8

Анонимен

преди 4 години

Християнството е основано на страх (грешни сме) и се поддържа като всява страх (ако не направиш Х, тогава У и накрая Й).И още, то унищожава индивида като поставя всички като равни, гони силните в полза на слабите (откъдето идва демокрацията), и нормализира ненормалното, болното, сакатото (звучи ли познато?).

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

до ИЗБИРАТЕЛ господине прав сте но пропуснахте щото у нас ни управляват мутрите от групировката СИК

6

избирател

преди 4 години

Е Ваше преосвещенство,аз не се страхуваме и го пиша ежедневно,но съм обикновен човек,а на всеки километър ме дебне я солена глоба,я"АВТОМАТЧИК"...Та понякога,Ваше преосвещенство,в демокрация не е лесно,да бъдеш себе си.Ето и пример,"Маска сложи,маска свали!!!","Пазар отвори,пазар затвори!!!"....Знаете ли, Ваше преосвещенство,в нашата,парламента република си имаме закон на"Лъжливото овчарче"!!!Сутрин така,след обед инак,вечерта съвсем обратното!!!Но за сметка на това имаме глоби за всичко!

5

ffffffffff

преди 4 години

Холивуд бо-клуците с колко много пари и пак нищо не правят, има си и по-можещи от безмо-зъчните май-муняци от сащ, знаят само с биохимични добавки да предозират до смърт и да нараняват актьорите! Мързи ги да пресъздават бо-клуците!

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

до УЗУНОВ вие сте лош човек как може да се подигравате с хората особено със слепите визирам снощната статия за ресторантите и храната за слепите

3

Анонимен

преди 4 години

Ама той генералът само това прави - плаши. И ако не се поддадеш на страха, плаши още.

2

Анонимен

преди 4 години

Правилно е казал папата. Католици, Христо Возкресе !

1

тъпЧЕ

преди 4 години

А, Черният папа какво призова?