58

Анонимен

преди 4 години

Време е всички гринговци да освободят света от присъствието си.

57

Анонимен

преди 4 години

"...,който беше написа писмо с призив към ВМС да се предприемат "решителни действия"..."-ужаст.И аз не съм 100% грамотен, но Гугъл има още много да учи!

56

Анонимен

преди 4 години

До Адмирал Смитха ха ха! егати и майтапа! само да ти припомня: китайската икономика спря за малко и света се срина! сега отново пое нагоре, докато "силните" и "развитите" още очакват пик на заразяване! демек те ще платят сметката!

55

Анонимен

преди 4 години

До Светозарнямат защото не им трябват! излишни разходи! руснаците си имат оръжие за ОТБРАНА, А НЕ ЗА НАПАДЕНИЕ, каквито са тия кошници!

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49за какво им са на Русия барутници, като си имат ракети? такива си имат само мераклиите да завладяват нови територии!

53

Анонимен

преди 4 години

До 51Или май, хората на тези кораби са в много добра кондиция и здраве.щ, защото това е армията и има нормативи, правят се редовно изследвания и е твой дълг, д кажеш ако имаш болести, така че няма да си на кораба, ако имаш диабет и астма.

52

От Берлин

преди 4 години

До Ф.С.В.За много неща си прав, но за супата от прилепи - Не! Тази супа е готвена в лаборатория, приятел!

51

Анонимен

преди 4 години

Аз от сигурен източник в YouTube, дето доказва конспирации, знам, че хората с ковида подивяват, почват да се хапят такива Апо рамото и да си мяткат главата ... Д Абе да превземат кораба и да почнат да нападат ....

50

име

преди 4 години

Този Томас Мадли сега би трябвало да го обесят.

49

Идеалист

преди 4 години

422 28 !ОТГОВОРИФ.С.В.преди 1 часМоите поздрави! Колко точно е казано.Ядохме, пихме, возиме се на самолети са 30$, сега се крием като мишки по дупките си. Време е малко да се опомним!

48

Адмирал Смит

преди 4 години

Комунистически Китай ще бъде Смазан, ще Плати Солено за Всеки Заразен Пехотинец!

47

Анонимен

преди 4 години

3 700 незаразени, само 550 заразени и не споменават да са в тежко състояние? Май някой има ваксина и чака Ковид да овършее непотребното население?

46

СулЮ Пасито-Безродни

преди 4 години

Краварете сами паднаха в капана, който заложиха и сега дри щят ли дри щят!

45

Анонимен

преди 4 години

САЩ имат 11 самолетоносача от клас Нимиц (тези големите, с по 70 самолета на борда) и още 12 по-малки, с вертолети. Просия няма нито от първия тип, нито от втория. Но имат планове да построят много и ще бъдат най-големите...

44

Светозарчо, брой бе

преди 4 години

Според "Уолстрийт Джърнъл" САЩ в момента имат 11 действащи самолетоносачи. Фактите са за предпочитане пред размахването на флагчета.

43

Светозар

преди 4 години

" точно една трета от самолетоносачите на НАТО са извън строя "====================================================Надявай се комунар. Американците имат 20 !!!Френските и британските не ги броим.А рашките колко имат ? ХА - ха.

42

Анонимен

преди 4 години

"Теодор Рузвелт""Роналд Рейгън""Шарл де Гол"или точно една трета от самолетоносачите на НАТО са извън строя!

41

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ЗАТОВА , РУСКИТЕ КРАЙЦЕРИ ОКОЛО СИРИЯ , СА НА ДЪРВА И ВЪГЛИЩА , БЕ...! ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЕКИПАЖА!!!КАДЯТ ГИ КАТА ДЕН С ПУШЕК И БОЯРШЧИК ....И НЕМА ВИРУСИ!АМИН!

40

чичо боки

преди 4 години

като "война на световете"същото е

39

Ф.С.В.

преди 4 години

Един малък вирус постави на колене могъщият флот на САЩ - Дори най модерните технологии са като каменна секирка срещу дяволското творение- Скоро ваксина няма да има и вирусът ще си върлува за безкраен период -Супата от прилеп струваща стотици милиарди на Човечеството -уреди траен мир на Планетата)) Светът дълго ще помни това нещо -Оказва се че хората са "на гости" на тази Планета а не Богове)))