39

Анонимен

преди 4 години

До 27Хора умират пич. От грип също си умират всяка година и това се счита за нормално. Другите имаме сметки за плащане, деца за гледане и трябва затова да ходим на работа. Пък ти ако мислиш, че високи на КПП то и пишейки декларация всеки ден, че отивам на работа (и като мен още 25-30 000 човека) спомагаме за ограничаването на вируса си пълен наивник. Иначе ти си стой у вас като мишка, но не пречи на нас останалите да си живеем и работим нормално.

38

прав

преди 4 години

е доктор Киров, в България коронавируса се разпространява още от декември 2019, 65 % от хората са го преболедували под различни симптоми, сега е добре вместо да са затворени, да дишат чист въздух, със съответните мерки Като цяло българинът е отговорен и спазва добра хигиен Такива са и др славянски народи, затова няма да има висока смъртност А за един хотел в Италия една позната разказваше като за Содом и Гомор

37

1

преди 4 години

В парламента са 240 човека, от тях 3-*** са заразени, а това е 1.25% от всички. Значи от 7 млн. ще са заразени около 87500 човека!

36

Анонимен

преди 4 години

Изолация трябва да има за много възрастните и за тежко болните. Наистина такъв тип хора трябва да се крият от този вирус, както и от всички останали грипове и вируси. Но огромната част от хората, трябва да бъдат оставени да живеят и работят нормално.

35

Анонимен

преди 4 години

аре спрете се бе.

34

Анонимен

преди 4 години

До БОДИЛЗа разлика от теб, на някой хора ни се налага да ходим на работа, за да се издържаме. НЯМА да мизерстваме, за да ти е на теб по-спокойно!

33

Ppq

преди 4 години

Да бе ще вярваме на някой дето лекува хора лично през целия си живот, а не на некой професор де е виждал пациенти само на картинка.

32

Анонимен

преди 4 години

Облъчените от медийната пропаганда оплюха човека веднага. То и от гриповете всяка година умират хора, ама не ги съобщават на дневна база сутрин и вечер , за да се психирате.Ако близките ни се разболеели - ами да затворим държавата целогодишно и да си седим само по жилищата, тогава никой няма да се разболее. Наивници!!

31

Анонимен

преди 4 години

Los viros ei ne si puem kafeto sutrin ami se zanimavame sas kluposti vav nyakoi hora virisat nikoga nyama da izleze ha ha

30

Дост

преди 4 години

Лесно му е на Този диспечер с гарантиран от държавата доход от над 10 хиляди месечно да плямпа безотговорно! Положението е сериозно и няма как да преболедуват хора без да усетят !!!

29

Иво

преди 4 години

Сме нека тогава този доктор работи без предпазни средства, нали е научен капацитет

28

да опита

преди 4 години

Нека доктора да изкара вируса и тогава да говори .Виж -за парковете - абсолютно подкрепям

27

Анонимен

преди 4 години

До 1234И как точно разбраха,че точно за короната нямаме антитела,като тестовете ти паказват старо вирусно заболяване за,което имаш антитела,и ново наскоро прекрано,но не и дали е корона,свински грип,грип тип б,или нещо друго. Ако не сме го изкарали да сме измрели вече,карантината е менте,всеки щъка 2 месеца вече накъдето си иска.

26

БОДИЛ

преди 4 години

Докторе, искам да попитам каква ще е психиката ни и дали ще пострада, ако близките ни са в болница..недай Боже умират съседи, роднини, познати ?Стига сте облъчвали и без това изплашените хора....какво толкова има в изолацията и мерките в момента, които трябва да спазваме за наше добро ??С маски, ръкавици, миене на ръце, дезинфекция и стоене вкъщи ,ако не ходим на работа , със сигурност ще сме живи и здрави !!Излизайки до магазин, аптека дори да обиколим квартала вечер след 8 с кучето е разходка

25

Геновева

преди 4 години

В нашия блок от 35 човека в десет апартамента през 1975 г. са останали само 4 жени над 80. Всичките с придружаващи болести. Ако вирусът ги хване, попадат в най-малкия процент.

24

Анонимен

преди 4 години

А тогава що ни плашат с камиони с трупове?Гешев да се самосезира и да арестува ген. Мутафчийски на основание насаждане на страх и паника!!!Как арестуваха главната фармацевтка, а?!

23

Анонимен

преди 4 години

До ЯС това темпо ще загинат 412 000, а не 400 000. Прав си!

22

До 18

преди 4 години

Математик от класа си! Даваш ли уроци? Сега си сметни за колко време ще ти стигне последната заплата, ако няма инфлация?

21

Анонимен

преди 4 години

Той и Мутафа така е прогресирал. Докато бабите чакат за скенер, той: ало, шефа съм. Тука има един човек на зам. министъра. Лично от Дондуков се обади БКП пагона от Симеоново. Да, да този с грешните ударения. Да, пусни нашия човек да мине! Да, ще оправим поръчката за ремонта на новото отделение, сега подписвам за фирмата на племеника на министъра.

20

Анонимен

преди 4 години

киров киров , ама ако ти се задушаваш ,че търчиш пръв и ще викаш Аз съм Колега -нали бе *** ? за Връзкарите,Олигарсите, Политикарите Всичко ще има -лек ,частна болницаа народеца бакърена ф-ка или крематориум ,