41

Анонимен

преди 4 години

Празникът е духовенХраната и ритуалите са едно, вярата-друго

40

Уточнение към к.40

преди 4 години

До МнениеИзвинявам се, КОМКА!

39

Мнение

преди 4 години

Българските духовници се изявиха в недобра, да не кажа по-лоша дума, светлина. Даването на причастие с една лъжица май че не е хич здравословно... По принцип черквите не трябваше да бъдат отворени за миряни. Премиерът направи явна грешка с тази постъпка! Можеше да пусне на срещата с висшия клир Философа от Габрово и да му поръча никаква отстъпка пред членовете на Светия синод с отворени църковни двери! Дано не повторят тази грешка на Великден!

38

Гений

преди 4 години

Религията е пълна глупост, но е необходима за контрол на ***.

37

Теди

преди 4 години

Честит празник на всички именници

36

Болни

преди 4 години

Всичко що е болест е короната ха ха.Стойте без пари.

35

Георги

преди 4 години

Не е време за празници :D

34

Котки

преди 4 години

По пътя за работа и обратно виждам много върбови дръвчета. Какъв е проблема да си взема клонки от тях?

33

32,

преди 4 години

"Комунистите не успяха да забранят Цветница и Великден, но шофьорите им успяха."Казал го е поетът: "Надоле, надоле, надоле..."

32

Илиев

преди 4 години

Честит имен ден г-н Цветанов! Всички от пп-герб,Ви пожелаваме здраве и последователност във всичките Ви действия.Стотиците структури които създадохте на територията на страната,днес те са за нас златни мини, от където идват дебелите пачки свързани с общинските поръчки които минават единствено и само през нашата партия.Навремето купихте голямо стадо от дойни крави,но днес тях ги доят 4-5 човека,които са плътно до държ. началник.Има и стадо овце,тях ги ползваме освен за мляко и за вълна.

31

Анонимен

преди 4 години

Комунистите не успяха да забранят Цветница и Великден, но шофьорите им успяха.

30

Анонимен

преди 4 години

До ?!какво предателство, бе, църквата ли сега ви е виновна? И вярата ли искаш да ни отнемат, досущ като през комунизма? Не разбра ли че други са истинските виновници, които сега се правят на спасители и издават безумни заповеди и ограничения???.

29

Томислав

преди 4 години

Цветница не е религиозен празник, а народен.Обаче на феновете на Барба Ганьос им е пълна боза в празните кратуни.

28

Случаен минувач

преди 4 години

Ох, стига вече бе! Направо ни направихте всички на луди калинки! Да не разхождаме кучета, да не извеждаме децата навън. Кое куче, кое дете може да издържи затворено 24 часа? Да не отидем в градинка на слънце. Да не отидем до Витоша, нищо, че грее слънце. Ами дайте да спрем да живеем!

27

?!

преди 4 години

Пуснете канал 1 да видите какво предателство извършва църквата в момента , попове пеят вкупом, баби целуват иконите, пълно е с хора един до друг. Нямам думи...

26

Славчо

преди 4 години

Добър ден маргинали. Честит празник! Усмихнете се, нека слънцето сгрее душите ни, не губете вяра в себе си и в Господ и Истината ще пребъде.

25

цоле

преди 4 години

КАКЪВ ПРАЗНИК, ЧУМАВО Е !

24

+ ICXC +

преди 4 години

Честит християнски празник миряни! Честит ден и на космонавтиката! И в това число казвам, че религията (духовното) никога няма да бъде в битка с науката, защото двете неща се допълват! Нито учените трябва да отхвърлят религията, нито религиозните трябва да отхвърлят науката! Както вселената е необятна, така и духовното е необятно!

23

читател

преди 4 години

40-50г. можеше без върбови клонки, сега изведнаж станаха много необходими...както и службите...тези които рушаха църквите,и не пускаха по празниците сега изведнаж станаха много вярващи - фарисеи жалки.

22

.

преди 4 години

Честит празник, върбови клонки винаги можете да си купите, цветарските магазини ги продават и са отворени.