45

suhodol.org

преди 16 години

Ние, сдружение Защита здравето и живота на населението и околната среда, поканихме деца от различни възрастови групи, които да рисуват на тема ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ НА ЧИСТО. Конкурсът ще се проведе в неделя, 23.03.2008 г. от 10:00 до 12:00 часа в центъра на квартал Суходол. Официалната част започва в 11:00 часа. Рисунките ще се оценяват от петчленна комисия, състояща се от едно дете, учител по рисуване, член на суходолското екологично сдружение, журналист и един жител на град София. Ако Вие имате желание да бъдете член на комисията, можете да напишете кратък и-мейл на info***suhodol.org, като не забравяте да посочите мобилен телефон за контакт. За първите трима най-добри малки художници сме предвидили награди DVD PLAYER, MP3 PLAYER и РАДИО ЧАСОВНИК! За всички останали ще има специални изненади. Към момента за участие са се записали двадесет и четири деца, но ако има и други желаещи, то те или техните родители могат да напишат и-мейл на info***suhodol.org и така да се включат в конкурса. Нека всеки да се чувства добре дошъл! :)Рисуването е едно от най-любимите занимания на децата. То е едновременно увлекателна игра, творчески процес и демонстрация на умения и зрялост. Рисунката отразява уникалния поглед на детето за света около него. В нея то проектира себе си, своите преживявания, представи и стремежи. Езикът на рисунката предава детските преживявания, защото детето рисува не само това, което вижда и знае, а преди всичко това, което чувства. Посредством рисуването децата изразяват това, което на нас възрастните често ни е трудно да изкажем с думи. Така малкият човек се себеоценява и оценява нас вече порасналите деца.Вижте повече информация на .suhodol.org

44

преди 16 години

Заповядайте в 11:00 h на 23.03.2008 г. (неделя) в Суходол! Деца от столични училища ще рисуват на асфалт в центъра на квартала.

43

Недялко

преди 16 години

И полицайте нямат никаква вина....те са между *** и наковалнята....питал ли си се на какво мнение са те относно тези ***...?замислете се....

42

Sofiq

преди 16 години

аз съм на мнение че завода за преработване можеше да се направи мн отдавна но това са интереси за който няма да коментирам

41

мнение

преди 16 години

Съжалявам, но тея в Суходол един компромис не правеят. На тях им е кофти, но ако в София,един милионен град, пламне епидемия от болести,заради една шепа хора,аз лично ще отида да се разправям.тва се *** глупостите,ако не правеха тея *** протести, а бяха приели първоначалната молба, досега бойко да беше построил преработваемата фабрика и всичко да се е свършило, а не още да се чуди как да ги укроти тея.Суходол-зле сте,в София има много повече деца,поне за тях помислете малко.

40

дундьо

преди 16 години

За това поствиха *** Борисов на кметския пост, не да разрешава проблемите, а да ги задълбочава. От всяко кметска намеса се вижда почерка на социалистите. Балите с *** на гара Искър, подредени пирамидално, представляват една малка планина. Разстоянието е само 600 метра от жилишни блокове на ''Дружба"- София. Вече две години "планината" гордо се извисява в небесата, даже има и поникнали дръвчета. Следващата "гениална" кметска мисъл е бали с *** да се транспортират на 120 км. от София по магистрала "Тракия" с тирове. Така, че зловонието на мисълта да се усети от цяла България. С незаконното отваряне на сметището край Суходол ме шокира действията на българската милиционерщина. Ако можеха щяха да изселят населението, и спокойно да си хвърлят ***. В заключение, като не умее да се справя с елементарни неща кмета Борисов да не се е захващал.Това е само мое мнение.

39

преди 16 години

БОЙКО БОРИСОВ Е ДОЛЕН И ПРЕЗРЯН ЛЪЖЕЦ - ако прочете това да си спомни какви фантастични лъжи бълваше тогава когато течеше предизборната кампания !!!!!!!!Борисов, много много си жалък и при това ЛЪЖЕЦ !!

