108

Чистофайко

преди 4 години

Влязъл, *** в магазина и си купил храна за цяла седмица, но след два дена станало така, че *** умрял. Брей да му се не види, как се прецака, че си купи за цяла седмица ядене.Друг вариант, не може да я изяде, тя мухлясва, *** я изхвърля, е, що, бе върни я там от, където си я купил! Извод-*** винаги ще мрънка, освен при вариант1!

107

П38

преди 4 години

А на платилите за зелена зона.ще им връщат ли пари...

106

Иван Бъчваров

преди 4 години

ИЗЛЕЗ СЕГА НЯМА ТАКЪВ ВИРУС ИМА ЛЪЖИ ПРОСТО ИЗЛЕЗ СЕГА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ИЗЛЕЗ

105

КОЛЧЕВ

преди 4 години

ДОКАТО НЕПРИНЕСЕТЕ ЖЕРТВА. Е ЕТО ТАКА, Е ГОЛЯМАТА МИЗЕРИЯ. ЗАЩОТО ЧАКАМЕ НЯКОЙ ДА НИ СВЪРШИ РАБОТАТА. ПЛЕМЕ, А НЕ НАРОД. ЗАСЛУЖАВА Е СИ ТЪРТЕЙТЕ КОИТО ХРАНИМ. ЧЕСТИТО. ПЕЧЕЛИВШИ, ОПЛАКВАЩИ СЕ, СЪЩЕСТВУВАЩИ хора

104

корона вирус

преди 4 години

докато не принесете в жертва управленец - нема да се оправят нещата

103

Човекът с маската

преди 4 години

Дали ще бъдат инвестирани там на правилното място тез 32млн.лева? Хммм силно се съмнявам.Ами да отстъпе малко държавата 2месеца докато трае военното положение да не се плащат винетки.

102

Анонимен

преди 4 години

Материална нация!Молете се да ни подмине ужаса в Испания,Франция и Италия, а за 2 месеца на винетката м.айната й!!!!!

101

Анонимен

преди 4 години

В Италия дали им приспаднаха нещо.....Само погребения.......Стига сте хленчили......Бъдете живи и здрави.

100

Анонимен

преди 4 години

Ей,егати материалистите-касае се за човешки животи,но *** седнал да мисли за компенсация за винетка,която ще може да използва след две седмици. Стига бе хора,толкова ли дребни душици станахме, те сравняваме цената на живота с цената на визитката?

99

Анонимен

преди 4 години

До 104 ЗА КВО -Абе ти да не си членувал преди 1990г в ОФ-то или в съюза на запасните старшинки? Можеш ли да ми посочиш в коя държава ,член на НАТО при военно положение ще вземе колите на хората за резерв ..на какво?Значи в армията е толкова зле ,според теб ,че ще опрат при такава ситуация да си попълнят автопарка с частни коли,ти да не си гледал по новините как там разни арабски групировки се разкарват по улиците с колите си ,нарамили калашници- страотна армия !

98

За кво?

преди 4 години

.... хитрец, който да напечати достатъчно за да купи целия свят!

97

За кво?

преди 4 години

Идеята е както при корпоративния данък.Аз като си затворя фирмата за Великденските празници и служителите не идват на работа, но получават заплата - да взема да искам държавата да ми махне данъка, щото съм лежал вместо да работя ли?Утре ако има военно положение и ти вземат колата в резерв ще искате фактура с ДДС на покупната цена + лихви и амортизационни отчисления!?!После се чудите къде е държавата - ами как да я има, като вас ви няма.Само с пари ако ставаше, да се е намерил досега хитрец,

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 100Заради такива "компетентни" като теб, скоро коремният хирург ще издаде ЗАПОВЕД да се излиза само с попълнена декларация, както на много други места. И като платиш веднъж 300, после 1000 и накрая 5000 лв. глоба, може и да станеш примерен. Не може да е извънредно положение, хората масово да си седят вкъщи и разни всезнайковци да се правят на много важни, понеже, видиш ли, на тях никой не може да им казва какво да правят.

95

Готин

преди 4 години

До К2. И каруца имам, ама тя няма филъър. А дизелът, като го покарам още малко ще го продам на такъв като теб и пак ще си купя нов от магазина!..

94

Анонимен

преди 4 години

"Аз пък си купих маратонки а пък сега не мога да бягам с тях..."Бягай пред блока, не е забранено. Бягай до аптека, бягай до магазин, бягай на място, бягай в кръг из панелката. Обаче виж - не можеш да бягаш по път с винетка, щото ще те спрат на КПП-то. Ако си платил винетка за маратонките - в правото си си да търсиш компенсация. Дали парична, дали с удължаване на срока...

93

Анонимен

преди 4 години

"Няма заради такива като вас да стоим още 3 месеца вкъщи!"Ами аз и един ден до тук не съм стоял вкъщи, а вие като сте толкова примерни стойте. До 2021-ва като искате.Никой не е казал да си стоя вкъщи. Някакъв коремен хирург, дето е некомпетентен и е назначен от друг некомпетентен, за който не съм гласувал, Е ПОМОЛИЛ. Не му уважавам молбата.

92

К2

преди 4 години

До ГотинПродай си дизела и си купи каруца.Баща ти на село ще ти каже как става....

91

U2

преди 4 години

Аз пък си купих маратонки а пък сега не мога да бягам с тях...Искам държавата да ми върне парите, а също и компенсации за пропуснатите ползи...

90

Ника

преди 4 години

Стига сте негативизирали!Един журналист е прав,че само "мрънкаме".Нали знаете за влака и пътника,за мечката и за гората?Няма заради такива като вас да стоим още 3 месеца вкъщи!

89

Готин

преди 4 години

Освен винетката има и още нещо което е по-важно... Всеки, който има дизелов автомобил знае, че поне един път месечно трябва да го кара поне 30 мин. с 90 км в час., за да се почиства филтърът. Какво ще стане с филтрите ни ако месеци наред ги. караме само в градовете с 30,50 км.!!!...