.

17

Анонимен

преди 4 години

The importance of being white...Черните мрели повече. Расистки врели-некипели. *** повече, защото са по-бедни и по-обременени с други болести.

16

ууу

преди 4 години

До ТеоКакво време си спечелил? Печелят застрашените да изхвърчат от властта и спекуланти и търговци на едро. Никой от нас не знае каква е програмата и в колко акта на представлението ще участваме. Епидемия без жертви, като умират само тези, които вече са на ръба и тези с порочен начин на живот. И тук-там някой млад, който не е знаел, че е болен. Но млади хора умират от "нищо" не само сеега.

15

Анонимен

преди 4 години

Един наш виден учен, доцент... наскоро твърдеше, че само имунитета е спасението, но ми се струва, че само с имунитет няма да стане...Ако изобщо го има спрямо този вирус..

14

.

преди 4 години

Надуйте 5G -то още....

13

Анонимен

преди 4 години

Ами ако се окаже, че организма ни не може да си изгради устойчив имунитет срещу Вируса???И кво прайм като свършат парите на хората и рязко се снижи доставката на хранителните продоволствия "по света и у нас"???ПС--------Китайците таковаха лелята на цивилизацията ни!

12

Анонимен

преди 4 години

До До 7: ,,Ваксина се поставя преди да се заразиш.,,хаха- аз падам от Марс нали, та да не знам това.Лечение - нямаИма облекчаване на част от симптомитеИ третоВаксината може да я има вече. Просто не е настъпил момента да я пуснат

11

Тео

преди 4 години

Ето ... спечелихме време. Но през това време икономиката не трябваше да се затваря, ами да се преориентира към производство на тестове, интензивни легла и респиратори. Трябва да се направят доброволчески отряди, които в случай на голяма епидемия да знаят как да боравят с тях, да помагат на медиците и да се грижат за болни. Когато са заети с тях - държавата да им поема и плаща нормална заплата. Илюзия е да стреляме по товарен влак със сачми, и да мислим, че ще спре!

10

Тео

преди 4 години

Еволюция ... това го повтарям безброй пъти. На земята царят законите на джунглата - по-силния оцелява. Сега човечеството е стигнало ниво, в което може да се бори, но в дългосрочен план това ли е правилната политика? Хора казват - ще се намери ваксина - аз лично няма да си я сложа, нито ще позволя на някой от семейството ми. Ваксина измислена преди ... 6 месеца, да речем? Ами ако след 2 години ти докара рак или стерилитет? Как ще си сложиш нещо, което не е изтествано?

9

До 7:

преди 4 години

Ваксина ще има най-рано след 18 месеца. Ваксина се поставя преди да се заразиш.Лечение и сега има. Вирус не се лекува, прочети в Интернет има достатъчно информация.Изолацията в момента се прави за да не се натоварва здравната система като има масов поток от болни и лекарите да се чудят с кого първи да се занимават, а да постъпват плавно в болницата, като лекарите ще имат ресурсите да лекуват всеки постъпил в болница.

8

Високомерен шоп

преди 4 години

Всъщност изобщо не ми пука ако ще и всички англичани да измрат до крак.