154

помнещ

преди 4 години

Каква "евро чакалня" Те гони бе 161? Българина си обича левчето и не Му дреме за еврото! Пиша Евро. Но се изговаря " евра" -:) Както и да е. Та Защо българските политици "натискат" да си затрием левчето и приемем " еврата"? -:)Цените ще полудеят преминавайки към "еврото"!Всичко ще се "закръгля" като цифра и сума! И ще е масова практика от страна на търговеца! Българина е чишит като търговец! Това с цените в аптеките които се оправдаха че сме "пазарна икономика". Ще е нищо от това което предстои!

153

И за евро чаакалнята

преди 4 години

им вярвам,,влизаме ,защото ще разполагаме с милиарди евро помощ ,въпроса е защо както се мотаха ,проточваха ,шикалкавеха и изведнъж точно сега на момента видяха очевидната истина ....май преди хич не им се щеше ,щото освен милиарди онези да ват имало по-друг контрол от досегашния....

152

Вирус няма

преди 4 години

ако някой не е съгласен че вирус ковид 19 не съществува и ми покаже кога и със какъв тест вирусът е изолиран и доказан ще отговоря и ще си призная че не съм бил прав но за сега чакам.

151

Анонимен

преди 4 години

До ПандемосанШири се световвната пандемия на Морона-19.Вируса на глупаците и мишките.Стоят си вкъщи и треперят и чакат какво ще им спуснат от екрана.Дали им е разрешено да пръднат днес или ще стискат.Щом казва началството, значи е така.

150

Пандемосан

преди 4 години

Някои хора или са природно"умни",или са на хранилка.А може и двете.Един въпрос за тях:-Осъзнавате ли въобще какво се случва в световен мащаб? Предполагам,че веднага отговора ще бъде....световна пандемия от Корона вирус!И лошото е,че тези хора преобладават в целият свят! Вярвайте си!

149

българин

преди 4 години

до 144 Какъв точно е живота ми.Остави на мен да преценя! -:) И каквото и да става.Не бих се затворил в къщи! Вероятността да те бутне кола на пътя,е много по голяма от това да хванеш коронката! -:) А за мен лично ти,си хипохондрик и нищо друго! Такива като теб се командват много лесно! Гаранция Че си гласувал за др Борисов! -:)

148

Анонимен

преди 4 години

Главата ме от словореда заболя на заглавието!

147

Анонимен

преди 4 години

До Ню Йорк"Дай ми отговор, защо Китаи не затвори Пекин и Шанхай никога? Защо там нямаше епидемия?"Защото, когато китайското правителство каже "никой да не излиза", наистина никой не смее да излиза. Защото Китай поставиха 60 милиона души под карантина, включително 10 милионен град. Затова.

146

Анонимен

преди 4 години

Без имунитет този филм ще го гледаме през 2-3 месеца, толкова е елементарно. Преди вируса на никой не му пукаше за болните и възрастните, сега куцо и сакато тръгнало да им спасява живота.Тук става за съвсем други цели, които скоро ще разберем от управляващите

145

Анонимен

преди 4 години

най-бързо се разпространява параноята, но като гледам навън, на хората вече не им пука особено

144

Мейстър Емон

преди 4 години

Тъжно е колко необразовани и упорити хора коментират. Лека болест няма, особено такава която се предава скорострелно и убива 5%. Тези които не са изследвани не се броят. Да ви светна, че вие и сега сте преносители на стотици вируси.

143

anon

преди 4 години

Стига лъжи и психози ,всичко е един голям кьорфишек да ни превърнат в тотални роби,събудете се хора "вируса" е само оправдание за налагането на световен фашизъм и контрол!Сума ти независими лекари го казват ,мерките нямат нищо общо със здравето на хората,това е тирания!---вярно е, сигурно ще ни наложат единна валута накрая и т.н.

142

e-e?

преди 4 години

Кутев, стига краде никове, и не харесвам кози, нито пръчове, сори

141

Анонимен

преди 4 години

Правят ви на ***.Теста, който се използва за установяване на заболяването се нарича PCR(Polymerase Chain Reaction) същия се използва и в България (ако не ми вярвате пишете в гуглето: "дневник PCR тестове")Създателя на теста е нобеловият лауреат Kary Mullis. Тест за генетичен материал и създателя на теста изрично подчертава, че не бива да се използва за инфекциозни заболявания, защото дава невярна информация и почти всеки ще даде положителен резултат. всеки умрял сега ви го пишат Коронясан

140

Доктор

преди 4 години

Стаден имунитет само ако всичко друго се провали ...Дори и тогава не е в чист вид а се комбинира с молитви ( не гарантирам че помагат ама ...като всичко друго нестава )

139

кратко и ясно

преди 4 години

Стадния имунитет Може да го предложи само някой шаман от неолита намазваме се с говеждо ако и чакаме да мине

138

Димитър

преди 4 години

До х"Този доктор явно не е чувал за имунитет, а имунитетът се придобива със спорт, рационално хранене и ЧИСТ въздух. ..."МНОГО ГЛУПАВ КОМЕНТАР. ОСНАВАТА НА ИМУНИТЕТА Е ГЕНЕТИЧНА, Т.Е. НЯМА КАК ЧОВЕК СЪС СЛАБА ИМУННА СИСТЕМА, ДА Я ЗАСИЛИ МНОГО ПО ТВОЯ МЕТОД. ТИ СЕ БЛАГОДАРИ НА ГЕНИТЕ СИ, НО С ТЕЗИ ЗА ИНТЕЛЕКТА МОЖЕ БИ СИ ОЩЕТЕН"

137

Анонимен

преди 4 години

До българинИскаш да си затворник и да трепериш от страх да не се заразиш до края на жалкия си живот ли?

136

българин

преди 4 години

Това за "колективния имунитет" срещу вируса,За мен лично са някакви "демократични глупости"! Всеки организъм е различен! И няма как да постигнем подобен ефект,Само защото на НАС ни се иска така!-:) Амаааа и пресилва нещата властта с този вирус! По време примерно на нормален вирус през зимата,Никой не носи маска! И се стига до някакъв процент от заразени и до там! Защо мислите че от този. Ще се заразим всички и измрам? Несериозно е!

135

До оня дето

преди 4 години

ми вика разбирач.....А бря вие как разбрахте ,че трябва да се подготвят за изтегляне точно 10милиарда като не можете нищо точно да кажете кое до кога и после какво ,какво пак ако стане горещо какво. ... Ние си пишем ама други действа само защото така си мислят че това трябва да направят....дано да уцелят ,защото не вземането на милиарди е проблем а връщането подозирам ,че работните заплати ще ида в ледниковия период и още колкото са избягали ще духнат ,та просто предупреждавам де... Не със з