9

Анонимен

преди 4 години

Освен хотелите и някои ресторанти, и културтрегерни учреждения всичко друго работи , стига да има какво.

8

до 2

преди 4 години

Стига се ревал бе, ти мъж ли си или п---а? Направи нещо, нещо за себе си и децата си. Имаш ли достойнство? Май нямаш. животе ти и преди това е бил объркан, и сега използваш положението да се жалваш. Че това и самотните майки не го правят. Вземе се в ръци, издърпайсе от тинята в коята явно сам си се вкарал, и ще видеш, че ще се почувстваш по-добре.

7

Анонимен

преди 4 години

Бойчето тотално изперка.Вече се мисли за Бай Тошо.

6

до 2

преди 4 години

Нали се сещаш, че ако си беше плащал честно и почтено осигурвките, това нямаше да го пишеш? А най-любими са ми разни лентайки, които си стоят вкъщи и "гледат децата". Професия "домакиня". Падам от смях. С жена ми и двамата работим и имаме 2 деца, едното на 8 месеца. Ама сме кариеристи, мислещи хора, развиващи се. А в цялата история селяндypът си ти и никой друг.

5

Ваш Генерал

преди 4 години

МОЙ ПОРТРЕТ ВЪВ ВСЯКА ДЕТСКА ЯСЛА И УЧИЛИЩЕ.ДА СЕ УЧАТ ОТ МАЛКИ.

4

до 2

преди 4 години

Квалифицирай се и работи от вкъщи, бе льохман загубен! Или малоyмната ти жена да седне тя нещо да прави. Ама явно сте 2 бездарни мрънкала под един покрив.

3

Анонимен

преди 4 години

За съжаление, разправиите са често срещани в семействата. Аз израстнах в скандали. Баща ми имаше бизнес и огромни трудности. От огромни месечни доходи и скандали стигнахме до нищо и съдебни изпълнители. Но, да кажа честно, това всичкото ме направи смел и борбен. Сам самичък си изградих живота и кариерата и надминах баща си дори в най-добрите му дни. С усмивка си спомняме миналото, след като с борба и труд оправих всичко и надградих с много. Но има такива, които на мое място биха се самоубили.

2

Анонимен

преди 4 години

Жената мърмори няма пари. Децата реват гладни сме. А на мен започват да ми изпушват бушоните. А сеяндурите викат стойте си вкъщи. Ало Сеяндурите как да си стоя вкъщи бвз финанси с гладни деца и мърмореща жена. Вие без пари ли сте и без храна. Като ми изпуши и главният бушон който е 63 ампера какво да правя.

1

Ваш Генерал

преди 4 години

ДЕЦАТА ЩЕ СЕ НАУЧАТ ДА МЕ УВАЖАВАТ