183

Ани

преди 4 години

Разбира се , че това е правилно.***, образовайте се ,моля.Научете какво означава ПРИЧАСТИЕ.Моля Ви!!!И стига с тази лъжичка.

182

Анонимен

преди 4 години

Да добавя, че моето впечатление като цяло е, че Света Неделя е един изключителен храм, с отлични свещеници. Истински духовни и изпълнени с любов хора. Явно това с лъжичката е традиция, която не са променили

181

Анонимен

преди 4 години

Как може такова нещо, все едно сме в средните векове... :(( Не знаят ли, че една и съща лъжичка е сигурна рецепта за разболяване! Освен коронавируса, има и грип и всякакви други вируси и бактерии. Вярно е, че среброто има известен антисептичен ефект, но не до такава степен, че да направи тази практика безопасна

180

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Както всяко нещо в България и в църквата е пълно със ЗАВИМОСТИ........ Това е жалката истина......

179

onzi

преди 4 години

Ти кога си ял бе, ***?

178

богомил

преди 4 години

Ако човекът разбере, че му е нужен само Бог, църквата ще опустее.- Боян МагаЧестит рожден ден на Богомилите!

177

Незнание

преди 4 години

До ПравославенКакто вече писах, описаното в статията деяние е заплаха за живота и здравето на хората с висока степен на обществена опасност и като такова трябва да бъде третирано според закона. Ясно е, че много попове са невероятно прости и нямат елементарни хигиенни навици, но това не ги оправдава. Защо не се затворени църквите? В повечето държави са затворени. Явно имат по-умни попове. Вярващият, ако не е пълен ***, не отива днес в църква и не яде от евентуално заразена лъжичка. Гнусно е!

176

Неънание

преди 4 години

До ПравославенВашето незнание ме учудва. Как може някой да си мисли, че дейността на поповете е извън юрисдикцията на светските власти и че не им влиза в работата? България е светска държава, поповете са граждани на тази държава и имат същите права и задължения, както всички останали. Описаното в статията деяние е заплаха, опасност за здравето на хората с висока степен на обществена опасност и така трябва да бъде третирано от наказателния кодекс. Простотията им не ги оправдава.

175

Jadgpanther

преди 4 години

До Православен:Утре като се разболеят тия безмозъчните, да ходят да се лекуват в църквите с миро и тамян, а не аз да им плащам за безумието. А на Великден може да оближат ако искат и задниците на свещениците.

174

За меа и катрана...

преди 4 години

Българска простотия в действие... Г-н премиер, не трябваше да разрешавате черквите да са отворени на Цветница и Великден. Започна целуване на иконите и вземане на причастие с една лъжичка... Сетне, след няколко дни, ще видите каква ще започне! Да бяхте оставили на мин.Маджо Маринов тй да решава и да разполага постове жандармерия на входа на храмовете.... Досега почти стриктна карантина и с откриването на Женския пазар и отворените черкви наляхте в кацата с мед канчето катран!

173

Стефан Христов

преди 4 години

До Анонимен: "Нерде Ямбол, Нерде Стамбул?!", та и ти! Аз говоря за хигиена, ти за Осама. Аз мисля за хората, ти за простаците.Поне намали пиенето и дано да няма никой около тебе да ти гледа сеира, така наистина ще си останеш *** Анонимен...

172

Ужас

преди 4 години

Затвор сега за попа... Нарушил р националната сигурност умишлено, кавала скапан

171

Ванката

преди 4 години

Нормалните хора избягват да споделят един прибор и с член на семейството си, тез изперкали миряни тръгнали с чужди хора да обменят слюнки... 80%!

170

Анонимен

преди 4 години

безплатна обмяна и тестване на плюнки между посетителите един друг хаха

169

ДДТ

преди 4 години

Така Църквата ще отблъсне и малкото здравомислещи,вярващи в нейните ритуали.Бог е еднакво далече и от панелното ти жилище,и от църковното кубе. Посредници със сребърни лъжички не са му нужни и никога не ги е призовавал за помощ.

168

АЛЕКС THE GREAT

преди 4 години

Без да критикувам или защитавам църквата , искам да попитам всички много по - знаещи и разбиращи от мен ,коментиращи и пишещи в този и други сайтове - нека да цитират точната цифра според официалната статистика , какъв е броя на заразените и разболели се българи от причастие с една лъжичка и посещаване на църква за периода от 13.03.2020г. до 12.04.2020г.(един месец извънредно положение).

167

Анонимен

преди 4 години

Това с лъжичката е за огромна глоба и затвор. За всички участници - свещеници и миряни!

166

лили

преди 4 години

Аз се справям не зле. На мен не ми трябва подобна манипулативна религия, нито мъж за командир. Имам мъж до себе си, нормални отношения. Може да си религиозен, но от една лъжичка, е глу.паво.

165

Бръм

преди 4 години

Това е щото по божественото сребро бъцили не виреят хаха

164

анонимна

преди 4 години

Защо се чудите на глу.постта на жените - ами те са с доста ограничени умствени възможности, и религиите имат голяма заслуга за това, защото са държани за слугинаж! Това не ги оправдава, защото всеки трябва да се бори за свободата си! Това не значи, че трябва да са с привилегии, а според способностите им...., без манипулациите от всякакво естество от мъжете, все още това е утопия!