22

Анонимен

преди 4 години

Брей то поддръжка на райграса е доста по скъпа от цветята иска стригане и поливане, а цветята само поливане. Фандъка пак краде.

21

Ro

преди 4 години

20, това е така, но ние не пазим и малкото красиви сгради, които имаме. Поголовно се руши, оставя на произвола или се дава на наши хора да строят стъклени гробници. Съжалявам, но манталитетът ни е такъв - мърляв. Достатъчно е да видим как се санира на парче, как всяка втора кашпа е пепелник, как се ремонтира, за да краднем и колкото да замажем нещо там. Никакво чувство за естетика няма, а управляващите са просто извадка на народа ни. Никъде по белия свят не е такава циг***ания, съжалявам.

20

до 19

преди 4 години

Единственото грозно в София са комунистическите гета, строени за неквалифицирания мизерен *** работник от Кремиковци, и сградите на властта, кичът НДК и прочее- погнуса. Всичко останало е виенски стил и е изключително.

19

Ro

преди 4 години

София е изключително грозен и ориенталски град. Родена съм тук и ме боли за него. Цветята бяха една от малкото радости за окото в пост-социалистическото гето. Сега и това няма да имаме, но поне завинаги ще имаме ремонтите на ремонтите, краденето, мърлянето и, естествено, нещастните фиданки, от които 70% изсъхват... а, да не забравя и яката сеч, след която остават пънове и дупки по улиците. ГолЕма естетика, голЕма грижа от верния пудел на Боцко.

18

Gogi

преди 4 години

Природата малко да се въстанови вече имаме и по чист въздух

17

Анонимен

преди 4 години

Да засядат китайски мехурник и вечно зелените туи.

16

Анонимен

преди 4 години

Да почнат да мият и дезинфекцират по кварталите, така както виждаме, че го правят по чужбина. Стига популистки призиви, трябва да се действа.

15

Анонимен

преди 4 години

Така трябва общините в цялата страна да действат. Зелени дървета,има и японски клен,кото е червен,и дурги такива декоративни разстения и треви,които биха изглеждали по-красиво по парковете и алеите,а не тези цветя. Зеленината внася повече хармония от шаренията. Освен това на почти всеки балкон има цевтя.

14

Анонимен

преди 4 години

На бул. Габрово не успяха да засадят дръвчета след многогодишни опити. Половината си останаха изсъхнали фиданки или просто празно място

13

Анонимен

преди 4 години

Които е видял дърво да покаже къде е !

12

Анонимен

преди 4 години

Ще засадите, защото имаше сеч в Борисовата градина. Не е зле и по планините да засадите, че горите се поизсекоха при управлението на ГЕРБ.

11

The Ghost

преди 4 години

Вие затрихте де що има зелена площ като я застроихте, сега Фандъка фиданки ще сади. СмЕх

10

The Ghost

преди 4 години

Алоууу цензурата, стига сте трилиВие затрихте де що има зелена площ като я задтроихте, сега Фандъка фиданки ще сади. СмЕх

9

Анонимен

преди 4 години

Хич да не пипа некадърницата всичката и работа е клкото да се отбие номера и да се усвоят едни пари, а след нея потоп.

8

ТКЗС

преди 4 години

Ще засадим картофи, пипер, домати, арпаджик, фиданки и ще пуснем овцете на паша.

7

Анонимен

преди 4 години

ЯКо се сече в Борисовата в момента!

6

Иванов

преди 4 години

За това провинциалистите ли са виновни?

5

Анонимен

преди 4 години

Селянката обещала, а че има поголовна сеч не е проблем.

4

Анонимен

преди 4 години

Това го има само тука!! Да заключиш народа, да му забраниш да излиза на чист въздух и дори да го задължиш да ходи с наморници на улицата. И накрая да пуснеш десетки хиляди хора на Великден на църква, да *** от една и съща лъжица. Да - поповете ще дават причастие от ЕДНА И СЪЩА ЛЪЖИЦА!! След неизбежния бум на заболели ще ни обвинят, че не сме били дисциплинирани, и ще си удължат извънредното положение до когато искат. Докато не присвоят и последната стотинка. Събуди се народе!!

3

Амед

преди 4 години

Одобрявам! Обичам да има много и гъста растителност в парка- там правя най-страхотния секс!