169

Анонимен

преди 4 години

Бойко, *** такава... Хората не ги интересува къде ще празнуваш а, КАКВО ЩЕ ИМАТ НА МАСАТА

168

Анонимен

преди 4 години

i ko, cafnahte li na dvora?

167

Анонимен

преди 4 години

Боко, малкия бяга ли в двора на едно имение в Барселон?

166

Анонимен

преди 4 години

Смешно ми е как може този човек да говори за Господ, за църквата...... !!!? Той знае ли какво Господ мисли и знае за него? Двуличниците май не са много Богоугодни, доколкото е известно....

165

Анонимен

преди 4 години

Евангелие от Матея гл.6 5 И когато се молите, не бивайте като лицемерите; защото те обичат да се молят стоящи по синагогите и по ъглите на улиците, за да ги виждат човеците; истина ви казвам: Те са получили вече своята награда.

164

Анонимен

преди 4 години

Не всеки, който ми казва: Господи, Господи, ще влезе в небесното царство, но който върши волята на Отца ми, който е на небесата. МАТЕЙ 7:21.

163

Щирлиц

преди 4 години

До анонимен 175Не разбирам значението на тази небългарска дума,но предполагам,че другаритеГЕРБерасти са специалисти в тази област.

162

Селянин

преди 4 години

И аз също......

161

Анонимен

преди 4 години

Че защо само те не,фюрерът ти и той си е комунист,че от най-верните

160

Burzum

преди 4 години

Ша вии кат *** до зайчарника!

159

хахаха

преди 4 години

А не може ли да въведен нов световен ред и да махнем борисов преди великден примерно.

158

До ХА ХА ХА

преди 4 години

Да бе!Всички комунисти - сега първи в храма. Кръстят се с двете ръце: то не бяха първановци, станишевци, руменовци...Двуличници! До вчера "религията им бе опиум за народа" а днес смирени мъченици: Цирк!

157

ХА ХА ХА

преди 4 години

Кой го интересува, къде щял да е на Великден?Този светъл православен празник го направиха политическо шоу и PR

156

Анонимен

преди 4 години

Абе голям смях е когатото герберски *** коментира в България сте овце утре ако каже мутрата и със скафандри ще ходите. В момента съм с децата в Мюнхен няма хора с маски никой не те глобява че ходиш в парка. Ама какво да се обяснява на овце а и каскета кога погва мутрата за пране на пари??????Абе голям смях е когатото герберски *** коментира в България сте овце утре ако каже мутрата и със скафандри ще ходите. В момента съм с децата в Мюнхен няма хора с маски никой не те глобява че ходиш в парка. Ама какво да се обяснява на овце а и каскета кога погва мутрата за пране на пари??????

155

Анонимен

преди 4 години

Сам като куче и дори женски *** няма в спалнята.А иначе мис *** обитава една скромна къщурка в БарЦИлона.За 3.5 млн евраци.

154

Анонимен

преди 4 години

"Не знаем какво ще се случи в тази криза и с публичните ни финанси",.....Е как няма да знеш бе тиквааа , за къв *** си тамм . Пари в държавата нямааа а лъгахте че има излишък .

153

taki

преди 4 години

Защо така бате Бойко.Толкова самотен , а толкова велик.Не унивай с шкембе войвода на края на пейката седни,агнето по средата сложи и скуката далече от тебе изгони!Загрижени сме за теб,бащице!

152

Баровеца-СФ

преди 4 години

Реално заразените според правените тестове съпоставено с броят на населението ни според мен броят на заразените трябва да е доста над този процент ! Аз не съм толкова учил, а просто мисля реално според ситуацията,но няма ли някой тук да направи по-добър анализ за заразените,защото вярвам,че сред нас читателите , коментаторите има и повечко учили и биха могли да пресметнат и предположат !Моля да го направим?????

151

А който няма двор,

преди 4 години

да се души в апартамента ли? Този *** само за себе си мисли, какво ще стане ако хората излязат на въздух и спазват дистанция, вируса да не е изтрабител?

150

гацо

преди 4 години

Браво,Бойко,чудим се само как го прави?По Великден на двора,а преди това в Барселона на пресно агнешко,с два крака и с нова колибка за щастливи и безоблачни дни!