27

Анонимен

преди 4 години

Къде е другата половина от коментари?Туй Австрия, Австралия за нищо ги нямате, скоро може и съседни страни да ги изкарате...А, да и уточнявайте коя точно е държавата отначало, защото допреди три часа пишеше една друга държава...

26

Абориген

преди 4 години

Айде и цялото американско котило дето ни засели хубавия континент и ни запали горите да си ходи в САЩ. Егати Нациста ***!

25

Анонимен

преди 4 години

До МдаМани го не видиш ли че е изтрещял.Он краднеше пари по фалшиви банкови карти и си мисли че е недосегаем и се има за най-големия тарикат.Защо иначе ще виси вОз? Ми щото ще го хваанат европейците и затова че е чупил там,както и едни наши лузари от СДС-то чак в Нова Зеландия щото краднаха и правеха далавери

24

Сашо от Варна

преди 4 години

Браво - само така,навлеците да си ходят(да се махат)...

23

Мда

преди 4 години

Абориген австралийски...Толкова си богат и успял,че по цял ден дращиш по вестниците.Защото нямаш друга работа да си хачиш парите.

22

Анонимен

преди 4 години

ааз съм австралйски гражданин, и живея и работя в Сиднейй от 10 години. Зимам 6 цифри годишно долари чисто, демек 5 цифри на месец, а климата и красотата ми идват бонусЕто и паспортите ми да се успокоите малко клошове и да спрете да се дивите за неща далеч от бита и културата ви. Заповядайте снимка imageupload.net/image/aIwtWпо3драви от СиднеййАавстралияя

21

Анонимен

преди 4 години

да се връщат на острова, че го разбиха този континент, местните да си отдъхнат тях

20

Скептик

преди 4 години

Пичове, харчат 200 милиарда за има няма 30 милиона. По колко прави на човек според вас?

19

Анонимен

преди 4 години

Добре дошли във фашистоидна Австралия! Кога отварят концентрационните лагери? Поздрави от Австрия тук не е така!

18

Сп???нс

преди 4 години

На форумните *** им дай заглавия да коментират, даже и грам разум не влагат.Става въпрос за хора, като хилядите, които тия дни се прибраха в Бг. Хора като мен , които са си уредили що-годе някакъв живот , ще продължат да си карат живота.

17

Комшията на Сиднито

преди 4 години

Аре Сиднито прибирай се че на село те чЕка кравата оФцата и козата. Забраили ги тия животинчета. Забраили как ги пасеше по полето и поеше на герано. Аре Сидни стига си се праил на гражданин от селски произход.

16

Анонимен

преди 4 години

Бъркате "чуждестранните работници", за които се говори в статията, с хората, които са от годинини вече австралийски граждани. Последните не са чужденци, за тях ще има държавна помощ, както в другите страни.

15

Анонимен

преди 4 години

До мнениеТочно за такива "много хора" звучат думите на Мария Захарова: Вас дълги години ви залъгваха и опрocтачваха за вашите си пари. Вие със завидна готовност се опрocтачвахте и плащахте със злато за тлена и илюзията на колективния запад.

14

От $идней Ав$тралия

преди 4 години

Духнаха ми под опашката. :-(

13

Анонимен

преди 4 години

"Чужденците без работа да си ходят у дома"Ще останат само аборигените значи.

12

Анонимен

преди 4 години

Австралийците са по-уредена държава от Швейцария. Проблемът им е, че последните години се подлъгаха и се хвърлиха и те да надуват ресурсния балон, но пък с недвижимия са в ред. Ще се оправят бързо.

11

Анонимен

преди 4 години

в австралия всички са чужденци с изключение на аборигените!

10

анонимен

преди 4 години

Сидчо свърши курса,ще си разпродаде байка,джипа,гараШа си....всичкоИ ще се върне и трябва да го посрещнем с цветя и бухалки на летище София след междинното си прекачване във лондон и за тая цел ще наемем професионални видеоператори да увековечат нашия миг със Сидчо

9

мнение

преди 4 години

Нещата не отиват на добре. Много хора решиха да започнат изцяло наново живота си и инвестираха по новите места 15-20 години, че и повече. И сега в един момент да им се каже, че са излишни. Някои дори разпродадоха всичко в България. Кой ти е могъл да помисли, че животът ще направи такъв обрат.

8

Анонимен

преди 4 години

до2! Австралия, не е в европейския сьюз!Явно се бьркаш с Австрия?