38

преди 16 години

Aбе Баща , ОС като досега беше на БСП и ДСБ(Костовите хора) , кмета каквото и да предложи те като го дласуват против и какво става - нищо . Сега вече е друго , с времето ще видиме кои е бил прав .

37

БАЩА

преди 16 години

Ай до утре, пък от силни мозъчни напъни, феновете на ...... може да спретнат нещо. ПП. Ще отговарям само на смислени забележки и то на латиница.

36

БАЩА

преди 16 години

Абе на мене за кметство не ми говори. И преди и сега, кмета предлага, а ОС гласува, и понеже *** много решенията ясни.Земи си бележка и погледни в сайта на столичния омбутсман, там освен на хартия го има и на филмче. коригирай се човече.Независимо кой си и какъв си ти приемаш да работиш с тези хора.айде пак да не захапваме тая тема. Че е популист две мнения няма, че повечето от хората са "уфсе" и за това няма да спорим.Човека го избраха едва 12% от имащите право да гласуват в София. Както Кобурга каза навремето "Аз съм Мин. Председател на тези който, са глесували за мен", така и сегашния кмет може да каже същото. Виж НДСВ и ще ти стане ясно какво ще стане след година - две.

35

гробаря

преди 16 години

Казвам ви чао,защото ще гледам един филм, а после ще чета книга, благодаря на Баща че си поговорихме!!!!!!

34

гробаря

преди 16 години

Брей има още заблудени хора които се кефят на бате бойко. Един ден ще съжалявате,но това е ваша работа

33

caliente

преди 16 години

Eдинствения прав до тук е номер 6 , а за тези дето плюят по Боико , мога да им кажа че за тези 2 години докато беше кмет решенията не ги взима тои , а общинския съвет където тои досега нямаше мнозинство ! ! Сега вече има това мнозинство и от тука натам можете да имате претенции за това което върши и за това какво ще направи . Първо научете как работи кметството и тогава правете коментари ! !

32

БАЩА

преди 16 години

ако не е цензура това какво е!?вече се научих да работя с комп.

31

БАЩА

преди 16 години

човече, ми то май ще излезне, че правителството ще изпълни предизборните обещания на ГЕРБ. Ей тоя Р. Овч. ще вземе да излезе прав - "Лява политика с десни мерки".Ч кажи правени ли са експертни проверки за балирането в Дружба и Кремиковци. ако не знаеш в Дружба живеят 80 000 човека. - пет пъти повече от суходолци

30

преди 16 години

Алоу, я прочети пак. Сметището се отваря с решението на МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ и след множество експертни проверки, не с едноличното решение на батбой. Брей като ви се е качил тоя човек в устите, за всяко зло - батбой виновен.

29

Zeifod

преди 16 години

Обществена тайна е че Бойко б. се занимава с нечестни сделки. Той за мен е една крадлива мутра. Извинявам се че съм толково директен, но свестните хорра знаят че това е истина. Б.б се опитва сега за пореден път на измами суходолци. Но защо не отиде лично при суходолци, а испраща свои хора- въпрос на кукуОтговор от гробаря: Защото ще го линчуватДа гробаря е прав,наистина ще го линчуват защото преди изборите говореше едно а сега говори друто. Прави се на велик,всемогъщ,но всъщност е никой. Добре че стана главен секретар на МВР, щото сега щеше да е нищо.

28

гробаря

преди 16 години

Б.б верно е като някакъв вожд, снощи като гледах новините и видях че предлага да се съюзи с десните. Дадоха го как ходи тарикатцки, той върви напред а Цветанов зад него като малко пинчерче. Леле, умрях да се смея, щях аз да имам нужда от гробархехе

27

гробаря

преди 16 години

чувал съм за Цветелина, знам за СИБАНК. Баща ти явно си чел доста мои коментари и явно знаеш за живота ми, и що за човек съм. Я ми кажи нещо за теб

26

БАЩА

преди 16 години

Мисълта убива действието, а ти за хората. Ако мислеха немаше да има ЗАБЕЛЕЖИ - "ПРОЕКТА ГЕРБ". Както винаги съм казвал реалити шоу и проекта ГЕРБ, А-така и т.н., са дипломната работа на някои богаташчета.